PLATSBRIST

   

Dags att fundera på det här med skoförvaring på riktigt, eller? Men prio denna vecka är att köpa ny tv-bänk samt soffbord då det nuvarande ska bort så det får vänta. Har jag kunnat haft det såhär i ett år kan jag nog stå ut lite till. Livet på 24 kvm so to speak.


SEN SIST

vår, sol, regn, picknick, parkfyllor, tanto, trekanten, charader, plump, rosé, rödtjut, öl, cider, whiskey, grillning, harry b james, the anchor, ego, debaser slussen, vampire lounge, 54, kellys, medis kök och bar, snaps, soap, karlssons, rocks, familjeträffar, arbetsdagar, arbetskvällar, bakisdagar, musik, stretching, matrix, vänner, pojkvän, kärlek, eurovison, äckliga toaletter, äckliga gubbar, klepting, otippade möten med gamla bekanta, taxiresor, äta i timmar (gärna chevreost & vindruvor) idiotsamtal med mera med mera.


bild & ljud

LITE AV VARJE

Fartfylld helg som försvann lika snabbt som den kom. Började otippat men trevligt nog med besök av min kollega och vän Madde, lite middag och lite alkohol. Eller lite kan ju diskuteras. Mötte upp lite mer kollegor och vänner. Lite Ego, lite kön till Ankaret, lite Ego igen. Lite för fulla damer. Barhäng tills karln var redo. En var lagom bakfull dagen efter men en annan drog minsann med mig till stan och sen till andra sidan av den. Lite tv-spel, lite middag. Tillbaka hem igen för att komma in i party-mood och alla som känner mig vet att jag i princip aldrig misslyckas med det. Gav Engelen en chans men bara av den anledningen att två kollegor & vänner återigen var ute och svängde och även min bror som var på besök i huvudstaden hade hamnat där. Efter ett par drinkar och en del paxande hamnade jag och RPB på Ego återigen. Vid tre-snåret kände vi oss inte färdigfestade men av okänd anledning (minnet sviker) sket vi i det och hon satte sig i en taxi hem och jag och mitt sällskap satte oss på tunnelbanan. Fick inte sova lika länge som jag hade velat på söndagen heller. Så är det att hänga med någon som visserligen går och lägger sig samma tid som mig när jag festar, men dock helt nykter eftersom han befinner sig bakom baren hela natten. Blev en lunch på Fridays sen åkte jag hem och fick sova ikapp mina timmar jag saknade under helgen. Och ja- det var den helgen det!

 
  
 
TANT BEHÖVER MER SEMESTER

 

När man har jobbat i över en vecka igen efter semestern känns det inte ens som att man har haft någon. Då känns det ännu bättre att veta att innestående betalda semesterdagar kvar att ta ut är två. TVÅ. Jag som har jobbat och slitit minst lika mycket som mina kollegor som har full pott av dagar att ta ut. Det svider att vara detta mellanting jag är på jobbet ibland. Gnällig? Ja. Eftersom jag redan längtar efter semester igen men inte vet om jag kommer kunna få någon som jag egentligen har rätt till. Enligt mig själv. Men det löser väl sig, det gör det alltid. Jag är nog bara lite trött just nu. Behövde gnälla över något. Lite sömn nu för tiden. Lite sömn och mycket kärlek.