TORSDAG, DAGEN INNAN FREDAG

Jobbade bara halva dagen idag och efter det begav jag mig hem till mammas nya lägenhet på Söder. Den var jättefin! Vi satt och pratade en lång stund om mitt och M's förhållande, problemensvartsjukan. Det var jätteskönt att prata med mamma lilla. Vi träffas nästan aldrig längre så det kändes riktigt bra. Efter det tog vi en promenad till ringen och shoppade loss lite på rean. Blev dock inte tillräckligt lite för att hålla ångesten borta... Det räckte tydligen inte med en blus för 25 kronor och en kjol för 40 kronor. Efter det begav jag mig hem mot spisen och lagade middag i min ensamhet, slumrade till på soffan och sedan blev det en solning med Joanna & Barris. Halvtråkigt att vi såg efteråt att vi hade tagit just dom tre med nya rör. Hej hej kräfta imorgon! Svider redan om läpparna.

Det var min dag det, lagom och trevlig.

För två dagar sen var det by the way 4 år sedan Robert dog. Tiden går fort, som man brukar säga.

image429

ÄLSKADE KAOTISKA GARDEROB

Sandra frågade om jag hade någon tubtop att låna ut till henne idag. Ja visst sa jag. Ett par sekunder efteråt fick jag upp hur klädkammaren ser ut i huvudet. Kaos! Hur ska jag hitta linnena bland röran? Det var bara samla kraft och städa och rensa. Tack Sandra, du gav mig en anledning att städa, en spark i röva. Nu är det klart, det tog sin lilla tid. Hittade dock inte så mycket som jag inte vill ha, tror jag tog ner ett par påsar till källaren senaste gången jag rensade, vilket faktiskt inte var överdrivet länge sen. Jag förstår inte hur det kan bli så rörigt så fort? Nu står dessutom massa skit som tog plats i klädkammaren i hallen istället. Men där kan det ju inte stå? Jag undrar hur länge till jag kommer stå ut att bo såhär litet. Det finns ingen plats för alla saker! Min karl inser dock inte det. För honom kvittar det om det står stora fotbollsväskor och ställingar med fotbollsflaskor mm. i köket. Han sa klart och tydligt för ett par dagar sen att han inte kommer flytta härifrån på ett bra tag... Förstår inte hur han kan vara så förtjust i denna lilla etta på 37 kvm. Nåväl...

Nu återstår resten av lägenheten att städa. Men det får nog vänta. Garderoben tog musten ur mig så att säga. Nu ska jag laga mig lite middag. Lax, kräftstjärtar och avocado står det på meny.

Nu dök Rihanna - Don't stop the music upp i högtalarna vilket får mig att längta till helgen, älskade helgen.

image428
















En walk in closet skulle inte sitta helt fel :)

YOU AND I NEED A MIRACLE

Used to be - that I believed
That forever would our love be strong
But gradually - it came to be
That we couldn't even get along, as time proved me wrong

It's never gonna be the same
It's never gonna change for better
And when I wanna talk it over you turn away... Don't you know

That we're standing on the edge of time
In the shadow of a love we left behind
You and I need a miracle...
Now I know Lady Luck is not a friend of mine
So if we're gonna stay together
It's gonna take a miracle

I feel it in the air - it's everywhere
It's all around us...
It's never gonna be the same
It's never gonna change for better

So if we're gonna stay together - Don't you know
That we're standing on the edge of time
In the shadow of a love we left behind
You and I need a miracle...


image427


























NYSLINGAD

Var uppe tidigt imorse av anledningen att jag skulle till frisören. Efter det blev det glasbanken och en titt i de få affärerna som finns här i high valley. Jag tror att jag är nöjd med håret. Behöver mina damers åsikt innan jag själv kan bestämma mig! Barris kommer väl inte digga det, hon vill ha mig mörk. Men jag går inte tillbaka till den mörkaste jag hade förut faktiskt. Dom kommer hit ikväll, käkar, förtär alkohol, sjunger singstar och blir fulla & roliga. Sen drar vi till stan. Vilket ställe det blir ikväll är inte bestämt, vi bestämmer oss alltid i sista sekund. Men det är så det ska va! Skulle vara kul att prova något nytt... Det mesta funkar för min del om det är skön musik, det är det absolut viktigaste!

Mår lite illa och jag tror det beror på att jag inte har ätit en endaste smula idag så nu ska jag gå och titta till mina kokande ägg. Ägg & kaviar, bra grejer!

Trevlig kväll.


KOM TILL MIG KÄRA HELG

Jag tycker den här veckan gått ovanligt sakta, men det är väl bara för att jag är sjukt taggad på festligheter och sugen på min lagom feta lön som droppar in på kontot imorgon. Så på lördag sitter jag väl där med en drink i handen och tycker veckan har gått fort, trots alls.

En dag kvar på jobbet sen helgen ledig. Ledig från jobb, men annat finns ju inplanerat. Imorgon blir det förmodligen middag ute och bio med Mattias. Lördag frisören på förmiddagen för att sedan åka till söder och mammas nya lägenhet. Skulle vilja hinna kolla lite i stan också... Sen vet ni ju, party, party, party!

Snart kommer min halvt handikappade man hem från träningen med småkillarna. Han ringde nyss och sa att han avslutar träningen tidigare p.g.a att han ramlade på vägen dit och tog emot med den redan skadade sidan. Varför blir jag inte förvånad? Gullponken. Idag får han by the way tillbaka sitt körkort efter 4 månader. Nu är han ju dock skadad och utan bil... Men va fan, det är väl flashigt att ha körkort. Det tänkte jag också ta inom ett år. Sa Louise och sket totalt i att ta tag i det...

     

Jag älskar dig hjärtat

ETT KLICK OCH SÅ VIPS!

Det rycker i shoppingnerverna...
Detta har jag beställt och i helgen ska jag nog bege mig ut på jeansjakt. Den snygga klänningen får mig mer motiverad till att träna också
:)


    

Har även bokat en tid hos frisören 10.30 på lördag, då är det dags att slita ut håret lite mer och bli ljushuvud...

EN 6:A WHITE RUSSIAN TACK!

Man skulle kunna säga att det var en ny överaskning i ägget i fredags. En hel jävla timmes kö innan vi entrade 90's (alltså inte i närheten av GK) och framförallt Barris blev lite besviken av olika anledningar. Dansade till antingen techno, aqua eller scatman och drack endast 6:or. Detta resulterade i att för mig är det ganska svart från det att vi går ut från stället. Jag vet att jag mådde dåligt i taxin och ännu sämre när jag kom hem. Äcklig som man är spydde jag i vasken i köket (nu behöver inte Joanna vara ensam om detta) och sov med huvudet där fötterna ska vara med en hink nedanför sängen. Sov i 13 timmar och inte fan mådde jag bättre för det. Hela lördagen gick dom där klassiska tankarna genom huvudet "jag ska aldrig mer dricka". Tss! Helgen it is. Men man kan ju tagga ner lite med 6:orna denna gång.

     

 

Jag var fortfarande sliten på söndagen när jag jobbade. Deckade när jag kom hem och när jag vaknade, guess what... så hade jag fått ont i halsen igen. Vad är det för jävla skit?! Det har fortf. inte släppt och just nu känns det faktiskt som att jag har lite feber. Så det är väl bara börja kurera sig för det är jobb ons, tors och fredag. Och som nästan alltid party på lördag. Så fram med liter av vatten, frukter och vitaminer.

TANDLÄKAREN = RÅN

Yttligare en day off från jobbet, men var uppe rätt tidigt ändå för att besöka tandläkaren. Nemas problemas, andra hade väl gjort allt för att få stanna i sängen med deras tandläkarskräck men jag är så van sen jag började gå där en gång i månaden när jag fick tandställning för cirkus sex år sen. Nåväl, jag visste att det var något fel på en tand och ville därför dit för att se vad det var. En bit har lossnat, som jag misstänkte en dag på Castello i typ juli. Men det åtgärdade dom självklart inte nu utan jag fick två nya tider. Dagens besök gick på 449:-. 449 kronor för att få tårar i ögonen av röntgenskiten. Vill inte veta vad de andra gångerna komma kosta, sjukt dyrt...

Idag känns det att jag tränade igår, både i magen och ryggen. Men så ska det vara, då blir man mer taggad till att träna. Och det är precis det jag tänker göra, dock inte magen och ryggen. Blir kondtion och fettförbränning ikväll på bandet och cykeln, endast. Men det är det jag gillar mest. iPoden på högsta volym och springa sig svettig och springa lite till. Och äta relativt nyttigt har jag också lyckats hålla och inte en enda droppe läsk på hela veckan, you go Louise!



SENASTE

Whats new?
Lördagen var som alla andra gånger bra. Trevligt med bowling som en del av förfesten. Vi fick vårat första klagomål sen vi flyttade hit för mer än ett år sen. Men jag förstår, för/efter fest 90% av alla helger, dom måste ha stått ut. Söndagen var det dags att flyttstäda hos mamma & Lasse för min del och Mattias skulle promt upp till Kungsberget och åka snowboard. Vi hade sovit max två timmar och hade druckit alkohol under betydligt fler. Detta resulterade i att jag spydde som en gris i den nytvättade toaletten och att Mattias ramlade efter tre åk och bröt nyckelbenet. Jag stod ut mina timmar av städning, råbakis. Jag fick ju trots allt 500:- för tre timmar, det är en bra lön. Mattias är sjukskriven i 4-6 veckor. Så när jag kommer hem från jobbet är det bara börja på nästa jobb. Får göra allting här hemma nu själv. Jag sätter t.o.m på min karl hans strumpor.

Annars har det det nog inte hänt så mycket. Jobbat måndag & tisdag, ledig idag så nu bär det av mot gymet!

    


FINALLY

Nu har jag använt mitt gymkort för första gången i år. För första gången sen typ april. Men det var riktigt skönt att träna så detta skall hållas i. Efter det blev det en solning som pricken över i:et också. Jag vette fan om det tog något, men det hoppas jag för jag är riktigt äckligt blek nu. Usch. Det återstår att se, rödheten brukar komma till kvällen. På tal om kvällen så kommer denna börja med att Joanna kommer hit och förtär alkohol, äter middag för att sedan bowla med Mattias och grabbarna. Sen fortsätter det med singstar här hemma. Sen är det kinderägget ni vet... Får se vad för spännande kvällen bjuder på!

image407










VAD FINNS I DITT ÄGG?

"Varje lördag är som ett kinderägg. Lite alkhol, lite singstar och så en överaskning!"

Det är bara vi när vi är för uttråkade eller trötta som kommer på ett sånt tråkigt uttryck att det blir klockrent.






JAG HAR HITTAT EN GNUTTA MOTIVATION

Det var ingen tumör, det var ju skönt. Och inget antibiotika blev det heller, för det var virus. Så det är väl bara fortsätta gå med den här skiten tills den bestämmer sig för att försvinna från min stackars hals. Så imorgon blir det jobb igen. Jobb var det ja... Mitt jobb. Tyvärr är jag ju bara timanställd och jobben verkar sina. Jag vill verkligen vara kvar, trivs så bra. Jag har ingen lust att sätta mig och söka jobb igen. Ingen lust att komma till en ny arbetsplats igen, lära mig nya jobbrutiner, lära känna nya kollegor. Nej, nu får fler gamlingar bli orklösa så lilla jag kan få jobba.

Jag funderade lite över det här med nyårslöften..
Jag ska inte ha några sådana, man (jag) håller dom aldrig ändå. Men några saker att sträva efter och försöka att ta tag i:


- Som alla säger; träna. Jag har haft tre årskort nu på två olika gym men ändå tränar jag inte. Vad är problemet? Lathet. Jag får nog ta mig en riktig titt i spegeln varje dag framöver för att bli taggad till att gå till gymet. Passa på nu innan mitt kort på sats går ut. Lite fit måste man bli till beach 08. Spelar ingen roll vad andra säger, jag känner mig som en padda naken. Men om jag bara sitter hemma får jag ju skylla mig själv. Lördag startar vi, jag & Joanna.

-
Onyttig mat. Det är också en klassiker som går ihop med att träna. Jag tänker inte hårdbanta men det är inte okej att äta färdig mat så ofta som jag och min karl gör det. Mer kyckling, fisk och grönt. Och framför allt mindre läsk. Vi dricker på tok för mycket läsk. Detta har jag redan börjat med och änsålänge går det hyffsat.

-
Släppa taget lite. Mycket av mina & Mattias tjaffs beror på mig. Allt grundar sig i fel han har gjort men jag kan inte alltid skylla på det. Jag kommer på mig själv ibland säga saker som man skulle kunna tro kommer från en psykiskt störd männikas mun. Eller jag säger dom alltid inte, men dessa dumma tankar, jag vill inte tänka dom. Vi båda måste ge lite men framför allt måste jag nog släppa taget lite och tagga ner med vissa saker. Och jag tycker det var en bra början att jag fick fram det nu. Summan av kardemumman av detta är: jag måste sluta vara svartsjuk över ingenting, över saker jag själv får för mig i mitt huvud.

-
Håller efter hemma. De som känner mig vet att jag inte är speciellt pedant av mig. Det fick jag inte ärva av min mor och syster. Hos dom ligger det inte en strumpa fel. Här hittar man knappt strumpan. Nej riktigt så illa är det inte. Men jag är en slarvig människa när det kommer till mitt eget hem och det ska jag försöka styra på lite.

Det får nog räcka så. Man kan inte ändra hur mycket som helst på kort tid. Jag skulle kunna satsa på att sluta röka också. Men helt ärligt så vill jag inte det, inte just nu. Jag köper hellre cigaretter än en måltid. Men en vacker dag ska jag också bli rökfri, promise.

HEJ ANTIBIOTIKA

Nu har min hals jävlats med mig i tre veckor. Har varit nära på att gå till farbror doktorn men sen har den lugnat ner sig och jag har känt att jag inte har haft tid. Kände igår att det kanske var dags att gå dit trots allt med tanke på att det gör ont ända till örat. Men nej, jag säger att jag kan jobba istället eftersom dom behövde folk. Imorse kändes det inte så. Var tvungen att ringa jobbet för att senare sitta i telefonkö till närakuten. Så nu ska jag dit om en timme. Det är väl nå vanlig halsskit som man får antibiotika mot. Men det är dags att bli av med det här nu!

Men imorgon ska jag nog ta mig till jobbet, om dom inte skulle säga att det var en tumör jag hade kanske. Lördag ses det som vanligt fram emot att umgås med mina damer. Denna gång hemma hos mig med SingStar för ovanlighetens skull. Men det blir relativt lugnt med tanke på att vissa har ostadig ekonomi och då menar jag inte
http://joan.webblogg.se och att jag dessutom ska upp tidigt på söndag för att hjälpa mamma flyttstäda. Det är nära deras flytt nu, aldrig mer festligheter i kära villan i Hökarängen. Men minnena kommer vi alltid bära med oss!

Nu ska jag ta mig en till kopp te sen är det dags att sätta sig på bussen med BSB nya album Unbreakable i hörlurarna, bra grejer.

image402

ett inlägg om 2007 som jag inte är nöjd med men palla skriva om

2007..

Året började bra,
jag och Mattias hade bara varit tillsammans någon månad och jag hade flyttat in hos honom. Jobbade på Media Markt och trivdes grymt bra med mina kollegor, dock inte med självaste jobbet. Det jag kommer ihåg mest av februari månad var att det var redan då det kom tjaffs mellan mig och M. Mars månad fick jag sparken och satt arbetslös ända till augusti. Därimellan alltså april/maj var det mycket fikor med Joanna med tanke på att vi båda bara satt hemma. Mycket onödig tid framför dator och TV tyvärr men som vanligt mkt fest. Juni kom och det var bad och picknick, fester, bland annat Benny & Camillas 20årskalas, film med den då såkallad kvartetten. Juni fortsatte och tanken var att vi skulle köra en favorit i repris på Bredholmen på midsommar, men så blev det inte. Midsommar firades på Martins land med Mattias och hans vänner. Bra till en början men egentligen vill jag bara glömma den helt och hållet. In på juli och längtan efter att göra något. En tripp till älskade Nämdö med familjen. Sedan bjuder Joanna med mig till Rhodos. En resa som skulle vara lugn och egentligen bara innehålla sol, bad och någon enstaka drink. Tjena! En oförglömlig vecka bestående av sjukt mycket alkohol, fest med härliga grannarna, bargatan, sol, bad, tatueringar och typ ingen mat för min del. Hemma en vecka med M sedan åker han till Tylösand i en vecka och jag bor hemma hos Joanna eftersom hennes Eric också var i Tylösand. Vi fortsatte förtära alkohol, varje dag, även om vi bara kollade på film. Augusti kom och grabbarna kom hem, dock hade det hänt ngt med Joannas pojkvän och kvartetten splittrades. Kräftskiva hos Fabbe & Johanna. Sommaren var slut och jag började jobba på hemtjänsten. Det var Håkan H på grönan. Hösten har varit fylld av fest, varje helg. Singstar, förfest/efterfest hos oss, GK, födelsedagar. Mina två bästa vänner lämnade mig för Thailand en månad och jag trodde jag skulle deppa ihop. Men jag klarade det galant. Jag fyllde 20 och jag & M firade ett år i november. M hann även med att bli av med körkortet i höstas. Vi har gjort om hemma, bråkat, blivit sams och älskat varann mer än någonsing, varit nära på att göra slut, varit långt ifrån att göra slut. Vi har fått nya medlemmar i familjen, fiskar bland annat Holger & Harry. Nyårsafton firades ända tills halv ett dagen därpå och nu sitter jag här i januari 2008 och har ingen aning om hur detta år kommer se ut. Kommer jag ha kvar jobb på hemtjänsten? Kommer jag och Mattias hålla ihop? Ska jag börja plugga? Kommer jag ta tag i träningen och körkortet? Jag vet inte, det återstår att se. Det jag vet just nu är i alla fall att det kommer bli kryssning i början av februari, cirkus de soleil i slutet av februari, åre eller liknande &  BSB i april och självklart fest med tjejerna helg efter helg, man tröttnar aldrig. Sen vi får helt enkelt se hur detta år slutar...

Hej då 2007 och allt som de innehöll. Välkommen 2008.

Här kommer 2007 i bilder också. Enjoy!


                                                              

JAG LEVER

Jag borde ha tappat besökare senaste tiden med tanke på hur dålig jag varit på att uppdatera. Men inte alla minsann såg jag. Tänkte inte skriva mycket nu heller men meddela att jag inte dött, har bara tappat stinget! Och senaste veckorna har varit fyllda av jobb, jobb, jobb, fest, fest, fest, sjuka, sjuka, sjuka. Det var en riktig lättnad att gå från jobbet igår och veta att jag skulle vara ledig i två hela dagar. Har varit alldeles för lite sömn senaste tiden dessutom, har slocknat så fort jag lagt mig i soffan för att mysa med Mattias. Inte blivit mycket av det inte. Har varit tveksam om ikväll pga att jag varit så sliten och att ekonomin inte är det stadigaste i mitt liv just nu... Men efter lite övervägande så kör vi ikväll. Sova kan man göra när man dör och en trevlig lön kommer den 26:e. Så varför inte?

Dags att inviga 2008:as första partykväll.