Blomsterflickan är på G. Eller så

5a0a7cfb949b2ad3701c14e7ca6e6337.png

Kolla varifrån!

Blomsterflickan är på G. Eller så är hennes armar mongo, jag vet inte? Snart kommer Elin sen är det dags för stan. Otippat va?


SENASTE DYGNEN HAR JAG;

- blivit upprörd på åhlens city som fortf. inte fått in nouba-produkten jag söker
- efter mycket om och men lagt i en mahognyfärg i håret
- vägt upp helgen som gick med rödvin och en helkvällsutgång i måndags. hotellbaren, femtiofyra, labbet.
- dansat med farkosttekniker klädda i frack, hatt och käpp.
- fått nattligt besök som jag sedan prioriterade bort pga irritation samt hunger.
- förklarat för kassatjejen på donken att det inte va ngn fara att vänta i tre minuter på hamburgaren då det inte gick ngn nöd på mig eftersom jag hade beställt mat för 105 kronor. (tillägger att jag fick i mig ungefär en tredjedel av min beställning, nog för att man är bakishungrig, men jag är ju inte hulken)
- sovit och svettats på Joannas soffa.
- ätit lite mer, tacos bland annat. och citronkex med cremefyllning.
- tagit mig igenom en dag som alla andra på jobbet.
- ätit lite igen, fiskpinnar med aioli.
- haft pappa över som fixat min lampa, satt upp tavlor/ramar samt hjälp mig rota i källaren.
- beställt lite kort på framkallning.
- tänk och tänkt och tänkt lite igen på att det verkligen är dags att komma igång med träningen igen.
Jag har...

1d1654e848be1103e1c9c2552d2903b4.png

Kolla varifrån!

Jag har garanterat haft den nyktraste och lugnaste helgen på evigheter. Igår gick jag och la mig halv tio, då jag ställde om klockan innan jag somnade blev ju klockan t.o.m halv nio, skrattade i princip åt mig själv. Mina vänner var dock ute och uppdaterade mig med sms under natten. "Alltså du kommer dö, ***** är här!!!" fick mig ligga vaken en stund av lite smått ångest och avundsjuka. Men sånt är livet när man är en helgknegare ibland.


En brasa, en låda rödvin, ett part

569ed12db22b8056c1e739305a5f2c6a.png

Kolla varifrån!

En brasa, en låda rödvin, ett parti plump, ett Kings of Leon album och kvällen på Bredis är top notch.


Här är tre tjejer och två små hund

3f1a4ba95a49ff97d0458d3b417dfa4f.png

Kolla varifrån!

Här är tre tjejer och två små hundar ute på vattnet och försöker hitta fram till Joannas pärla i mörkret. Men, we made it.


AIR

 Jag måste definitivt bli bättre på att fota, då ungefär detta var det jag fångade på bild i helgen på Bredis. Och några härliga filmklipp när vi bokstavligen skrålar till diverese skär-mig-i-handleden-låtar. Imorgon åker vi dit igen. Denna gång jag, Joanna och Tessi. Och Tindra & Leeloo förstås. Blir bara ett dygn, men på den tiden ska vi nog hinna äta gott, dricka rött, elda brasa med mera med mera. Lite skärgårdsluft har då aldrig gjort mig ont.

 


DET BLIR VAD JAG GÖR DET TILL?

Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom va kvar

FAKTA

Jag hatar kvällar som denna.

MELISSA

http://open.spotify.com/album/1YecbRHvwtF6mu08slHB31

jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig


Det blev grillad korv till lunch p

0-2a96c79c44e5857f820596e99f846a5f.png

Kolla varifrån!

Det blev grillad korv till lunch på bryggan. Myspys.


Vi har plockat mat tills vi nu rul

762a4ec7feebb0fc60bcc5eb87daca68.png

Kolla varifrån!

Vi har plockat mat tills vi nu rullar på "dansgolvet"!


Nu är jag och Joanna på väg mot Br

72d6e7d2a6e1985f006a1c707800761a.png

Kolla varifrån!

Nu är jag och Joanna på väg mot Bredholmen med all mat och packning. Resten av tjejerna kommer ikväll. Ett litet stopp vid Vretahandeln.


TID?

Det är likadant varje år. När sommaren närmar sig sitt slut och man går tillbaka till jobbet efter semestern så väntar jag fortfarande på sommaren. Hösten smyger sig på snabbre än man tror och för att inte tala om i år då den kom snabbare än någonsing kändes det som. Jag såg den första snön falla i måndags och jag inser att jag inte har hängt med överhuvudtaget. Det här året har gått så fruktansvärt fort och snart närmar det sig också sitt slut. Vad hände?

Den här veckan har gått i ensamhetens tecken. Skönt men samtidigt inte. Ser fram emot en helg med vännerna i skärgården.

SÄG INGENTING TILL MIG

Det har varit ett par motiga dagar. Jag ligger kvar i sängen in i det absolut sista och får sedan stressa iväg för att resten av dagen känna mig obekväm och bara ful. Ingen energi och inne på början av en förkylning. Snuvig, frusen, trött och tung i huvudet. Långledigheten som börjar på torsdag vid tvåtiden är varmt välkommen. Fick konstigt nog ett sug efter skorpor idag. Och skorpor blev det. Med smör. Och Oboy. Till middag.
Melissa Horns nya album och levande ljus har tagit över mitt hem. Så kommer det fortsätta resten av hösten.

TRUE BLOOD

Helgen innehöll lite smått och gott som bland annat förfester i Hökarängen och Sköndal, släktmiddag, utgångar, vinolyckor, höga klackar, fyllemat, fyllesamtal och avslutades igår med flera timmars True Blood tittande. Väntar med spänning på att sista avsnittet i säsong 1 och hela säsong 2 ska bli klar. Just nu står det att det är en vecka kvar. Tss säger jag då. Jag kan inte vänta så länge på att få se honom igen. Ryan Kwanten alltså.


Nu ska jag leka fredag!

0-226536ab2fcff079fa81c08a8c5567d9.png

Kolla varifrån!

Nu ska jag leka fredag!


Det här är nått jag inte heller gj

0-495a7e0d0636332ad0d3159b4d8b47c8.png

Kolla varifrån!

Det här är nått jag inte heller gjort sen sambolivet. Glömt bort hur gott det är med pannkaka, smör, socker och ett glas mjölk. Smaklig måltid till mig själv.


NEED TO SAY MORE?

När jag flyttade och lämnade sambolivet i början av april förra året överförde jag bilder till usbminnen. Bilder från nollfem och framåt. Sen den dagen har dessa minnen legat nerpackade. Om inte i kartonger, långt ner i lådor. Jag har tänkt på dom flera gånger men jag har inte ens varit i närheten av att rota fram dom. Sen jag flyttade till min egna lägenhet i somras har jag vetat exakt vart dom ligger och tanken har sakta men säkert börjat smyga sig på att jag ska föra in dom i usbporten på min dator, men sen har jag ångrat mig. Jag vet inte vad som drev mig till det ikväll, men jag satte i det första. Jag satte i det andra. Sen var det med ett leende på läpparna, en klump i magen och gråten i halsen som jag gick igenom kort efter kort.

Say no more.

LISTEN

Jag kan inte bestämma mig om jag gillar det här eller inte. Det är garanterat något som saknas. Och av mina upprepade drömmar att döma så har jag behov och tomrum att fylla.

Jag bestämde mig nu. Jag behöver något mer.


Det slår aldrig fel. Eller "vad är

-4ad87e5ce8ea34d10a8c843c54184ea.png

Kolla varifrån!

Det slår aldrig fel. Eller "vad är det med söndagar" Joanna?! Puss och god natt.


SÖNDAG, ELLER?

Vi konstaterade nyss att det inte känns som söndag. Nog för att det aldrig är tyst när jag & Joanna är med varandra, men jag tror aldrig jag har hört henne pladdra så mycket som ikväll. När jag ber henne vara tyst i några sekunder börjar hon berätta en långdragen historia om när Chrippa bad hennes lillebror att knipa.

Nu kör vi Labbet. Ses där eller?


JAG SKRATTAR IDAG

Jag har mysdruckit rödvin i några timmar nu. Med mysdricka menar jag att jag har druckit ett glas på ungefär 2 timmar. Men det ska det blir ändring på. För jag och Joanna har precis bestämt oss helt spontant för att bli berusade och köra en sväng på stan. Så jag ska väl hoppa in i duschen nu, fylla på glaset, lämna mysdrickandet och byta ut chillmusiken till något mer i stil med Abdel Kader!


FRÅGAN

Jävligt ospännande och ohändelserik dag är det jag kan säga om denna lördag. Uppe i ottan medans ni andra med all säkerhet låg och sov som bäst. Tog mig igenom en arbetsdag i kyla, vind och regn. Dog på soffan, vaknade efter ett par timmar för lite soppa. Sitter och överväger om jag ska ta mig ett glas rött. Och om jag ska söka ett extrajobb ett par kvällar i veckan. Just nu vet jag inte svaret på något utav det.

Klockan är före midnatt och jag sk

1c253b2768f171f11c5aa30534278f0d.png

Kolla varifrån!

Klockan är före midnatt och jag ska faktiskt sova nu. Den enda anledningen till detta är visserligen att jag jobbar imorgon. Det är ett jävla liv och spring här i huset, men jag ska försöka ta mig in i sömnen. God natt.


Det är dags

6d00499b851e5846388f0440418dd35c.png

Kolla varifrån!

Dom kallar mig Olga. Tessi och Sandra alltså. Jag förstår inte varför. Nu är vi på väg hem till Tessi för lite middag samt vin och Idol.


HYN SÄGER IFRÅN

Tröttheten tog över hela min dag. Hela mig. Kvällen som började på Oh Darling! och forsatte på Malmen för att avslutas på Labbet satte sina spår i mig på både gott och ont såhär dagarna efter. Den innehöll mycket smått och gott men framförallt en drink för mycket. Nu ska jag ta ikapp lite sömn. Delvis för att jag helt enkelt behöver sömnen men också för att min haka försöker säga mig att jag lever osunt, eller något i den stilen? Det är inte okej med dessa attacker. Jag sitter här och blir hög på Tea Tree Oil som jag nyligen duddat på mina finska vänner. Oljan ska vara bra, men jävlar i min låda vad äckligt och starkt den luktar. Hoppas det är värt denna stank.
"Om du skulle trycka upp mig i ett mörkt hörn
så skulle jag inte kunna säga ett enda litet
kom och hjälp mig till försvar"