VS

Började dagen med att pressa i solariet för att sedan åka till Farsta, skulle byta en sak jag köpte igår. Och så går jag där... Med djävulen på ena axeln och ängeln på andra. Jag vet själv att jag borde lägga undan pengar istället för att shoppa mer, mycket med tanke på vad jag lovade pappa igår också. Han betalar min Zante-resa om jag lägger undan pengar så jag har fickpengar samt andra pengar i sommar. Men djävulen säger ju bara att det löser sig, du kan lägga undan nästa månad, då får du lite bättre lön. Jag vet mycket väl att jag borde lyssna på ängeln men ändå går jag som värsta fulingen och bara ignorerar fast hon säger; SLUTA HANLDA, SLUTA HANDLA! Och ni förstår hur det slutar. Kommer hem med 10 mer saker än jag skulle. När fan ska man lära sig?!

Imorgon står det jobb på schemat. Sen hem för att inte vila vilket jag brukar tycka om att göra på fredagar efter jobbet. Men Ivar, Ceasar, Karin, Erik: Icke. För vid sex kommer Johanna och Barris och då är det middag samt alkohol som gäller. Vi börjar tidigt då vi måste vara på 90's i lagom tid om vi ens ska komma in känns det som. Eller in kommer vi väl, men bokstavligt talat så kommer man fan knappt ut! Så jävla mycket folk på det där stället. Men, men med några vodka redbull löser sig det mesta. Då dansar man på även om man får 17 armbågar i ryggen, det är ju bara putta bort dom, så att säga!

NGT ATT SE FRAM EMOT...

Zakhyntos 2008..

   

..är bokat ;) 22:a Juli
Jag, Joanna, Barris & Johanna.
Lovely!
 


ps. Grattis till mig & älskling 1 år och 4 månader idag <3

PENGAR ÄR ALLT, ELLER?

Sen sist jag skrev har det varit utgångar, träff med Isabel som varit hemma från Barca, middagar med mina & Mattias päron och väldigt mycket ledighet. Har inte jobbat sen i fredags... Skönt men inte så bra för ekonomin. Idag har jag storstädat hela lägenheten, vilket verkligen behövdes. Därimellan var jag och solade, jag lyckas bli blek igen så fort efter jag solat, fittpigment. Nu väntar jag på att min kycklingfilé ska bli tinad så att jag kan laga mat. Kycklingfilé med wokgrönsaker och lätt creme fraisch tomat & basilika, enkelt och gott! Imorgon är det jobb iaf sen får vi se om det blir utgång. Lite sugen är man ju allt, men med sån ångest som jag har för mina pengar just nu bör jag verkligen inte. Kanske skulle försöka vara duktig och inte följa med. Ikväll ska vi kolla efter resa till Zakhyntos, dags att boka nu om vi vill dit, resorna sinar. Men så kommer man till det igen... pengarna! Jag vill också vara riiiiiiik. Men det är jag inte så nu är det bara ansikta verkligheten, så att säga.

Onsdags på Baba..
     


NO MATTER WHAT

No matter what...

image476

...you will always be my baby!


FRAMTID

Jag längtar. Jag längtar efter värme och sol. Vår och sommar. Picknick och uteserveringar. I sommar blir det förhoppningsvis Hultsfred till att börja med, Midsommar på Bredholmen <3, Zakhyntos, Nämdö och en tripp till västkusten med älskling. Det skulle verkligen vara en perfekt sommar... Hoppas allt blir av. Känner dock att jag skulle behöva vinna en miljon eller två, men det orkas inte tänkas på.

Sen efter sommaren kanske man skulle ta och ta tag i livet, pluggandet och framtiden? Börjar få ångest, på riktigt.

image472

TOR, ÄLSKADE FREDAG, LÖR

Jag är fortfarande trött och sliten efter tre fartfyllda partydagar. Torsdag var det personalfest på jobbet med tacos, alkohol och singstar. Trots att jag va i säng redan vid halv ett så var det ett helvete att jobba på fredagen. Men det gick! Väl hemma var det bara att försöka återhämta sig då jag inte hade något val om att gå till 90's med Joanna, Barris, Malin, Fanny och Calle. Jag var grymt trött, bakistorr i munnen och hade ont i magen när jag anlände till förfesten. Men efter redbull, vodka och shottar av baileys i plastmuggar kom man igång. Väl på 90's var det grymt kul och vi höll till i schlagertältet med dans fram till halvtre då vi begav oss mot WhiteRoom, dock hade Barris och Fanny lämnat oss då. Där fortsatte dansen i min och Joannas urfuckade bubbla i två timmar, en grymt kul kväll! Lördag hade man väl kunnat sova hela dagen och kvällen men icke. Foccacia på hederliga Cassi och skvaller om kvällen innan samt shopping på glasbanken för ytterligare en partykväll. Några köpte biljetter i sista sekund till melodifestivalen i Globen för tusen kronor styck, men det hoppade jag och Barris. Det fick bli förfest hemma hos mig med Mattias och hans vänner. Denna kväll var tanken att vi skulle till Riddarkällaren igen, dock på gayklubben Lino. Men ni kan ju tänka er. Gayklubb samma kväll det har varit schlagerfinal är det inte direkt en kvarts kö. Så det fick bli GK där vi mötte upp Joanna. En skön Benny, en aspackad Mattias, en illamående Joanna, en kär Barris, ja det blev lite av varje och tack vare att Mattias blev utslängd slutade kvällen där inne redan efter två nån gång. Dock var den inte helt slut, grabbarna följde med hem på mer alkohol och singstar. Mattias & Kirill däckade men jag och Benny satt vakna till elva (!) på söndagen... Fyllesnackade, hade diskussioner med olika åsikter, lyssnade på musik, kollade igenom alla bilder på datorn osv. När jag ville sova vaknade Mattias till liv och galningarna började dricka öl igen. Vid ett fick jag sova några timmar, men som sagt... Jag är fortfarande trött och sliten. Tur att jag är ledig idag, behöver återhämta mig. Nu har jag varit onyttig i fyra dagar dessutom, dags att komma in i vardagen igen känner jag. Precis när man kommit in i rutinerna är det dock helg igen och så förstör man med spriten. Men what the fuck... Är man 20 så är man, måste ju få leva ;)

Efter fredagen måste jag erkänna att jag har blivit lite som Joanna, det vill säga en schlagertönt... Så nu är det Perrelli, Bengtzing, BWO, Ola med mera som spelas i högtalarna!

    

SA DU KNUBBIS?

I lördags var det Simons inflyttingsfest som gällde. Jag och damerna satte oss vid femtiden på tåget mot Uppsala fnittriga som aldrig förr och betedde oss som om vi var på väg mot Norrland. Efter 40 minuter var vi framme och kände oss som riktiga turister. Vi hittade Texas longhorn där vi käkade en grymt god middag och började pimpla. Innan vi hann komma fram till Simons lägenhet hade vi hunnit stöta på lite Uppsalafolk, och intrycket var väl inte det bästa. Festen kändes lite stiff som Joanna ville kalla det i början, men artade sig bra. Det absolut bästa skedde dock inte under själva festen utan vid sju på morgonen. Jag säger bara; do the knubb! Jag och Joanna delade soffa och var taskiga mot lilla Barrsveden men vid 8 lyckades vi hålla käften och somna. Vaknade med en skön bakfylla som skrek både pizza och toaletten. Efter några timmars bakismys så drog vi oss mot tåget och Stockholm igen. Simon: We'll be back!

      

PHEW

Alltså jag vet inte om det kanske beror på min förkylning eller att det är varmt här inne men jag har precis tränat lite och pallade cirkus 2 minter åt gången på maskinen. Phew! Har väl gjort sammanlagt en kvart nu med lite situps och rygglyft emellan och är helt slut. Men så fort brukar inte jag bli död? Måste vara förkylningen, annars kan jag berätta gott folk att det är en riktigt tuff maskin vi fått hem. Flåset är väl iofs inte det bästa av rökningen... Men, nu har jag tränat tillräckligt för idag. Gör jag lite om dagen kan jag förhoppningsvis palla en halvtimme på den där saken någon dag framöver. Några damer ska dricka vin ikväll och det lockar ju lite måste jag säga. Men vet ni vad? Jag har bestämt mig, och jag har bestämt att jag stannar hemma. Slipper slösa pengar och förstöra min diet med vin på en vardag. Jag skulle ju egentligen på personalfest ikväll men den blev framskjuten till nästa vecka istället. Så nu mina vänner ska jag gå ut till köket och min kycklingfilé & broccoli och se vad man kan hitta på för kok idag.

image459

KÄRA ORBITREK

Jag har ju som man kanske märkt fått lite noja med det här att gå ner i vikt så jag sitter här och funderar på om jag ska orka ta mig till media markt och köpa en våg samt hälsa på Therese. Har varit uttråkad hela dagen, men samtidigt bör jag inte gå ut i kylan... Jag ställde mig på  vår nya Orbitrek aka giraffen som jag kallar den och den är fan jobbig alltså. Jag tror man kan gå ner i vikt rätt lätt om man håller dieten och tränar lite på den varje dag. Den är dock inte alls så liten som jag trodde att den skulle vara där av kallad giraffen. Så nu står den och tar plats. Det finns verkligen ingenstans att ha den där den inte är i vägen. Men det är nog värt att ha den framme om den ger reslutat. Laddade ner ngt body work album så man bli taggad när man tränar och med där fanns better than life. Fick rysningar när jag satte på den, den påminner så grymt mycket om sommaren 06 och skriker mig och Mattias i början av vår relation.

Nu är frågan om jag ska bege mig ut eller inte?

update

Klassåterträffen i lördags började på stuvstakällan och var väldigt trevlig. Man hade dock kunnat skippa vanilla med tanke på hur mycket folk det var, hade varit trevligare att haft en lokal att vara i hela natten. Och på tal om natten så hade jag gärna skippat lördag natten, för den var hemsk. Men nu är allt som vanligt, som vanligt.

    

Jobbade igår och är ledig idag sen jobbar onsdag till fredag. Och bara för att jag är ledig idag är jag dunderförkyld, det är fint väder och vi har fått och monterat ihop vår träningsmaskin. Men pga att jag knappt kan andas och inte ens känner av smaker i munnen bör jag varken gå ut eller träna. Jag får lägga mig på soffan med liter av vatten, frukt och näsdukar. För imorgon är det dessutom personalfest på jobbet och då vill man ju vara med. Typiskt!

-

Efter en förstörd kruka, en  förstörd ljushållare och en förstörd golvvas så vill jag bara att ni ska veta hur mycket jag hatar min så kallade pojkvän just nu.

Sjukt att jag var jättelycklig i mitt förra inlägg btw.