SO LONG

Då var det snart dags. Om lite mer än fyra timmar ringer klockan och då är det dags att gå upp för att ta taxi mot Arlanda. Mot Zakynthos och Laganas. Mot värme, hav, vit sand, alkohol och party natten lång. Kan inte bli annat än en oförglömlig vecka. 

Ha det bra här hemma, hoppas ni får regn ;D

Rhodos 07

Zante närmar sig..

Gårdagen började på Melanders fisk och en god lunch med Johanna och Jossan. Senare fick vi sällskap av min älskade syster och hennes karl tills vi gick vidare hem till mig och drack vin i solen på balkongen. Jossan lämnade oss men jag och Johanna tog oss hem till syster senare på mer vin, plump och whiskey? Sovsällskap fick jag av loco-Johanna.

Denna dag har gått åt till att växla pengar, packa och städa. Allt är klart och nu sitter jag hemma hos Joanna där jag ska spendera de sista timmarna innan vi beger oss mot arlanda inatt vid halv fyra... Om elva timmar närmare bestämt! Vi ska snart gå och äta på Deli sen är det bara försöka sova några timmar.

Förstår inte riktigt att vi ska åka, men en sak vet jag... Och det är att det kommer bli en grym resa. Den här prognosen känns lite mer lockande än åskan och blixtrarna här hemma!



vad gör jag hemma?

Lördag natt, klockan är halv ett och jag skriver ett blogginlägg. Jag är inte ute och dansar med en redbull vodka i handen som det brukar se ut. Cross in the roof så att säga. Istället har jag haft Johanna och Joanna här. Ätit thaimat, kollat på film och hör och häpna tvättat två maskiner. Nu har dom dock lämnat mig och jag är lite sliten sen natten så jag ska satsa på att sova snart. Imorgon blir det förmodligen en solning och börja packa inför resan. Det är riktigt nära nu..

LEDIG

Visst, jag har inte jobbat heltid en längre period men jävlar vad skönt det känns att få "semester" nu. Ska inte jobba ett skit på tre veckor, sen hoppas jag på ny schemarad igen, annars är det nog dags att söka nytt jobb.

Har längtat efter den här torsdagen hela veckan. Imorgon ska det inhandlas saker till resan, sen förtärs det säkerligen lite vin. På lördag med. Sen är det söndag och tvätt & packdag. Sen är det måndag och dagen innan vi åker till Zante vid sex på morgonen. Längtar sjukt mycket tills vi ligger på stranden nu, jävla skitregn här hemma.

Om en stund ska jag bege mig mot Högdalen (kalla mig löjlig, men det känns faktiskt lite småjobbigt) för att sola med Joanna och Barris. Sen ska vi umgåsa i villan. Tråkigt att det är så dåligt väder, annars hade det varit najs med ett kvällsdopp.



Bjuckar på mig & Johanna på F12

tis,ons,tors

Ska ni gissa på vilket av alternativen det blev i tisdags?
Mycket riktigt. Vindrickande med Johanna och Jossan. Kvällen började i Bromma och slutade på F12, promenerade hem vid halv två. Btw är det nice att kunna hem från krogen. När jag gick där kände jag mig inte överdrivet onykter, men tji fick jag dagen efter. Förmiddagen var en riktig plåga. Jag förstår inte riktigt hur jag orkar. Men jag klarade mig igenom även den dagen. Halvdöd mötte jag Johanna och Barris igår, för mat och ett par glas rosé på apberget. Sen var vi här hemma ett tag tills damerna gick vidare, men hör och häpna, jag stannade hemma och gick och la mig. Denna dag har bjudit på jobb som vanligt nu för tiden och en god middag med min kära syster. Lax, pasta och kall chilimango sås. Jag har blivit förälskade i mangosåser.

Nu sitter jag här efter en lång dusch och ska snart försöka gå och sova. Det är ju en dag imorgon också, som jag brukar tänka. Eller inte. Men imorgon är det ju faktiskt fredag, älskade fredag. Då kan man dricka sig glad med gott samvete. Efter helgen är det bara en vecka kvar tills vi drar. Efter Zante skulle jag på riktigt behöva rehab men då är jag ju ledig i två veckor till och då ska man ju se till att det händer lite trevliga aktiviteter. Vila får jag göra i höst.

Annars då?
Sådär får man väl säga.

På återseende


I wanna know what Im thinking what Im feeling

Ledig första dagen efter många dagars jobb. Skönt, men samtidigt en rastlöshetskänsla. Har inte fått mycket vettigt gjort idag förutom att i princip ge mig själv ännu mer ångest, snart börjar jag nästan skratta åt mig själv. Det här funkar ju inte. Jag vet ju det så väl, ändå tar jag mig inte samman.

Vet inte riktigt hur jag ska fortsätta fördriva den här dagen. Jossan & Johanna ska till F12 ikväll och jag måste säga att det lockar en del. Då sitter den lilla ängeln på ena axeln och säger att jag måste ta det lugnt, spara mina pengar och att jag jobbar imorgon. Djävulen säger att jag mår bättre för stunden om jag går ut och roar mig lite. Ett alternativ är ju att frösken Barrsveden kommer hit och sällskapar med mig ikväll, men dissaren har inte svarat på mitt mess än. Sen har vi ju ett tredje alternativ, syster min tre stationer bort. Det fjärde och det jag egentligen borde göra, är att vara hemma hela dagen, pyssla om mig själv och komma över "jag klarar inte av att vara ensam" grejen. Bäst för mig själv, jag vet jag vet. Men en sak som jag inte vet är om jag klarar av det. Ni tänker säkert, hur jävla svårt kan det vara? Men jag lovar, det här är mycket svårare än jag kan hantera. Jävla svag nolla man är.

GAAAAAAAAAAAAAAAH

"Jag är kär i en ängel"

Tänk att få en sån här låt tillägnad till sig...



Underbara Håkan.

rehab?

Det har hänt så mycket saker senaste månaden vilket gjorde att söndagsångesten var grym här för ett par måndagar sen. Då var det dags att börja på en schemarad med heltid, har inte jobbat heltid på mer än ett år. Kändes som jag lämnade en enda stor fest som innehöll allt från picknickar till uteserveringar, klubbar, hultsfred, skägården mm. Men mest var det kanske en stor ensamhetsångest som kom över mig. Jobb, vardag, ensamhet. Det här var alltså 2 veckor sen. Och trots att jag inte har varit helt sysslolös har jag kvar ångesten, eller vad det nu är. Det borde inte vara tillåtet att vara nere på sommaren. Men det har jag varit och jag skulle ljuga om jag sa att jag fortfarande inte är det. Men det handlar inte bara om detta. Det handlar om två till saker som påverkar mig och mina känslor mest av allt som kan påverka mig och hur jag mår. Jag önskar innerligt att man kunde styra sina känslor, för jag orkar på allvar inte må dåligt över en person som jag inte ens borde ha ngn relation med. Det finns så mycket som jag inte borde göra och tänka. Antingen drömmer jag mig iväg eller så tänker jag bara fuck fuck fuck, jävla pisshelvete. När jag börjar böla blir jag så arg på mig själv och börjar då böla ännu mer. Man ju fråga sig varför jag ens gråter, varför jag tillåter mig själv att göra det.

Från en typ av ångest till en annan.
Nej då, så farligt är denna inte. Det är bara den här "jag har druckit varje helg i typ 2 år". Och det är inte direkt så att man tar det lugnt. I onsdags till exempel. Jag och Joanna satt på uteservering och fick för oss att gå ut. På Cafét blev det kanske några för många shottar, men kul hade vi och ville fortsätta kvällen, det ledde till att vi fortsatte natten på White Room fram till stängning. Därefter är det ganska svart. Men snart 21 år och behöver hjälp i säng, det är fan illa. Dricka med måtta, kanske kan vara ngt. Dagen efter sov jag till halv fem och upptäckte då att mitt bankomatkort (som för övrigt hade ploppat ner nytt i brevlådan dagen innan!) och mitt leg var borta. Andra bankomatkortet jag spärrade på två dagar och anmälde mitt leg borta. Jag brukar aldrig tappa bort saker! Och vet ni vad? Det hade jag inte gjort heller. Idag hittade jag dom i väskan. Herregud Louise, va du fortfarande full vid fem dagen efter eller? Nu kändes det ju som att det var dags för en vit helg, passa på när jag ändå skulle jobba och mina damer flydde till deras landställen. Jag lyckades dock inte hålla mig ifrån pavan. På fredagen blev det middag, kort och vin med syster och Sandra, men en relativt tidig kväll. På lördag började kvällen med vin hemma och fortsatte vid tolv på Imperiet där jag mötte upp Malin med flera. Vidare till Sky Bar (jävligt nice ställe btw!) och vidare till Lino. Kvällen eller rättare sagt morgonen slutade hemma hos mig med otippade exet Mattias kompisar Benny och William. Jag gick inte ens och la mig innan jag satte mig på bussen mot jobbet tjugo i sju. Behöver nog inte ens säga hur söndagen var. Jag undrar när den vita helgen kommer att ske. Det handlar ju inte om att jag vill ha en, verkar jävligt B, men det skulle nog vara behövligt. Funkar fortfarande "Man lever bara en gång och man ska passa på när man är ung"?


TJILLEVIPPEN

Senaste dagarna har varit fett deprimerande. Fett.
Allt är fortfarande jävligt långt ner men ni vet hur det är. Med lite alkohol i kroppen känns det antingen bättre eller sämre. Just precis nu, bättre. Jag och Joanna har spenderat senaste timmarna på medis och nu är vi helt plötsligt i Joannas lägenhet och hinkar i oss öl för att så fort Joanna är redo åka mot Cafét. Converese vs. Prada?

Just nu är det helt okej.
Imorgon kommer det vara piss.
Förstår inte riktigt?

Nu ska jag stressa Joana lite, det är dags snart. Fucka ur.