Då är det bara bege sig ut i kylan

0-333640b17a4b844f6deff3b24f75c7a9.png

Kolla varifrån!

Då är det bara bege sig ut i kylan då!


NYÅRSAFTON

Sistda dagen på året tvåtusennio som har gått så sjukt jävla fort. Som vanligt bär det med sig både dåliga och bra minnen. Avslutet på detta år och början på vårat nya börjar hemma hos familjen Röckner/Lindgren/Ockland med vänner och middag. Vart, när eller hur det nya året fortsätter återstår att se!

MEN NEJ!

Det känns ju som ett jävligt bra läge att få tandvärk och hosta. Är det okej att gå och lägga sig nu? För det är precis vad jag ska göra.

Jag, Barris, Malin, Jobo, Joanna o

6b80a38fb12d1c8b8c9b817393d80ba7.png

Kolla varifrån!

Jag, Barris, Malin, Jobo, Joanna och Balazs är på väg till Calle för att fortsätta förfesten med honom och hans vänner. Det kommer bli bra det här!


I princip nyvaken, ett uns bakis o

0-1d3c355e9b58df4189a391a17cb8d970.png

Kolla varifrån!

I princip nyvaken, ett uns bakis och jävligt hungrig. Panerad torsk, ägg, remouladsås och ett glas apelsin saft blir toppen.


SO THIS IS CHRISTMAS...

23:e december. Dagen före dopparedagen. För exakt ett år sen var jag och Joanna på väg till Thailand för att ha två galna veckor. För två år sen spenderade jag den här kvällen med min dåvarande pojkvän, året innan det likaså. Nu ser det dock lite annorlunda ut. Jag är varken på väg till varmare breddgrader (men har för övrigt en biljett dit 7:e april for your information) eller spenderar den med någon partner. Jag sitter i min lilla etta med min lilla lykta och julsånger och försöker komma in i stämning. Men det går sådär. Hur som helst känns detta år av julfirande inte så viktigt. Imorgon ska jag upp och jobba och jag menar, bara en sån sak.


 

 

...i hope you have fun!


Vi har haft en minijulafton hos Jo

0-1643e06074df927591975d356d37ba0b.png

Kolla varifrån!

Vi har haft en minijulafton hos Joanna. Och passande nog fick jag en dörrskylt med denna text.


KAOSNersparkad och dan. Ett uns rädd och jävligt blodig: Vad gör polisen? Ingenting!
Pinar mig själv i -15c medans Joan

14786e47dfba29da2bae5fdbc751913d.png

Kolla varifrån!

Pinar mig själv i -15c medans Joanna och Per kraxar till singstar. Pinar även i mig en whiskey cola. Men snart är det banne mig stan som gäller!


Julbord och första alkoholen på me

0-7c16678898ed2daba0d70088cd425042.png

Kolla varifrån!

Julbord och första alkoholen på mer än en månad. Skål!


Hemma hos mamma som hjälper mig at

0-4a0df616b7bb142e7a9aa4cc1885e421.png

Kolla varifrån!

Hemma hos mamma som hjälper mig att sy. Just nu bråkar maskinen bara med mamma dock, så jag står och sniffar på julgranen.


Ute med hundarna. Mysigt? Ja. Kall

2f86b9303aa7e9099bb6c60c5d809d66.png

Kolla varifrån!

Ute med hundarna. Mysigt? Ja. Kallt? Ja.


V. 51

Trots att jag vet allt jag ska göra och inte göra den här veckan så kan jag inte riktigt få ihop det. Det är planeringsdag, arbete, träning, hundvakt två dygn hos far, hem till mamma och leka sömmerska, dejt med syster, julbord med jobbet och till helgen klämmer vi in lite fest. Men det ordnar upp sig det här. Sålänge jag får med mig allt jag behöver i väskan imorgon så ska nog allt gå vägen.

Förutom att klura på hur jag ska få ihop det har jag idag arbetat och halkat mig fram i snön, tränat upp mig en nivå på gymsticken, fyndat skor (boots för ynka 179kr!) och lyssnat på
Shawn McDonald – Take My Hand gång på gång på gång.

Dom säger att snön som faller och

5f1c14e9e4ac37e0a43b07197936a551.png

Kolla varifrån!

Dom säger att snön som faller och kommer falla förmodligen kommer ligga kvar till jul. Precis som vi alla önskar!


WE MADE IT

in your faces!
det blir en fet avcheckning på en vit månad.

Ännu en promenad. Dock i lera denn

0-702951636364b3c282b8c21caa0e1991.png

Kolla varifrån!

Ännu en promenad. Dock i lera denna gång.


Konstnär nästa eller? Eller så är

69d099d04fb8277cb11e54d804b17c5f.png

Kolla varifrån!

Konstnär nästa eller? Eller så är det bara lite tidsfördriv under ett dåligt tvprogram. Varför det blev bara kroppar på en strand behöver man ju inte fundera över.


Vinterpromenad it is.

-a8459398679c6bc92b15d12f36479f3.png

Kolla varifrån!

Vinterpromenad it is.


MYS

Blev väck vid nio av en lycklig Tess som tyckte att jag skulle gå upp. Även fast jag hade velat legat kvar så gick jag självklart upp. Har fått i oss frukost och nu myser vi lite på soffan innan det är dags för en långpromenade i det fina vintervädret. Skönt kan jag känna, då jag inte tränade igår har jag ett uns dåligt samvete mot mig själv så en promenad gör nog susen. Och så kan jag äta lite tacos ikväll med gott samvete.

Pssst! Imorgon har jag och min käre vän
Joanna varit vita i en månad. Det ni!


Framme på ett julstämningsfullt la

58a55435542bb58aae92363d8b480000.png

Kolla varifrån!

Framme på ett julstämningsfullt landställe. Jag startar med en kopp chailatte såhär sista vita helgen.


På väg ut till landet för en myshe

0-1b7cd14dbdeaee732bf690fcf591da1a.png

Kolla varifrån!

På väg ut till landet för en myshelg med den ena familjen. Jag, Tess och Leeloo sitter på båten och utanför så snöar det!


SAKTA MEN SÄKERT

 

Alltså är det bara jag eller har jag fått biffigare armar? Det var ju inte riktigt tanken i första taget, men vem fan kan klaga! Jo, mina vänner kommer klaga och säga hur töntig jag är som lägger upp en sån här bild kanske. Sådan far sådan dotter får bli mitt försvar på den!

VÄLFÖRTJÄNT

Sådär ja, nu har jag jobbat en vecka i sträck utan ledighet men imorgon kommer en efterlängtad dag. Jag ska få sova ut och njuta av inga som helst måsten. Förutom att sova ut blir det lite skönhetsbehandling och ett träningspass. Efter dagens pass kände jag mig inte ett dugg utmattad, men det börjar komma nu. En kombination av träningen allt jobb smyger sig på. Men det gör inte ett skit, för nu får jag ligga här halvt naken under min pläd med mina duntofflor, sniffa in doften från äpple/kanel ljusen och bara vara.

SOUL

Alicia Keys – Sure Looks Good To Me
Alicia Keys – Doesn't Mean Anything
Beyoncé – Broken-Hearted Girl

PRIORITERINGAR

Tredje vita veckan samt två arbetshelger på varandra har passerat. Detta betyder att jag är ledig i tre helger nu och endast har en vit helg kvar innan det får festas igen. Men jag märker att min kropp mår bra av det här, så det är inte tillbaka till att festa två dagar i veckan. Kan ha blivit gammal och vis senaste tiden eftersom jag känner att jag måste prioritera min hälsa och ekonomi före fyllekvällar som jag inte minns dagen efter. Eller så har jag bara insett värdet av att må bra, inte alltid behöva tänka på pengar, vara piggare, gå ner i vikt med mera. Det jag saknar mest är den sociala biten med att flänga runt berusad på stan. Måste ju erkänna att de senaste veckorna har varit jävligt ensamma. 

Men just nu handlar det mest om att sova, jobba och träna. Därav händer det inte så mycket här. Inte för att jag inte spenderar timmar vid datorn, men jag har liksom inget mer än svett ungefär att dela med mig av känns det som.

Men för att inte låta alltför tråkig; Jag längtar efter rödvin och den 18:e december, då är det klackarna i taket!

Visst fan kan man köra ett träning

0-717d6ecbc8b7d6343223970b354073df.png

Kolla varifrån!

Visst fan kan man köra ett träningspass på sina få kvadrat och bli genomsvettig. Phew!


Efter 40 min på cykel får man uppe

0-6a4e59c4febda6b958c3a76965461109.png

Kolla varifrån!

Efter 40 min på cykel får man uppenbarligen rövsvett. Men det är väl ett bevis på att man tar i, för det gjorde jag. Jag pressade mig själv till absolut max idag. Gillaknappen på det.


DAGENS

Dagens två nämnvärda händelser;

1. När jag kliver in i lägenheten efter jobbet ligger det ett kort på min bror från när han var liten precis innanför dörren, på golvet. Det här kortet har jag inte ens sett sen jag flyttade in här, jag minns inte riktigt när jag såg det senast. Hur i helvete hamnade det där är allt jag undrar?!

2. När jag har hackat alla grönsaker till min sallad och häller i den sista ingrediensen, majs, så trillar det ner två döda larver i min sallad. Jag får rysningar, blir illamående och slänger hela salladen och går ut med den till soporna illa kvickt.  Vidrigt!

Dagens låt;
Alicia Keys – Try Sleeping With A Broken Heart

Dagens dryck;
Friggs green chai - kardemumma, kanel, nejlika.
1:A DECEMBER

Tisdag, 1:a december, jag är ledig. Har haft pappa över på lite fix som jag är för korkad för att själv kunna fixa. Har dock inte kommit så mycket längre än så. Lite gröt, mycket vatten, träningsvärken från gårdagens gymstick börjar smyga sig på. Har klickat hem fettförbränningstabletter, känner mig lite halvskeptisk men efter att ha rådfrågat med pappa (som för er som inte visste är ett freak av allt som heter träning och muskler) så kände jag att det är värt ett litet försök. Nästan 400 kr för 2 veckor, så det vore illa om det inte visar något resultat alls.

För övrigt så händer det inte så mycket intressant. Inga fester eller utgångar att skriva om, inget drama att skriva om, inga män att skriva om. Allt är liksom rätt lugnt och skönt just nu. Ikväll går jag på vattengympa, med eller utan sällskap.Blaze Xtreme är produkten som hjälper dig bränna fett på riktigt!

BLAZE Xtreme gör säkert om din metabolism till ett fettbrännande inferno. Här finns All-Star MVPerna: Delta 5-E, Tyramine, EGCG (ett speciellt extrakt från grönt té), Bacosides A & B, TTA och Koffein. Med hjälp av detta All-Star Teamet hjälper BLAZE Xtreme dig att bränna fett på rekordtid.