MALMÖ

Någon timme efter jag kom hem från att ha dansat bland glada bögar på Paradise så bestämdes det preliminärt att jag skulle åka ner till Malmö idag. Vaknade upp och fick ett samtal att jag hade en biljett dit, om jag så ville. Velade lite fram och tillbaka men tänkte ju sedan; varför i hela fridens namn inte? Det är ju bara köra. And so I did. Sitter i detta nu i första klass på x2000 på väg mot just Malmö. 320 riksdaler gick det kalaset på, inte fy skam. Ikväll blir det fest, men jag skulle inte påstå att jag är den piggaste tjejen för tillfället så jag ska nog försök sova lite. Är ju trots allt inte framme förrens stax innan tio ikväll. Det jobbiga med att sova här är att jag har två relativt unga killar framför mig, vid samma bord liksom. Det är ju inte sådär jättegulligt att somna och vakna upp utav att man har munnen öppen och dregel längs kinden. Jag brukar nämligen vara duktig på att dregla när jag "vilar".

Ingen biljett bokad hem, får se hur, när och vart denna tripp slutar. Men det ska nog bli bra.


tillbaka

Det har tagit ett tag att återhämta sig från tisdagens bravader, men det var det värt, det blev en riktigt bra kväll. Gårkvällen blev som sagt lugn och dagen till ära vaknade jag hemma hos Joanna utav att hon städade. Uppe med tuppen vid åtta för att göra lite fint innan det som hon kallar finbesöket kom. Jag och Johanna körde en tripp till Länna och glasbanken och nu sitter jag hemma. Väntar på kvällens plan, det är ännu lite otydlig. Men något ska vi göra, frågan är bara vad, vart och när. För damerna i Huddinge är det väl inte när största frågan, men det börjar bli min, som har lite utav en förfest för mig själv i detta nu. Vin på tom mage är dessutom ingen hit, så låter dom det gå alltför lång tid kanske jag inte ens är kapabel till att gå när det väl är dags.Nej då, nu ska vi inte ta i men... jag börjar bli rastlös.

Det blev en hård kväll igår. Bilja

22daf6aea1176ca5a3831ddc971f562d.png

Kolla varifrån!

Det blev en hård kväll igår. Biljard, utecompagniet, labbet. Efterfest på två och tvättstuga klockan sju. Somnade halv tio imorse. Ikväll är det lugnt med andra ord, får bli till att köra imorgon.


En liten tripp till Norrtälje för

0-3942baa2af072a5290bb2a5522bc1c5c.png

Kolla varifrån!

En liten tripp till Norrtälje för att hämta vår sjuke vän. Man måste ju sysselsätta sig trots det värdelösa vädret.


framtidstankar

Med hjälp av mörkret, levande ljusen, vinet och ensamheten började mina tankar om livet snurra. Mitt liv, som det ser ut idag. På något sätt går jag alltid och väntar på något och jag vet inte om jag tror att saker kommer att ske av sig självt, vilket vi alla vet att dom inte kommer att göra. Jag har svårt att sätta ord på känslan jag får när kommer kommer på mig själv med detta tänkade. Tänkandet om vad jag vill med mig själv och livet. Nu ska jag inte få det här att låta alltför seriöst, men när man inser att man gått i tre års tid och inte haft någon som helst aning om vad det egentligen är man vill så blir det ganska seriöst ändå. Det känns som att jag har tappat det jag faktiskt var bra på under exempelvis gymnasietiden, tappat skills och intresse. Jag har visserligen blivit bra på andra saker, men som det känns idag måste jag hitta dessa intressen igen, jag måste hitta saker jag mår bra utav att göra, jag måste hitta en väg till något som faktiskt kommer att leda någonstans. Jag är inte stressad, men jag vill veta vad jag är bra på, vart och med vad jag trivs som bäst, vad det är jag ska satsa på. Innan jag gör det kommer jag inte komma någonstans, för då finns inga tankebanor och inga mål. Jag är trött på att bara vara, jag är trött på att vara helt ovetande om framtiden, åtminstone den närmasta framtiden. En sak är säker, och det är att jag inte vill vara en av dom som kommer att jobba som vårdbiträde inom hemtjänsten ända fram till pension. Eller saken som är säker är att inte kommer att vara det. Men som sagt, innan jag tar ett steg framåt på den vägen måste jag veta åt vilket håll jag ska så att jag inte går helt vilse.



















Jag har varit på jakt efter lila s

0-6754253546324fcd3df4fb1564a09fa3.png















Jag har varit på jakt efter lila soffkuddar och idag fann jag dom minsann.
Härlig kulör om ni frågar mig. Upptäckte nyss att Pridefestivalen börjar idag,
men det verkar luta åt en lugn kväll i soffan. Med mina nya kuddar.


gäsp

Tillbaka på fastlandet efter en härlig helg. Väl hemkommen hade jag laddat upp inför soffan tills det att Johanna ringde och ville köra ett litet spontant biobesök, och jag är ju inte den som är den va. Så bio blev det, Män som hatar kvinnor, riktigt bra film. Man ska väl kanske läsa böckerna, men jag är ju tyvärr inte en av dom som älskar att läsa. Nu däremot väntar sängen. Tråkigt att krypa ner ensam dock, vilket vi tjatade om hela bilfärden hem. Får man lite vill man alltid ha mer, eller hur va det.

Festen har börjat. Men bara börjat

4fbc935babec9930d46b9e346c5b1c0b.png

Kolla varifrån!

Festen har börjat. Men bara börjat.


Jo men visst, här ligger knubbisen

0-2d8ada7e5ac4b1cea3dbc10d8dece503.png

Kolla varifrån!

Jo men visst, här ligger knubbisen och steker. Om några timmar startar grillen och ikväll är det fest på hembrygdsgården.


Mätta och belåtna i Skärgårdslufte

0-220fa25aa69f52d2cf99f9b5a75422d9.png

Kolla varifrån!

Mätta och belåtna i Skärgårdsluften.


JAHA?

Jävla irriterande att jag "råkade" somna vid sju och vaknade igen vid tio. Nu sitter jag här, vill gå och lägga mig men är rädd för att jag bara kommer att vrida och vända på mig. Så jag sitter väl uppe en stund till i hopp om att bli trött. Sugen på något är jag också, så det skriker om det. Jag brukar inte känna sånt här sug efter saker, men jag antar att det har med baksmällan att göra.

Imorgon är det Nämdö som gäller. Med eller utan mina vänner. Jag har ju trots allt Tess & Sandra och det kommer bli bra hur som helst, men dyker ingen av damerna upp kommer jag tycka det är mycket tråkigt och bli en aning besviken.

Nåväl, nåväl. Knäckebröd? Får väl bli det.

Asså, god natt! Gå och lägg dig. P

0-145f0ab37b1dbf3eb7d7b37ef9295d8e.png

Kolla varifrån!

God natt! Gå och lägg dig ungefär. Peace. Och god natt! Peace och god natt. Och så lite hick på det. God natt!


har du glömt dreijer?

Det har varit jävligt kass uppdatering vad gäller "riktiga" inlägg senaste tiden. Men om jag ska vara ärlig så har senaste månaden varit fullspäckad av saker, bra som dåliga saker. Jag har haft ungefär två kvällar sen innan midsommar någon gång då jag bara har varit hemma och tagit det lugnt och gjort absolut ingenting.

Och inte blir det lugnare, inte just nu i alla fall. Senaste dagarna har vi kört varanann utgång och i kväll likaså. Lördag var spårad på sitt sätt, måndag var spårad på sitt sätt och det finns inget som säger att denna onsdag inte kommer gå i samma spår. På fredag åker vi och gör Nämdö osäkert och nästa vecka kör vi förmodligen Halmstad/Tylösand och kanske en liten tripp till Malmö. Det här ska nog bli bra.

Dagen till ära började jag och Joanna med solning på altanen, fortsatte med en god middag på Primo och nu är hon och tittar på Eves nya lägenhet medans jag sipprar lite rosé och har städat undan röran lite. Men det börjar väl bli dags att höra av sig och se hur planerna ser ut. Nu kör vi, eller?

Semestermys på Söder.

0-4be1ba82313e3368bca7197e032be038.png

Kolla varifrån!

Semestermys på Söder.


Visst fan va vi uppe vid tio. Barb

0-59970d983bfd1b3dff709a11af292044.png

Kolla varifrån!

Visst fan va vi uppe vid tio. Barbeque, som Eddie skulle sagt.


Dags att sova? Fett. Klockan ringe

24ad7693feb923eebb79bac1c6c8e4c8.png

Kolla varifrån!

Dags att sova? Fett. Klockan ringer om fem timmar, då är det upp till sol och pool som gäller.


semester

For your information,
så var knät helt. Så jag vet helt enkelt inte var det var som spökade. Hur som helst är det mycket bättre, inte helt bra men det här slutar nog som det ska.

I detta nu skriver Joanna teoriprov och om ett par timmar har hon uppkörning. Om jag håller tummen för henne! Vid femtiden entrar hon Hooden och då ska vår semester börja. Min har börjat nu, 10:e augusti är jag tillbaka på jobbet. Känns helt okej kan man väl säga! Ska nog ta mig ner till gräsmattan här nedanför och få lite sol på mig. Ja, det ska jag.

chop chop!

Jag säger precis som min sistah Joanna: Jag vill också!

Vi hade ett 3½ timmes samtal igår under kvällen. Om man kan kalla det för samtal. Båda lika frustrerade och nära till psykbryt. Den ena pressad och stressad över en uppkörning på ett hotellrum i Norrköping. Den andra halvt handikappad och instängd på 24 kvm och kämpade sig ner till tvättstugan. Medvetna om att den ena efter den andra korkade rosé på olika platser som bland annat Öland. Men å andra sidan, imorgon kommer Joanna hem, förhoppningsvis ett körkort rikare och imorgon börjar min semester. Knät har gett med sig bra, är röntgat och förhoppningsvis på helt-friskt-vägen, om inte bilderna visar ngt otäckt  vill säga. Så imorgon kväll ska även vår sommar börja. Då ska det drickas rosé tills vi själva blir rosa och planeras. Jag röstar för väskusten eftersom Öland inte verkar bli av. Men just precis nu är det väl bara bita i det sura äpplet, helt enkelt.

Ja, här ligger jag i samma ställni

0c2d4e98d49646261851824db73bda9a.png

Kolla varifrån!

Ja, här ligger jag i samma ställning som under hela dagen ungefär. Imorgon blir det till att röntga. Det här är inte kul, inte alls!


what's wrong, my little knee?

Tanken var att jag skulle ta bussen till jobbet för några minuter sen, men...

För cirka en vecka sen så "small" mitt knä till när jag skulle ställa mig upp, det gjorde riktigt ont men gick över ganska snabbt. Har dock känt av att ngt inte står helt rätt till, det har gjort lite ont när jag har böjt knät osv men det har inte gjort så ont att jag har tänkt på det nämnvärt mycket. Igår under dagen började jag dock känna av det här mer och mer och inatt vaknade jag av att jag inte kan böja knät överhuvudtaget och då jag väl försöker böja eller belasta knät gör det fruktansvärt ont.

Så nu sitter jag här, eller rättare sagt, ligger. Har ångest över pengarna jag förlorar av att vara hemma men jag har inte så mycket val då jag går och rör mig mest hela dagarna. 09.45 är det jag som sitter bänkad för akuttiderna uppe på vårdcentralen, om jag ens kan ta mig dit vill säga?

in the mystery time of cold and rain

Jag tycker det är skönt att det är dåligt väder idag, det betyder att jag kan sova länge utan att få dåligt samvete. Det betyder att jag kan ta tag i att skrubba hela badrummet och det betyder att jag kan ägna tid åt mig själv här hemma. Det betyder att jag kan lyssna på Johnossi på högsta volym hela dagen. Om tre dagar är det fredag vilket betyder semester och då får solen mer än jättegärna titta fram.


idag gillar jag söndag.

En efterlängtad söndagkväll. Sexdagars-jobbveckan är över och nu 
återstår endast 4 dagar kvar sen är det semester! Efter jobbet plockade

Johanna & Barris upp mig då dom var ute på en liten tur. Vi körde motorvägen
söderut och hade ett pizzaställe på udda förort eller ngt liknanade som mål.
Jordbro var som givet.

0-626428773d68536d80f94407e8bf9396.png


Efter lördagens jobb-syssla: kökss

0-332ce9365a1ff1daf74dd00ccc8cb8d4.png

Kolla varifrån!

Efter lördagens jobb-syssla: köksstädning.


det börjar arta sig

6c721f039fc68add1a0e8e0972b4a325.png















Jag har dokumenterat lägenheten vartefter men bilderna vill ej sparas på datorn så för tillfället får det duga med en skev bild som jag måste säga är lite halvt orättvis. Nåväl, det börjar ordna upp sig här nu. Dessa 24 kvm blir mysigare och mysigare och jag trivs som fisken i vattnet i både lägenheten och Årsta. Eftersom att jag ska jobba helg så är jag ledig imorgon så just nu pimplar jag rödvin och väntar på besked från fröken Barrsveden om det blir utgång eller icke. Om det blir en död eller pigg Louise som ger sig an tvättstugan imorgon. Tick, tack..

HOME SWEET HOME

Känns som jag äntligen börjar landa efter två intensiva, fartfyllda, fullbokade, känslomässiga veckor. Sitter i min nya dock lite för hårda soffa och njuter i mitt nya hem. Flytten har gått som den skulle, saker och ting börjar komma till rätta. När allt är klart ska ni få er en liten titt. Men just nu ska jag bara.. bara vara.


Bakfull och nyspydd på IKEA, ej at

0-5b69ad968519527ec1058fee6bae3238.png

Kolla varifrån!

Bakfull och nyspydd på IKEA, ej att rekommendera.


Shoppingtur med pappa och Janet. N

0-2d5c060e3f1df8fffd4b9e2ff5d24e24.png

Kolla varifrån!

Shoppingtur med pappa och Janet. Några tusenlappar fattigare.


Har fått ordning på ett par saker,

0-70c0a710bc495015109f938a9c20a089.png

Kolla varifrån!

Har fått ordning på ett par saker, nu är det bara resten kvar...


Sopsäckar och jag har kommit att b

0-32196db7678a8b2e5e9605e437fdbf1a.png

Kolla varifrån!

Sopsäckar och jag har kommit att bli goda vänner. Om ett par timmar bär det av. Vädret ger mig huvudvärk och jag orkar inte ens tänka på uppackningen och allt jag kommer upptäcka att jag saknar.


DÅ SÅ

Garderoben är tömd. Lådorna är rensade. Aderssen är ändrad.

Sista natten på Ringvägen.

Blandade känslor.

.