31:a januari

Äntligen har jag fått behandling för en sak som stört mig under flera månader. Nu kanske man kan få känna att man någon gång inte har något att störa sig på. Så jag hoppas det visar sig inom snar framtid att det blivit bättre.

Helgen var full av fest. Speciellt lördagen som startades med bakispizza och avslutades med fylledonken. Där i mellan var jag hemma i Hökarängen på middag, förfestade hos mig och Mattias med massa och festade på The Lab. Var hemma vid halv sju på söndagmorgonen.
http://ells.bilddagboken.se

I går skulle jag ha städat hela dagen men jag tror att min medicin gör mig lite koko och jag sov till klockan två. Hann alltså inte så långt i min planering. Så i dag, min sista lediga dag förrens måndag, ska jag åka till Huddinge och betala lite räkningar (det tar emot som fan, har spenderat så mycket pengar redan..) byta bank, eller åtminstone öppna ett nytt konto med internetbank, kolla runt lite och fika med Kimzi. Sen är det hem till städning som gäller... Måste hinna träffa pappa också... färga håret... och klippa mig. Om ändå tiden fanns :/

Annars så rullar allt på. Vill ha ett jobb med normala arbetstider dock. Men man kan inte få allt här i världen tydligen :o

Men jag har det bästa redan, Min Mattias, så länge jag har honom överlever jag nog :)

Ångest

Det är fan alltid något fel på mig. Det kan vara allt från tandvärk till brännskada på fingret, hörselgångsinflammation till en dunkande stor finne. Usch! (Nej, det kanske inte låter speciellt jobbigt men finnar är fan inte kul) Det är faktiskt inte ofta jag inte har något att klaga på har jag kommit fram till... och så har det varit sen i början av tonåren när jag fick tandställning. Sen dess har ju typ aldrig tänderna eller tandköttet mått bra. Nu har jag haft samma förkylning med samma hosta hur länge som helst, jag har dessutom ett annat problem som jag visserligen inte tänker nämna vad det är men det är mucho jobbigt. Det blir jag dock av med nästa vecka hoppas jag. Lite utav det är anledningen till att jag är hemma idag men även mina kramper i magen som kommer och går. Det gör så man får lite ångest med tanke på att jag var borta ganska mycket från jobbet i december. Men jag har även märkt också att går jag dit fast jag mår lite dåligt blir jag aldrig bättre, man blir inte bättre av att jobba elva timmar i en miljö som gör så man får huvudvärk pga av ljuset och allt ljud.

En annan sak som jag just nu har lite ångest över är osten jag nyss va och köpte för 109:- Hallå? HUNDRANIO kronor? Det är fan ett rån, för en ostjävel. Men... vi äter mycket ost och har kommit fram till att dom små jävlarna räcker i två-tre dagar så nu köpte jag den största jag hittade. Och eftersom jag är hemma i dag så köpte jag en skvallertidning med korsord och lite saker så ja, där försvann några hundralappar av den nyinkomna lönen på två röda. Känns mindre bra.

För övrigt ska jag hem till mamma och Lasse på lördag på en liten födelsedagsmiddag. Jag missade hans födelsedag, inte ens ett sms. Oooops... Men det är inte lätt när man inte är där något och har massa andra saker i huvuvdet. Syster min kommer också dit, det ska bli trevligt faktiskt. Har inte umgåtts med min familj sen julafton i några timmar. Så det är väl på tiden... Innan det på dagen ska jag och Mattias ut och kolla på målarfärg och saker som gardiner på IKEA. På kvällen står det utgång på schemat. Jag hoppas det blir lite utav en sådan som vi alltid hade för cirkus ett år sen...

Nu ska jag ta min Veckans Nu, lägga mig på soffan med lite tropicana jucie (så himla god, rätt dyr dock) och förmodligen fortsätta ha lite ångest över att jag är hemma. Men vad ska jag göra? Jag blir ju aldrig frisk. Mattias ska ut med firman ikväll så i den där soffan lär jag ligga hela dagen och kvällen by myself.

Psst.. Jag längtar till sommaren!
Solen, värmen, skärgården, Nämdö, Bredholmen, bada, picknick, solglasögon, linnen, klänningar, gräs, glass, midsommar, stugor, båtar, havet... Någon annan som känner likadant? Jag längtar, jag längtar, jag längtar.




 Älsklingspojken <3


Upp & ner..

Senaste tiden har inte varit den bästa. Hela förra veckan var bara en stor konstig stämning. Jag tror iofs mig veta grunden till detta. Men det har varit jobbigt, ansträngande, tråkigt och deprimerande. Man har varit mer arg, irriterad och ledsen än glad. Som tur är finns medvetenheten och i bland kanske det är bra att inte komma överens och bråka, för att lära känna varandra bättre. Det har helt enkelt varit jobbigt, gått upp och ner och så har man varit känslomässigt instabil. Men nu är det faktiskt på väg upp igen... när man möts på halva vägen brukar det bli bättre.

Senaste tiden har tiden gått mest till att jobba. Jobbade mån, tors, fre, lör och söndag. Fredagen var upp och ner den med men slutade med chips, dipp och Snakes on a plane med mannen min. Filmen är inte att rekomendera. Trots att jag hade jobbat hela lördagen så fick Therese from work med mig ut på galej. Och det ångrar jag inte i dag vilket man lugnt kan säga att jag gjorde i går morse när klockan ringde. Det blev alltför mycket dricka och för lite sömn. Hade sovit tre timmar och trodde seriöst jag skulle spy så fort jag rörde ett finger. Men jag hade inget val - jag skulle jobba! Så med en påse och flaska vatten satte jag mig på bussen och jag har aldrig jobbat när jag mått så sjukt dåligt men jag är stolt över mig själv - jag klarade mig igenom hela långa dagen! Det var en pina, men huvudsaken var att jag klarade det relativt bra. En eloge till mig.. tack tack. I går kändes det som att det aldrig skulle göras om, men såhär idag när man mår bra tänker man ju annorlunda.

En av mina två lediga måndagar i månaden. Har sovit ut och ska snart äta frukost (vilket jag aldrig gör när jag jobbar) och bara ta det lugnt för mig själv. Vet ju dock att lite disk och sånt står på listan men det är sånt man inte kommer undan. Sen är det jobb i yttligare fyra dagar i rad, elvatimmarspass hela veckan :/ Men sen är jag LEDIG i helgen, löningshelg dessutom. Slipper kaos på jobbet och ska gå ut och festa utan att vara nojig för bakfyllor osv. Fredag blir det förmodligen lite utgång med tjejerna från jobbet och lördag med the old ladies och min syster och hennes gäng. Så denna helg är att se fram emot.


Ekonomin är lite halv ostadig nu dagarna fram till lön. Känns dessutom som att jag har massa saker att betala... det kanske inte är så mycket, men är man inte van med utgifter sen innan så.


  • Halva hyran till Mattias
  • Mobilräkning
  • Bostadsköräkningen (lite sen..)
  • Halva avbetalningen på vår nya TV
  • Mat coh hushållsartiklar

Dessutom känner jag att jag behöver shoppa lite till mig själv. Bland annat smink, jeans och skor. Men det kanske få vänta. Måste ha råd att leva i en månad och jag tror inte denna lön blir lika härlig som förra tyvärr.

Efter min hemska dag i går kämpade min älskling ut sin bil från snön och hämtade mig som vanligt och då var det hem till mat och massa mys... Så ska det vara. Jag älskar dig <3

Nu väntar varm Oboy och tunnbröd med ost! 


 

Adios / Louise..

Välförtjänt

Nu är det äntligen lördag efter 4 långa arbetsdagar. Så ja, jag förtjänar en ledig helg. Min ängel till pojkvän har hämtat mig hela veckan, så himla skönt! Likaså igår. Då var det hem till mat och Happy Feet. Den var mysig! Nu har jag min ensamna bloggstund medans mannen är och tränar småpojkarna. I kväll blir det lite dricka och förmodligen singstar, kan bli trevligt.

Innan dess tänkte jag dock ta mig igenom lite disk och några klädhögar som ligger lite här o var.. Men det blir lätt så, man orkar inte alltid städa. Finns roligare saker att göra!

Det finns en sak som jag har upptäckt. Den här bloggen är för öppen för att avslöja vad det är. Men det är en grej som inte fungerar, som jag inte tycker är okej. Jag blir illamående och blä jag vet inte allt. Fick nyss bekräftat att en lögn redan uppkommit så vi får väl se hur det går denna gång.
Det är fan inte okej!

Jag har blivit så dålig på att skriva blogg. Kan gå en vecka mellan mina bloggar men jag känner mig ändå helt tom i huvudet. Ledsen läsare, men det här får bli allt för denna gång.

Tack till vem det nu var som skrev kommentaren om bra och kul bloggar! Denna var dock inte den roligaste.

Periodens låt; Lips of an angel <3



Louise (L) Mattias


Mesen själv.

Det konstigaste hände på jobbet i går. Började halv tio och den första timmen var okej, var lite trött med anledningen att jag bara hade sovit fyra timmar och förkyld. Sen började jag känna mig deprimerad och sen kunde inte tårarna stoppas. Grät och grät och jag vet fortfarande inte varför... Kändes ju sådär att gå hem av den anledningen men vad skulle jag göra/säga? Inget har hänt och det var inte PMS. Det vara bara skumt... Men efter att ha pratat med mammsen så förstod jag att sånt händer. Men ändå? Hej jag heter Louise, jag är en mes som börjar stortjuta i kassan på jobbet utan anledning? Kände mig ledsen, visste bara inte för vad. Åkte hem och då skulle man försöka förklara för en man att man är ledsen utan anledning vilket inte är det lättaste. Nåväl, senare somnade jag i ett tag och när jag vaknade hade förkylningen blivit värre och vi låg hela kvällen i soffan. Tårarna hade försvunnit och istället har jag fått älsklingens hosta, snorig näsa, hängigt huvud och feber till och från. Pallar inte! Vill inte vara borta mer från jobbet!

Bortsett från sjukligheten och de är det mesta bra. Isabel var hemma i tre veckor och hann i alla fall träffa henne tre gånger. Känns inte alltför jobbigt för jag fick ju faktiskt veta att hon inte blir borta i tre år utan bara till sommaren! I onsdags var jag på kareoken på falken med Isabel, Lenita, Mickis o Helmut. Kan varit bland det värsta jag hört, förstår inte vad det finns för människor. Man tror seriöst det är ett skämt. Men icke! Sen har jag varit med mannen min, jobbat och i fredags var Joanna över på chips och en massa tjejskvaller. Välbehövligt.

Nu ska jag och min krassliga hals försöka ta en cigg sen ser jag fram emot en lång och varm dusch i min ensamhet. Pojken min är hos sina föräldrar, jag tänkte passa på att åka till mina då men jag orkar inte. Blir en stund för mig själv i stället, det är inte heller helt fel.


Ciao / Louise..

131064-11













http://ells.bilddagboken.se

3/1

Efter att ha varit hemma ganska mycket på senaste så ska jag tillbaka till jobbet i morgon igen. Jag är visserligen inte 100% frisk men om jag skulle vara hemma hela tiden för snorigheten skulle lönen inte vara så stor sen. Så det är bara kämpa på. Märker nu att pengar verkligen behövs. Det kostar att inte bo hemma...


Eftersom att snön ändå inte verkar komma vill jag ha sommar. Eller vår åtminstone. Mysigt med lite värme och sol. Sen kan man ju alltid hoppas på att det blir en liten resa i sommar med M.


Nej nu ska jag äta ägg och kolla på Sex and the city boxen som var en klapp av darling.. på vår nya platt TV :) Senare ska jag träffa syster, efetr det Lenita på en fika och förmodligen lite vin...


131064-10

Varför har jag världens bästa pojkvän?

tvåtusensju

2006 är avslutat. 2006 kommer aldrig mer tillbaka. Jag har så många starka minnen från det året att jag nästan börjar gråta när jag tänker på det. Ryser i hela kroppen. Bra och dåliga minnen. Det tar emot att tänka att allt som hände det året aldrig kommer tillbaka.

I början av året var fortfarande utgångarna och QuickGuard med slinkorna prio nummer ett. Vi kämpade för mässan med företaget, vi var ute flera gånger i veckan med helrör och det ena med det tredje, vi förberedde oss för studenten med att fixa vår skiva, flak, studentskivor och hela våren var en stor fest o längtan. Tillslut nådde vi dit alla vill nå. Studenten... 2:a juni 2006 kl.13.36... då förändrades våra liv. Av vissa andra skäl så splittrades vi ganska snabbt och sommaren spenderades mestadels med Barris, det var båtar, nya människor, Bredholmen, festival, Nämdö, uteserveringar. Midsommar var dagen jag träffade my beloved och där förändrades mitt liv till stor del också. Det var lyckliga dagar, det var olyckliga dagar.. Människor flyttade hemifrån och man insåg vart livet faktiskt var påväg. Min bärre Isabel flydde iväg till Barcelona för att plugga i tre år.. Hösten och den såkallade vintern på slutet av 2006 spenderades mestadels på mitt jobb Media Markt och med Mattias... Nu bor vi i princip ihop i hans lägenhet och även om det handlar mycket om jobb och en viss ekonomi att tänka på så trivs jag som fisken i vattnet. Han är det bästa jag har!!!

Nyårsafton är allt lite överskattat men den kvällen blev bra. Bra avslut på året som varit och en bra start på det nya året... det nya året med min älskling och förhoppningsvis andra sköna saker.



Det tar emot men... goodbye 2006, welcome 2007. Man vill både minnas och glömma.


131064-8

Jag älskar dig Mattias  <3