fylleinlägg

Våra män begav sig mot Halmstad i lördags och efter några timmar begav jag mig mot Joanna. Bakismat efter en vinkväll hos Johanna. Kvällen spenderades med groggar och popcorn framför Sex and the city. Söndagen spenderades mestadels i sängen sen blev det tacos och vin. För att inte tala om ikväll... Misslyckad hårfärgning, kyckling i röd curry och cocos och ännu mer vin med Joanna och Lenita. Timmarna har sprungit iväg och plötsligt är klockan snart fyra. Lenita har placerat sig i soffan framför våra älskade bruttor från Manhattan och jag och Joanna ska snart krypa ner i sängen, förmodligen framför samma älskade serie! Joanna har redan konstaterat att jag kommer vara onykter imorgon också (med tanke på att det har förtärts alkohol 11 av 14 dagar nu..) och det känns ju trevligt. På allvar! Det första som ska göras imorgon är dock att köpa ny hårfärg och äta en god frukost innehållande ost och salami.

Jag fick en uppenbarelse på balkonegn nyligen, gäller bara att fullfölja den...

Mattias,we belong together (L)

släng dig i väggen sverige

På ett sätt känns det som att det var igår vi stekte på stranden för att sedan försöka sova vilket aldrig gick, middag, förfest och bargatan- samma visa varje dag. Men samtidigt skulle det kunna vara en månad sen. Jag längtar tillbaka så enormt mycket! Värmen, havet, terassen, grannkillarna, förfesterna, skrattattackerna, middagarna, korten, alla sköna kommentarer, drinkarna, alla barer, stämingen, alla låtar, vårt dö eller köra motto. Jag saknar allt så sjukt mycket! Men jag har smått börjat inse nu att den veckan är över och kommer aldrig mer tillbaka. Blä, sinnesjukt bra hade vi det...

Nu efter nästan en vecka har jag lagt upp bilder på
http://ells.bilddagboken.se. Det är inte allt men det kändes som att man kunde skippa lite kort som va lika varann. Bilderna säger mer än mina ord... Jag kommer aldrig kunna förklara resan, kommer bara ha den i mitt minne always.

Har varit hemma i sex dagar och idag åkte Mattias till Tylösand för att vara borta en vecka. Så jag ska nog ta mitt pick och pack och åka hem till Joanna. Där kan vi minnas resan tillsammans och båda vet exakt vad man pratar om. En bakfylla trängde sig på imorse men för mig känns det inte så långt bort nu... Som vi brukar säga ;)

image208

Hello Goodbye - Here in your arms

RHODOS (L)

Jag säger sådär klassiskt som alla säger...
Jag menar verkligen när jag säger att Rhodos resan var way over våra förväntningar och helt klart obeskrivlig. Kan verkligen inte sätta ord på det!

Jag har inte tagit mig kraft att fundera ut hur jag ska försöka förklara den heller. Inte heller orkat lägga upp alla bilder, utan jag väntar tills jag får Joannas bilder också så lägger jag upp allt samtidigt på min bilddagbok. Men lite försmak får ni här.

En sak är säker i alla fall, den här resan kommer jag inte glömma i första taget!

          

Rhodos here we come...

Nu har det ätits middag på resturang, grillad oxfilé - lagom gott!
Snart kommer Joanna och Eric hit för att kolla på film och så antar jag att vi kommer sysselsätta oss med playstation och xbox för att hålla oss vakna till klockan tre då det där av mot arlanda. Kommer förmodligen inte blogga där nere, ligger hellre på stranden och glassar men vem vet det kanske dyker upp något.


image185

Mattias älskling, kommer sakna dig massvis!
Det handlar bara om en vecka men jag är så van vid att alltid ha dig vid min sida... Somna intill dig, vakna upp intill dig. Jag älskar dig sjukt mycket världens finaste pojke <3




SNART...

14 juli!
Betyder att det är dagen innan vi drar.
Eller snarare inatt faktiskt. Klockan tre ska vi bege oss mot arlanda med våra karlar som ska skjussa oss. I morgon vid den här tiden har vi legat på stranden några timmar och påbörjat våra brännor.

Jag och älsklingen har varit i Farsta idag, han har handlat lite välbehövliga och fina saker. Jag har packat i princip allt och ska snart ta mig en dusch. Vid halv sju ska vi möta Joanna och Eric för att  äta middag på Primo och så blir det kanske en cider. Men inte mycket mer, vill inte må dåligt på planet.

Det ska bli så grymt skönt att komma bort till solen!
Nu har visserligen solen visat sig i Sverige idag men den litar man inte på. Förlåt, men jag hoppas ni får pissväder här hemma under nästa vecka! Har dock hört att det ska bli finare.

Nu är det dags för dusch!
Kommer nog ett sista inlägg innan resan sen...

hej sålänge!


torsdag kväll..

Så mysigt att lyssna på gamla låtar som man nästan glömt bort...

Håkan Hellström- Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Kom hem från en filmkväll hos Joanna och Eric för en stund sen. Sämsta filmen på mycket länge, men det var mysigt ändå. Sen jag kom hem har jag hängt tvätt och kommit på att min planering är jävligt dålig. Tänkte tvätta det sista i morgon men i morgon måste jag ju packa och den tvätten hinner förmodligen inte torka? Får helt enkelt packa det sista på lördag ändå... Sitter och lyssnar igenom massa musik och lägger in mer i iPoden, Joanna har fått högtalare till iPod från sin man så det blir perfa på Roddan. Mannen min sitter och spelar fifa, men jag börjar bli trött så snart hoppas jag på massage och sedan sömn.


Det närmar sig!

Gårdagen spenderades mesta dels hos Mattias föräldrar känns det som. Vi firade hans bror och satt ute och åt marsipantårta med blåbärs smak i solen samt tacos till middag. Efter det kollade jag på Clueless som gick på tv1000 och kvällen spenderades i soffan med korsordstidning, mer film och min älskade karl.

Ringde passenheten nyss och mitt pass hade kommit, tack tack. Så det som står på schemat idag är att åka och hämta det, åka till Farsta och lämna tillbaka ett linne och hämta mina två par skor som väntar hos skomakaren! Efter det måste jag och Mattias rensa kaoset i klädkammaren, man kommer inte ens in där just nu... Tvätta, tvätta och tvätta ska också få plats under dagen.

Nu; Försöka väcka mannen och tigga om skjuss...
Frågan är om han vill det, det är fel på bilen vilket gör att däcken kan smälla när som helst!

Det börjar närma sig nu...
I morgon ska det sista fixas, växla pengar! Sen är det bara vänta till lördag natt när Joannas och min man kör oss til Arlanda för en vecka med soool, bad och massa mer!

puppy!

Jag vill ha en liten jack russel terrier! En korthårig liten sötnos...
Det ska jag och Mattias skaffa en vacker dag! Man blir ju helt
kär.


   

shopping & klippning

Dagen har spenderats i Farsta centrum med Joanna och Isabel.
Handlat saker som shorts, linnen, flipflop, solkrämer och självklart olja som ska steka kroppen sista dagarna på Roddan. Hittade dock ingen bikini jag ville ha men dom tre jag äger får väl duga. Lämnade in två par skor hos skomakaren och klipptde mig också. Luggen blev lite väl kort denna gång men den växer ut snabbt hoppas jag! Lunch blev pasta carbonara på italienska resturangen, yummie.

Ikväll har jag ingen aning om vad som sker men jag antar att den kommer ägnas i soffan framför en film med min älskling. Imorgon ska vi hem till hans föräldrar på middag och sedan är det redan torsdag... Torsdagen måste jag senast tvätta och börja packa, annars vet jag hur det kommer sluta. Skulle mycket väl kunna börja nu men jag är inte riktigt den personen, jag skjuter gärna upp!

Låt dagarna gå fort!
Jag vill bara ligga på playan...


regnig söndag

Denna dag startades med en fika på regniga södermalm med Isabel och Malin. Efter det inköpte båda damerna lite men jag håller mig några dagar innan det ska handlas för resan. Jag blev dock inte så långvarig då dom skulle dricka vin och jag hade ont i magen, dessutom är jag ingen mittpådagenvindrickare, får bara huvudvärk. Eftersom jag mådde bättre senare så bestämdes det bio med Joanna och Barris, Oceans 13 blev det! Efter det åkte vi hem till Joanna och beställde lite saker från taxfreen så som bacardi, smirnoff, cider, baileys, malibu och parfymer. Jag och Barris tog en promenad i duggandet till min buss och nu är jag hemma och fördriver tiden framför datorn. Är ganska trött men feg som jag är så vågar jag inte gå och lägga mig förrens Mattias kommer hem.

Jag har fortfarande inte smält att vi åker på söndag...
Det måste vara för att det bestämdes och bokades så snabbt. Andra har ju sina resor bokade flera månader tillbaka och hinner vänja sig med tanken men så är intr fallet här. Kommer nog inte förstå förrens vi väl sitter på planet! Kan inte säga det för mycket, jag längtar!!!

Nu tycker jag min karl ska komma hem så jag ska få massagen han har lovat mig...


...

Gårkvällen bjöd på vin och en massa prat i Joannas mysig vardagsrum med några damer. Man fick i sig lite vin och var lagom rund under fötterna, men kvällen avslutades relativt tidigt då min man kom och hämtade mig vid ett. Hela dagen har jag mått fram och tillbaka. Vaknade med en lite bakfylla och sen har jag till och från under dagen fått mina små attacker av värmeslag. På det kommer huvudvärken ibland och magen gnäller pga mensen. Mens är en jävligt tråkig sak. Har spenderat dagen och kvällen hemma med Mattias. För en stund sen gick vi ut på en liten promenad runt husen bara, för att få lite frisk luft. Sen blev han rastlös och åkte hem till Kirill precis, men jag avstog. Han lovade att inte komma för sent då jag tycker det är läskigt att sova själv! Så nu sitter jag här och drömmer mig bort till Rhodos. Om en vecka ligger jag antingen och sover för att gå upp vid två och åka mot Arlanda, eller så har jag inte gått och lagt mig alls. Det ska bli så sjukt skönt att åka iväg, komma bort från hålan Högdalen och molniga Sverige och bara sola, bada och njuta med min Joanna. Sen så kan man ju inte sticka under stolen med att det kommer bli en eller annan drink. Eller några till. Kommer givetvis sakna Mattias sjukt mycket. Men samtidigt tror jag det kan vara bra för oss! Inte för att vi har det dåligt, men för att vi har varit med varann så mycket sen vi blev tillsammans för snart 8 månader sen. Efter att jag kommit hem så är det sex dagar tills det att han åker till Halmstad i en vecka och då blir vi utan varann igen. Men då ska jag ta med min väska och bo hos Joanna, eftersom hennes man också åker bort. Nåväl, det är ett par veckor kvar. Innan dess ska jag hinna träffa Isabel som hemkommit från Barcelona och vara hundvakt hos pappa i veckan. Sen finns det en hel del att fixa innan Rhodos, och jag ber till gudarna att mitt pass hunnit komma på fredag, annars kan det bli knivigt!

Go kväll! / image187 


fredag

Jag vet, jag har blivit dålig på det här med att uppdatera. Händer att jag sitter här i ett par timmar men ändå känner jag aldrig riktigt för att skriva, samtidigt som jag klagar på att andra skriver för lite. Jag är seg idag. Har haft huvudvärk till och från sen igår och nu kommer det feberattacker ibland känns det som. Denna dag har spenderats i Farsta och sedan hos pappa och Janet på fika. Fått lite information angående när jag och Mattias ska vara hundvakt där nästa vecka. Efter två timmars surrande där begav vi oss hem i den brummande atosen. Antar att man ska få i sig lite middag snart och ikväll ska jag hem till Joanna en stund med tjejerna och dricka vin. Men som sagt så känner jag mig inte hundra, så jag kommer nog tigga hämtning av min man relativt tidigt!

Från och med nu har älsklingen semester i 4 veckor, skönt att inte vara ensam på dagarna längre!

Tack och adios.

Rhodos - längtar som en tok!

Jag och min raraste Joanna åker till Rhodos nästa söndag och blir borta i en vecka. Steka, bada, dricka drinkar och bara njuta! Kommer bli helt lovely.

 

Bästa Joanna..

Jag har velat åka utomlands ett tag tillbaka och drömt mig bort. Velat och tänkt men pengarna räcker inte så långt om jag väljer en utlandsresa, då skulle det blivit allt jag gör i sommar. I dag när jag pratade med Joanna så sa hon "Du, läs min blogg sen ringer du upp mig!" Jag blev lite nervös, fattade ingenting. Vad kan hon inte säga på telefon? Och vilken överaskning det fanns där! Läs själva... http://joan.webblogg.se

Min underbara vän ska bjuda mig på en resa!
Hade hennes ekonomi legat i botten hade jag aldrig tackat ja men nu är inte fallet så. Och jag frågade dessutom vad som hände om jag tackade nej då fick jag till svar att hon tvingar med mig. Så vad gör man? Jag är verkligen jätte glad och otroligt tacksam. Ska bli sååååååå skönt att åka iväg och fixa till brännan bara vi två. Hoppas vi hittar något och drar snart :) <3


-


Njut

image183