NOT ON TOP



Bilden säger ganska mycket om mig idag känns det som. Jag har pinats i kyla och isvindar hela dagen då jackvalet var åt helvete och jag går ute mycket i mitt jobb. Detta har i sin tur gjort att jag gått runt och varit irriterad och på allmänt dåligt humör. På bättre humör blir man knappast av trötthet och huvudvärk. Sket i gymet, fick dåligt samvete över min lathet när jag väl satte mig på t-banan på väg hem. Vägde dock upp det med ett litet pass hemma. För hemma var det varmt och skönt. I Farsta blåste det och då vill man ingen annanstans än hem efter 8 timmars jobb och kyla.

Imorgon tar vi nya tag. Varm jacka, glada miner, gympass.

-


När man var yngre bytte man telefon så ofta så att man inte kom ihåg vilken man hade innan den nya ungefär. Men nu har min hängt med i två år  och den känns inte så jävla glad längre, så på fredag blir jag ägare till en ny.

hejdå helg

Cirka en kvart kvar på helgen som sedan övergår till måndag och en ny vecka. En vecka som kommer innehålla mycket jobb för min del. Men va fan, har man annat trevligt i vardagen så går det lite lättare trots allt.

Helgen har varit bra. Mycket bra. Barhäng vidare till oplanerad gk-visit, fylla, mys, spontan träff hemma hos pappa och så lite mera mys. Avslutningsvis familjemiddag här ikväll. Jag har ju blivit bortskämd med det bästa sällskapet dynget runt sen i fredags så att lägga sig nu känns lite ensamt. Men det kan ju vara skönt att sakna lite också.

Tummen upp!

IKVÄLL

Jag har mitt vin.
Om ni nu tänker vit månad så tänker jag som ngn nämnde så fint - ljusrosa.
Ikväll blir det Söder. Jag är lite nervös. Så nu ska jag klunka upp vinet och försöka välja en passande outfit.
















TORKA

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag har liksom inget att skriva. Eller, jag skulle kunna skriva varje dag att jag mår bra, är glad och nöjd med livet just nu. Och att jag vill dricka vin.

Men det kan jag ju inte tjata om varje dag.

TÄNKA SIG..

..att det var länge sen en person fick mig att må så bra

TREVLIG KVÄLL

Im out!


fintterfittor

Ni vet dom här "förbjudna" skrattanfallen som har en tendens att uppkomma på fel plats och fel tid? Som när man gick i skolan och fick dom under lektionerna när någon redovisade eller liknande, när någon gör bort sig som man inte känner och man inte "får" skratta och man skrattar ännu mer. Eller man skrattar inte, man försöker desperat hålla inne skrattet och istället sprutar det tårar ur ögonen och tillslut brister det! Jag tror ni hänger med. Så blev det för mig och Joanna igår under bion när det kommer in en kille, i slutet mot filmen, ställer sig ungefär brevid oss och har högsta volym i sina hörlurar och knapprar lite på mobilen. Sedan går han ut igen. Det var väl egentligen inget som var jätteroligt med det men vi brast ut i skratt och självklart under fel scen av filmen. Ungefär den där det är helt tyst i slaongen och det är en seriös scen på duken. Ju mer vi försökte sluta ju svårare blev det. Tjejerna framför oss tyckte det var roande i alla fall, dom fick lite utav ett likadant utbrott efter att ha hört oss i ungefär tio minuter. Någon annan tyckte det var mindre kul och schy:ade till oss. Det är sjukt jobbigt samtidigt som det är sjukt underbart. Dom tio minutrerna gjorde hela kvällen och att filmen var riktigt bra gjorde vår vita fredag till en mycket bra sådan.

Dagens:
Slappar med datorn i sängen tills det börjar bli dags att..
..välja ut outfit, duscha och göra i ordning mig.
..åka till Joanna, handla middag, laga middag, äta middag.
..dricka så mkt alkohol vi hinner innan vi entrar globen 19.30.
..dansa natten lång på 90's sista kväll som har bartömning.


ALL IN!

AJ..

..måste vara det ordet jag sagt mest idag. Eller åtminstone tänkt. Varje röresle gör ont i min kropp efter gårdagens träning. Men då vet vi att jag inte tränade förgäves.

På kvällens schema står He's just not that into you med Joanna. Innan det en liten matbit. Hem till sängen, vakna nykter med förmodligen en ännu värre träningsvärk. Vid fyra imorgon ska jag och Joanna börja lördagskvällen som sedan ska pågå hela natten.

Vi har inte druckit en droppe alkohol på 2 veckor imorgon. Så imorgon går vi all in. Sen är det 2 vita veckor till. Jag tycker vi är bra om man tänker på att vi går från att förtära alkohol 2-3 ggr per vecka till detta! Vi är värda en all in kväll imorgon!


the f word

Vänner, bekanta, främlingar. Hur underbart är det inte att det är fredag imorgon? Inte nog med att jag redan går på moln så blir det ett yttligare lyckorus av tanken.

På sidan av detta lyckorus är jag trött. Trött av för lite sömn och trött efter gymet. Jag har visserligen tränat en del senaste månaderna men det har varit kondition. Idag hade jag M med mig som lite utav en personlig tränare och körde ett styrkepass. Jag är inte stark, men jag trodde fan jag var starkare. Nåväl, jobbigt men som vanligt skönt såhär efteråt. Måste nog ta och fortsätta lite i dom banorna, kan ju inte gå runt och tro att jag är stark när jag i själva verkat är en klenis. Skärpning Louise, pumpa Louise.

Dags för sömn. När vi vaknar är det fredag. Fredag utan vin. Utan öl. Utan drinkar.

Vit fredag. Värdelöst. Men fortfarande fredag.

Njut av både sång & video. Bra grejer.


BRR.

Efter en helg innehållande mest arbete, nykterhet, vänsällskap och mansällskap har jag idag avnjutit en ledig dag. När jag la mig för att sova igår tänkte jag att det skulle bli trevligt att få sätta på sig en lite tunnare jacka samt tygskor för att träffa två av mina damer för en lunch idag. Men till min och alla andras stora besvikelse fick man ju tji av den tanken. Det var bara ta på sig den tunga dunjackan och stövlar och traska ut i vintern. Fy fan är allt jag har att säga om detta väder. Jag skulle göra mycket för att vara i Thailand igen. Väldigt mycket. Men nu är det väl bara infinna sig i att man är i Sverige och kommer inte få värme på ett tag.

Det är åtminstone tur att man har annat som väger upp vardagen och värmer en inombords..

några minuter nostalgi


tomrum






















Vad gör du där när jag är här?
Vad gör jag här när du är där?
Men det är lugnt, jag väntar i 60 veckor till.
Saknar dig syster!

kvällen till ära..


..är det jag, min soulmate och ramlösa.

some of this, some of that

Dagen till ära började med rensning och städning bland mitt kaos i klädlådorna. Man skulle kunna påstå att jag har brist på utrymme för mina saker. Men mor min tjatar gång på gång att jag ska städa undan mina kläder som ligger överallt, då slutar det med att jag trycker ner allt i lådorna och när jag nästa gång ska hitta ett plagg river jag upp allting och stänger sedan igen lådan, oftast med ngt hängades utanför den. Idag hade jag dock ett brightmoment när jag väl höll på där och tog mig i kragen, lite åkte ner i en påse som jag inte ska ha kvar och lite åker ner i källaren. Detta resulterade i lite mer plats. Vet dock att ett måste i mitt nästa boende är bra utrymme för mina kläder. Det har det varit brist på i mitt förra hem och även i detta- men inte i nästa.

Fortsatte dagen på Castello med en foccacia like the good ol' days. Ägaren fick fint in att det var länge sen vi var där och frågade om vi hade gått ut skolan. Det var bara tre år sen, men det är lugnt kompis! Vidare till Högdalen för en solning, sprang in i exet (för tredje gången på 2 veckor btw) och utbytte några meningar. Man blir lite småsugen på att berätta vad jag gjort i svängarna på senaste tiden, men av en viss anledning så kommer det inte på tal.

Nu är det laxdax!

lägesrapport


VAD HÄNDE MED LITE IS I MAGEN?

Jag är glad att ingen annan än jag och mina vänner har hört hur vi låter senaste tiden. Det finns bara ett samtalsämne och vi kommer på oss själva gång på gång undra om det är vi som har problem. Men då övertygar vi varandra att så är icke fallet, tills man är där igen. Då börjar man tveka igen, men då lägger man tyngd på vad som känns som självklarheter och inte. Åtminstone i tjejers ögon, åtminstone i våra ögon.

Det är alltid någon av oss som har sitt på det torra. Det brukar handla om dagar, idag känns det som att det har handlat om timmar och helt plötsligt blir det tvärtom. Det tar inte lång tid förrens den ena är kaxigare än den andra. Och så sitter man där med lite smått ångest sen och tänker: Nej, men jag har ju mitt på det torra! Eller?

GOD NATT

Nu orkar jag inte bråka mer med den där envisa headern. Den får helt enkelt sitta där och se ful ut tills jag är på humör för den igen. Det var dags för länge sen att sova med tanke på arbetet imorgon, men se så vad tiden kan gå. På ingenting.

Snart är det imorgon. Och då kan jag säga imorgon.

Har skaffat mig ett nytt fotoprogram. Kanske där tiden försvinner?


KILLING ME TENDERLY

BABY BABY, don't you know what you do to me?

SÅ var det mars

Helgen som denna gång började redan i torsdags har varit mycket bra. Dock för mycket alkohol och för lite kläder i kylan och för lite M. I torsdags åt jag, Joanna & Johanna en god middag och tömde en dunk rödvin. Vaknade lagom pigg på fredagen och åkte in till staden för några timmars shopping. Hem en snabbvisit, tillbaka till Joanna och middag denna gång med Joanna & Barris. Cosmopolitans, jenga-light och lite senare på väg mot 90's. Drinkar och dans till stängning. Vinglade hem och däckade snabbare än kvickt. När jag vaknade till liv i lördags insåg jag snabbt att jag hade glömt att ta ut linserna innan jag somnade. I ren panik åkte dom ut ur ögonen och tårarna sprutade eftersom att jag knappt såg ngt. Jag fick för mig att jag inte skulle få tillbaka min syn. Men efter cirka tre timmar var ögonen återställda, tack och lov. Efter lite gurka och cleareyes såg jag både normalt och såg normal ut. Vid sex anlände jag, Johanna och Barris till Joannas mamma & Crippas hus- för Crippa fyllde 50! En trevlig överaskningstillställning med buffé, schlager, utomhusjacuzzi. Calle och Ted kom även och joinade. Vid tvåsnåret begav sig jag & grabbarna till Lino och deras sista kväll ever, medans de andra åkte hem. Förutom att det försvann en del pengar och att jag bråkade med en idiot till bartender så var det en toppenkväll. Ramlade in hemma efter sex någong gång. Sov några timmar och tog mig hem till Joanna för lite söndagsmys. Fick i mig både pizza och kladdkaka. Det här med helgens klädval i kylan straffades man dock för när man vaknade upp sjuk imorse. Du skulle lyssnat på mig, sade mamma.

Den här helgen har med andra ord innehållt lite av varje, gott och blandat. Har dock saknat han som tar upp mina tankar dagarna i ända... Och nu får jag sakna honom lite till med tanke på att han har flytt sin kos till Sälen. Men den som väntar på något gott!

Nu är det Mars och ni vet ju vad det innebär? Den vita månanden har börjat... Eller åtminstone den äggskal/gräddvita. Känns inte som att det är tillåtet att gå på finalen av melodifestivalen helt vit. Men den här månanden ska åtminstone bli den lugnaste på länge.

just nu:

så är jag sjukt arg på bartendern på Lino.

så undrar jag varför Pasaportis frågar om han får sova hos mig.

så fryser jag sinnesjukt mycket med tanke på att mor min har öppnat mitt fönster. känns som att jag ska sova i en igloo.

så är tanken av att Lino begravs sorlig- men vi har ju Daniels nummer.

så är jag nöjd- för jag vet att jag har rätt.

så saknar jag dig. redan.