då tar vi SATURDAY NIGHT ist

Gårkvällen började trevligt hemma hos Johanna men när vi begav oss så blev det faktiskt en flopp. Kanske hade vi för mycket förväntningar på fredagen vi hade sett fram emot som gjorde att det inte skulle gå som vi ville. Barris blev putt, Joanna blev för full och kvällen avslutades relativt tidigt.

Men idag tar vi nya tag!
Ikväll sker det i Midsommarkransen till att börja med, hos syster Tessi. Mina vänner och hennes. En favorit i repis, ska bli trevligt. Trots att jag är lite seg så ska jag ge mig iväg om cirkus 50 minuter så nu måste jag rappa på.


Älskling, ser fram emot att vara bara du och jag med tid för bara varann snart... Imorgon kanske? Jag älskar dig!

IM OUT

image269 

När jag tar kort utan blixt blir korten av jättedålig kvalite? Nåväl. This is my outfit to night.
Nu ska jag bege mig mot bussen och galejj. Trevlig kväll gott folk!


FRIDAY NIGHT

Fredag, känns skönt. Jobbat hela veckan och känner mig lite sliten. Men det är bara ta nya tag för ikväll är det festligheter för hela slanten. Eller nja, inte bokstavligt talat men partaj ska det bjudas på i alla fall. Ska bli riktigt trevligt att sitta hemma hos Johanna först med tjejerna, äta, dricka vin, skvallra och njuta av stunder som när vi gick i gymnasiet. Kanske kan man flörta med Josefine och be henne ta med Pias favoriter också... Då blir det galet kan jag lova. Det går inte riktigt att sitta still, man vill bara hoppa och studsa som Lenita hade sagt...

Nu är det dags för en lång och varm dusch!

SLEEPY

Segt är ordet.
Var mycket medveten när jag la mig på soffan om att risken för att somna var stor, och mycket riktigt så somnade jag. Sov väl i cirka två timmar och vaknade i mitten av Idol. Nu sitter jag här och har blivit pigg igen. Eller pigg ska jag inte säga, men inte trött. Allt känns bara segt. Vill somna igen men det kommer nog inte gå. Har lite svårt att somna själv och Mattias vet inte när han kommer komma ifrån jobbet. Nu har han jobbat över massor i två veckor, haft massa fotboll, blivit smårisig, skrotat bilen, blivit av med körkortet och kommer säkerligen få en skön böter. Men alla har vi våra tråkiga perioder, hoppas hans är över snart så att han kan vara glad och så att vi kan umgås lite mer. Så som sagt, sitter här i min ensamhet med lite Timo i högtalarna och väntar på honom. Varit inne på allt jag brukar vara inne på och allt känns bara så segt! Jag vill att han ska komma hem nu...

Skulle varit ledig imorgon men jag ska jobba halva dagen, så jag slutar vid lunch, det känns helt okej. Måste säga att jag känner mig riktigt trött efter senaste veckans arbete. Helt död i slutet av dagarna, sådär trött så man mår illa och har t.o.m känt mig febrig. Det kanske skulle vara ngt att börja dricka kaffe? Men det är ju så förbaskat äckligt. Inte mindre gott, äckligt. Fredagskvällen ska påbörjas hemma hos Johanna på Mariatorget med damerna sen får vi se vart kvällen tar oss. Det brukar rätt spontana kvällar, det är dom som är bäst! Det ser jag fram emot och har gjort hela veckan. Snart frdag, snart fredag, snart fredag! Ska försöka njuta så mycket som möjligt denna helg för nästa jobbar jag hela...

Nu ska jag slå en pling och höra hur det går för mannen min och efter det ska jag ha telefonhäng med Joanna. Blir lätt så när båda är ensamma hemma i våra hem.

  Nyinköpta godisbitar.

Mattias...

10 månader... Jag älskar dig <3


image265

bruna linser...

Nu har jag gjort en sak som jag tänkt på väldigt länge men som bara runnit sanden...
Jag har beställt färgade linser. Så det ska bli spännande och se om det blir någon större skillnad och om jag passar i bruna, pure hazel, hoppas det. Hoppas också att leveranstiden inte tar alltför många dagar.

image264

måndagsprat

Karatefylla. Ja det var väl vad det blev i lördags efter antal drinkar. Vi började hemma hos Joanna, fortsatte mot Mose Backe som tyvärr hade stängt insläppet, vidare till GK och avslutade med gyros på Medborgarplatsen. Väl hemma vet jag inte riktigt vad jag höll på med. Mattias låg och sov och jag minnas att jag pratade om hur full jag var och snubblade omkring med en påse i handen som skulle följa med till sängen in case of! Vaknade och mådde som jag förtjänade, typ. Fest kändes jävligt långt borta men efter ett dygn... Så ser jag fram emot helgen och nya bravader! Har inte orkat lägga upp på bilddagboken från helgen, men dom finns på min facebook om ngn är intresserad.

Har jobbat idag och är grymt trött. Sådär illamående trött. Men lägger jag mig ned kommer jag somna så det är bättre att sysselsätta sig med ngt annat så man kommer upp till jobbet imorgon igen. Borde väl börja fundera på middagen men den känns långt bort. Jag orkar inte... Väntar tills mannen kommer hem så får vi se vad det bjuds på.


För övrigt så har Mattias blivit av med körkortet. Jävligt jobbigt. Vi får hoppas det inte blir alltför länge. Gubben min är ju beroende av sitt körkort och bil, så mycket som han flänger runt. Well, well. Har man kört för fort så har man. Han säger visserligen att han inte kan ha kört så fort som det påstås men polisen säger en annan sak och då är det väl inte så mkt att tjaffsa om? Tråkigt, tråkigt. Och från det ena till det andra så ringde HM och ville ha in mig idag. Men en dag extra? Näe, hemtjänsten lockar mer faktiskt. Dom kan höra av sig när det finns en heltidsprovanställning.

Så var det med det.

image263

RÖKNING...

Jag var uppe i centrum för en stund sen och skulle köpa strumpbyxor. På vägen tillbaka hörde jag en ung tjej röst "Ursäkta, skulle du kunna köpa ciggaretter till mig?". Jag vände mig om och såg två tjejer i kanske femtonårsåldern som hade stoppat och frågat en gubbe. Jag blev chockad för jag trodde inte att ungdomar frågade sånt ute längre. Jag vet ju att jag har gjort det mycket i mina yngre dagar men jag har inte hört eller sett någon fråga på flera år. Men tydligen så är det så... Ja, hur skulle dom annars få tag på cigg om dom inte känner ngn myndig? Men där ser man. Det finns fortfarande folk som är som jag var en gång för länge sen. På tal om rökning undrar jag när jag kommer ta mig i kragen. För det ska hända, en vacker dag. Denna dag är dock inte idag.

småsegt...

21.53 låg jag i sängen igår. Kan inte minnas när det har hänt på en fredag. Men så blev det i alla fall. Både jag & M va trötta efter dagen och han skulle upp och jobba imorse. Klockan är halv tre och jag vet inte riktigt vad jag har gjort sen jag gick upp vid halv tio tiden? TV & Data. Data & TV. Va ute en snabbis och mötte pappa som renoverar en lägenhet här några portar bort bara. Jag behöver väl inte ens säga vad jag fick... Söta lilla pappa. Jag säger då det, jag ska ta hand om dig när du blir gammal och gaggig.

Om ett par timmar ska jag börja göra ordning mig för att åka hem till Joanna för förkrök och middag med henne och Barris. Riktigt sugen. På middagen, drickan och sällskapet. Tyvärr är det en sån där seg dag där man går och väntar på att få göra ordning sig. Ni vet? Funderar på om jag ska försöka sova lite innan... Jag är inte trött men man kan ju ge det ett försök i soffan. Ja, som ni kanske redan förstått blev det ingen träning idag. Jag är för lat. Jag är alltid för lat när det kommer till träning. Vad krävs för att man ska bli en hurtbulle? En dag snart (ska vi säga innan årsskiftet) ska jag också bli en sån. En sån där hurtbulle som vill träna. Som längtar efter det.

Men nu... Nu ska jag ta ett glas läsk och lata mig. Vi kan säga att det är helt okej då jag faktiskt gick upp 8 våningar igår. Två trappor är en våning så det blir alltså 16 trappor. Ja, man kan väl se det som en början i alla fall. Eller nått. Haha. Ni hör ju hur hurtig jag är då jag anser att lite trappor är träning. Det tog ju inte alltför många minuter.

Annars;
Mattias: Förlåt för att jag är som jag är ibland. Men det finns anledningar.
Du vet att jag älskar dig.
Alla: Trevlig kväll!

 
Mina pinglor. 2 år har dock gjort en del både med er utsida och insida :D

tummen upp för timo

Gårdagen blev en hyffsad sådan med besök hos mamma, fika med Joanna & Johanna och till middag lagade Joanna thaimat åt oss samt lite vin. Myspys. Gick och la mig ovanligt tidigt... halv tio, hör & häpna! Sov trots det rätt dåligt och det kändes sista timmarna på jobbet. Ikväll blir det lugnt tillsammans med M men imorgon ser jag fram emot vin med favvotjejerna. Vi satsar på fest denna helg då ekonomin för vissa är lite knivig. Men vi får se vart det bär. 

Har varit fast vid Timo Räisänen's Sweet Marie ett par månader nu. Men nu har jag två nya favoriter med honom. I wash my hands with soap befor I go och Spill your beans. Helsköna... Om man diggar den typen av musik!

Vad säger ni? Man kanske skulle besöka SATS imorgon första gången på flera månader?

What else?
Joanna: You go girl! Stick to the plan. Annars blir det smisk...

hurt hurt

GOD DAGENS

Pannkakslagningen igår gick som den skulle!

   

Nu ska jag bege mig mot Hökarängen och mamma för rensning av alla mina saker.

TREVLIG DAG

lättspenderat

Så, nu är shoppingbehovet en aning stillat. Men inte helt. Måste köpa jeans och skor, sen. Men jag fick med mig lite saker hem. Närmare bestämt tio plagg och lite smink. Har vågat mig på att prova en ny foundation. Men jag litar på Tess och Joanna att Make up store's är bra. Svek Dior (Diorskin ICONE, den är mycket, mycket bra) denna gång, kände att jag inte har råd att lyxa till det så mycket just nu. Lunch blev det i Kungshallarna. Kyckling med vitlök och chasewnötsås. Mucho gott.

Va nyligen och handlade lite i mataffären. Älsklingen vill ha pannkakor, så det ska jag steka till honom. Han jobbar över så det är han värd när han kommer hem. En dag till ledigt. Så imorgon ska jag hem till mamma och rensa upp alla mina saker som finns kvar där. Men det är nog inte så mycket som kommer sparas, tyvärr. Kul att spara men finns det inte utrymme så finns det inte. Efter det får vi se vad dagen bjuder på. Jobbar bara en dag sen är jag ledig i helgen. Men om det behövs tänkte jag erbjuda mig att jobba lördag.

Nej nu ni ska jag röja upp lite i köket sen ska jag som sagt göra pannkakor. Första gången jag gör det helt själv faktiskt. Alltid M som sköter pannkaksstekningen. Wish me good luck.

19/9

Det blev en ganska slapp dag igår. Va hemma hela dagen fram till åtta tiden då jag åkte till Joanna för lite Idol, DH och So you think you can dance. Blev några glas vin till också, förvånansvärt... Vid elva tiden kom Martin och Mattias och plockade upp mig så fick vi skjuss hem. Det var den dagen i korthet det.

Idag är det passande väder för lite city. Jag och Joanna ska snart bege oss dit för lite shopping. Det ska bli mysigt.

image257

Joan

Om jag kunde skulle jag ta dig tillbaka till denna stund. Inga bekymmer, bara bekvämligheter.

Finns alltid här för dig <3



image256

måndag...

Har jobbat tio till sju idag... Det behövdes lite på början av kvällsärendena men jag måste säga att det var väldigt lungt för min del ändå. Nu är jag hemma och ska snart gå och möta älsklingen för att handla lite mat. Jobbar bara en dag till den här veckan, tyvärr. Jag skulle vilja jobba mer, vardagar då, men det verkade inte behövas. Får väl se om det dyker upp något. Annars så ska jag ta det lugnt, röja upp lite hemma och shoppa i veckan, typ. Låter iofs skönt. Men pengar är bra. Mycket bra.

Nej hörrni. Jag är inte på något vidare skrivhumör... Så tack & hej.

vi kan vi

Gårkvällen startades upp hemma hos mig och Mattias, vi var tio stycken, drack alkohol och tävlade i singstar. Mi padre köpte dock fel vin, han köpte rött, vilket ledde till att jag blev ganska så berusad. Vid tolv-ett någon gång (tror jag?) lämnade dock jag, Joanna, Barris och Johanna vår lilla etta och begav oss mot city. Vi kände för att dansa till riktigt skön musik som förra helgen på GK, men icke, denna helg var vi för unga tydligen. Vi åkte mot stureplan och mot vår egen vilja egentligen så hamnade vi på Berzelii Bar. Men det blev lyckat! Skitbra musik, så vi var glada med våra drinkar och danser. Barris blir aldrig speciellt onykter, eller, hon är jävligt bra på att dricka vin men det är inte ofta man märker att hon gjort det. Men igår, ska ni veta... då jävlar. Skrattar så fort jag tänker på hur skön hon va. Nästan lite för skön, åt pinsam hållet! Kvällen avslutades på Max i en hav av fulla hungrig människor. Det tog sin lilla tid att få mat och under tiden försökte jag hålla bort folk som försökte tränga sig från sidan, noll respekt. Vakterna sket bara i det trots att dom stog precis där. När vi väl hade fått i oss maten på en bänk i Kungsan fick Joanna för sig att vi skulle bada i fontänen där... Jag är glad att vi inte gjorde det. Det var nära! Men det va så mycket skräp så det hade ju inte varit så trevligt. Lika taggade som när vi åkte in åkte vi hem, sjungandes och dansandes i taxin runt fyra snåret. En skön kväll helt enkelt!

Jag drar mig för det, men nu måste jag verkligen gå och handla toapapper. Annars kan det ju gå illa...

lördag = vin, singstar, ..?

Då har ännu en arbetsdag gått. Klirr klirr i kassan. Så himla skönt att dagarna går så fort på mitt jobb. Snipp snapp så var arbetsdagen slut. Kanon tycker jag.

Härnäst väntar soffan, en liten powernap för att sedan göra i ordning sig lite. Jag ska ju få finbesök. Joanna, Barris & kanske Johanna. Inte fy skam det inte. Vin, vin, vin.


Sist men definitivt inte minst:
MIN PAPPA ÄR BÄST! Utan att ha nämt ett jota så sa han idag "Nästa vecka tänkte jag att du skulle få shoppa höstkläder". Det här strax innan han åkte till Farsta för min skull och gick på systemet för ingen annan hade möjlighet. En riktig gullegris det där.

TREVLIG KVÄLL :)

Ps. Nu kan ingen klaga då jag skrivit hela tre dagar irad.

9/11

Jag vet. Mycket tjat om det där med 9/11. Människor dör hela tiden, det händer värre saker världen över osv. Men...

http://www.youtube.com/watch?v=EE9TLgCVLBM

http://www.youtube.com/watch?v=xDh_pvv1tUM&mode=related&search=

... det är lite gåshudvarning på dessa klipp.


hej hemmakväll

Jag är vinsugen.
Men samtidigt är jag sjukt trött. Hur som helst så blir det inget vin idag. Förmodligen imorgon. Jag är sugen på vin och singstar. Ska jobba imorgon bitti halv åtta så ikväll blir det lugna puckar. Det är rätt skönt att ta det lugnt men det hade ju varit roligare med sällskap. Mattias är på fotbollsmatch och kommer hem vid halv tio - tio. Vi åt ingen middag och jag har ingen lust att ställa mig och laga mat och äta själv. Samtidigt vill jag inte äta så sent. Har en Kelda fisk & skaldjurssoppa i kylen som är god men... Hmm... vilka problem va! Hade varit godare med vin. Vin, vin, vin.

Har på "ensam mamma söker" i bakgrunden. Inte för att jag är intresserad, har aldrig sett det. Kollade på ett program innan på samma kanal. Jag förstår inte riktigt... Hur desperat är man? Kan dom inte få män utan att vara med på tv? Vem vill gå ut i tv med att man är singel och uppenbarligen har svårt att hitta någon, utan hjälp...? Nej fy bubblan, så lågt skulle jag aldrig sjunka. Alla mammor är säkert fula också. En snygg mamma skulle inte ha svårt att hitta någon. Inte så svårt så att man måste vara med i ett program på tv i alla fall.

Nu känns det att jag inte har rökt på tre timmar. Så det ska jag göra nu...

image255













ledig torsdag

Usch. Jag är så irriterad just nu. Men så är det ibland. Man får ta ett par djupa andetag eller något.

Den här dagen har det varit väldigt skönt att vara ledig. Sova till tio (lyx) och sen åkte jag och Joanna hem till Johannas nya lägenhet på Mariatorget. Riktigt mysig och fräsch måste jag säga. Efter det tog vi en lunch på fotöljen, lite girltalk and so on. Trevligt.

Hemma. Kröp ner i soffan under täcket och fick mat serverad i knät. Nu har älsklingen åkt iväg på fotboll och jag ska krypa under täcket igen och invänta Idol. Kan hända att det poppas en påse popcorn till detta. Imorgon står det jobb och inget speciellt på schemat. På lördag står det jobb och vin på schemat. På söndag står det mys på schemat. I alla fall på mitt. Hoppas det gör det på Mattias också.

Jag älskar dig!


image254

I am ?

Nu har jag suttit en stund och kollat på lite utbildningar...
Och det är helt sjukt, jag känner inget speciellt intresse för någon av de jag läst om. Har visserligen bara kollat runt och småläst lite fort men när fan ska jag komma på vad jag vill göra då? Börja plugga en vacker dag är ju tanken att jag ska göra i alla fall. Eftersom jag var dum och reducerade bort både Matte B & C som ingick i mitt gymnasieprogram så måste jag läsa det på komvux. Åtminstone B kursen. Jag saknar dessutom 50 p pga idrotten, så där ska jag nog läsa foto. Detta planerar jag göra i vår. Sen då? Jag har varit inne lite på att jag vill plugga något slags program där man blir projektledare eller något liknande. Men än så länge har jag inte hittat ngt sådant, får väl fortsätta titta vidare. Jag måste ju i alla fall bli lite mer positiv i det här hör jag. Lite tråkig ton från mig nu känner jag.

Smågrining, småtrött, småhuvudvärk och sjukt chokladsugen / L

image253


hej blogg

Jag har tappat det här med bloggandet på sistone. Vet inte riktigt varför, har inte det där skrivstinget. Men jag skriver väl några rader annars kommer det förmodligen något klagomål snart.

Vet ingenting angående HM nu. Bossen var inte där i fredags och dom har inte hört av sig. Så vi får väl se vad som händer. Så länge har jag hemtjänsten. Jobbade där idag. Det tog emot som aldrig förr att gå upp. Ångest. Men väl där går dagarna ganska fort. Saknar dock min Tess där!

Helgen bjöd på en myskväll på fredagen med mannen min. Lördagen blev tack vare Joanna till att börja kvällen med riktigt god mat på Krejzys på Gröna Lund med Joanna, Barris och Malin. Vin och drinkar för att sedan skrika till Håkan och klubbland. Vi mötte upp Isabel, Malin och Erika en stund för mer alkoholförtäring. Efter det bar det av till Söder. Där klubbades det och dansades till riktigt skön musik, vad jag vill minnas. Kvällen avslutades i Huddinge hos Renger där jag ocg Mattias sov på en tunn madrass på golvet. Igår skulle vi haft storstädning. Tror ni det blev av?

Jag har lovat att plocka lite, diska, handla och laga mat tills Mattias kommer hem så nu är det bara sätta igång. Vet dock inte hur jag ska hinna det på en timme. Men istället för att fundera på det här kanske jag skulle sätta igång.

Lägger upp lite bilder på bilddagboken senare om jag har tid.


"DEN 25:E SMÄLLER DET.."

 Känns som att jag har haft fullt upp sen i söndags morse. Då började jag dagen med att jobba på hemtjänsten för att direkt efter det åka hem till mamma på middag. Efter det stressade jag och Mattias på bio och så Shrek 3. Jobbade på hemtjänsten även i måndags då jag fick samtal från HM som ville att jag skulle komma in redan då. Det var dock omöjligt så i tisdags satte jag in min fot i HM-världen. Visste inte så mycket och hur mycket jobb det handlade om och är inte så mkt klokare nu heller. Det var extra den här veckan pga att det var högt varuintag men min kontakt i princip lovade mig att om jag väl började på HM är det lätt att få mer jobb. Så jag hoppas på det bästa men jag hoppas inte för mycket, vill inte bli alltför besviken. Jag trivs verkligen! Träffa kunder och jobba med kläder, toppen. Tiden går fort, man är sysselsatt hela tiden och kollar aldrig på klockan. Men, vi får se vad som händer. Jag hoppas inte att det är min sista dag på HM i Skärholmen imorgon.

Veckan har gått sjukt fort. Fredag imorgon. Fredag brukar innebära festligheter men jag tror inte det blir så mkt sådant denna helg. Jag är luspank. Skittråkigt med tanke på att det är Håkan Hellström på lördag på Grönan som jag gärna hade gått på med bruttorna. Dricka vin, lyssna på Håkan, utgång. Guld ju! Men nej... Ibland får man stå sina kast, som jag nu då jag redan har slösat(?) bort mina pengar tydligen. Äger cirka femtio kronor. Yippe. Ska försöka få med Mattias på en rejäl storstädning här hemma i helgen. Vill inte ens veta vad som kan ligga bakom sofforna osv. "Ska du med ut i helgen?" "Nej, jag har inga pengar. Jag ska storstäda hemma". Kul. På det så känns det även surt att vara såhär fattig när jag har 25% rabatt på HM. Har sett hur mycket fina saker som helst. Jag ser fram emot den 25:e... Inte denna månad. Men kanske månaden efter det?

Nej fy bövelen. Pengar är inte allt, jag vet. Men just nu känner jag för att lägga mig under täcket och hoppas på att det står en skattkista brevid mig när jag vaknar, eller nått.


mkt att göra

Jag har lite fullt upp. Började jobba på HM igår :)
Men jag uppdaterar när jag har tid..

FEST OCH...

Personalfesten i onsdags var riktgit trevlig. Kul att se lite andra sidor av människor. Kräftor, grillat, alkohol, dans. Glad att jag gick på den faktiskt. Begav mig dock därifrån runt elva mot Söder och mötte upp Joanna & Josefine. Det var för lång kö på stället vi skulle till så det blev lite dricka och prat på Wollmars istället. Jag var taggad och hade fått i mig rätt mycket men dom andra damerna åkte hemmåt efter stund men jag gick till Golden Hits där Mattias och hans arbetskollegor höll till. Blev lite mer drinkar och kareoke. Nej, jag sjöng inte, göta petter sånt händer bara på after works på Falken ;D Torsdag blev en riktig sängliggardag. Sov till strax innan tre... Kvällen bjöd på köttfärsås & spaghetti, film och godis med Mattias. Gårdagen... Jobbade, åt middag med karln sedan bar det av till Barris med henne Joanna, Josefine & Johanna. Behöver väl egentligen inte ens nämna att det var vin. Vin, salta pinnar & Pias favoriter volym 1. Vid halv ett tog vi en taxi till stan, Debaser, tog en Gyros på Medis sedan tog vi nya tag mot Berns. Joanna tog fram bunten och vi drack drinkar i trevligt... sällskap. När det stängde blev det lite efter-krogen-häng sedan en taxi hem för att hitta en sovandes Mattias, i sittande ställning. Finns lite bilder på bilddagboken.

Den här dagen so far har innehållt tjaffs, tårar, serious talking, Mc D och en lagom långt telefonsamtal med min raraste Joanna. Jag och Mattias skulle egentligen på middag hos min pappa idag men det blir lite sent pga av hans fotboll så det blir uppskjutet till en annan dag och istället blir det väl film i soffan eller något. Båda jobbar imorgon så det blir helt klart lugnt i alla fall.


"Tjaffs, tårar, serious talking"...
Jag vet faktiskt inte hur mycket mer jag orkar. Helt ärligt. Just nu känns det som att det är nu det gäller. Det är nu det gäller. Fungerar det inte nu så flyr jag min kos. Kanske inte för alltid, men lite avstånd kanske är vad som behövs, jag vet inte? Allt är bara så tokigt. Knasigt. Förvirrande. Jobbigt.

Kent- Jag vill inte vara rädd