MÅNDAG

Vissa lediga dagar vill man utnyttja till fullo med aktiviteter och vissa vill man ägna åt sig själv och samla kraft och energi till nästkommande arbetsdag. Idag blev en liten kombination. Jag har visserligen inte satt min fot utanför dörren, men jag har fått mycket gjort trots det. Storstädat, vikt och sorterat kläder, satt upp nya gardiner, lagat fiskgratäng och tränat. Tanken var att gå på vattengympa ikväll, men eftersom mina röda dagar bestämde sig för att komma idag så gick det bort. Men visst fan kan det vara svettigt att träna hemma på golvet också. En del av mig vill ut och springa, men den andra delen övervinner när jag ställer mig vid balkongen och känner dom kalla vindarna. Så jag stannar inne, kan hända att jag tar mig ut för att slänga soporna, som längst.

Tittar upp på mina nya gardiner. Dom är svarta och höjde mysfakorn här inne en hel del. Passar bra ihop med porrlyktan (som jag för övrigt fortfarande väntar på att få tända). Kan dock inte ignorera det faktum att dom är skrynkliga. Och det betyder i sin tur att jag måste ta ner dom igen och åka hem till mamma och stryka dom. Eller köpa strykredskap. Men det känns ju tråkigt att lägga pengar på med tanke på att jag aldrig någonsin stryker. Så tills jag tar mig i kragen och åker till Zinken för att göra det får dom hänga där och störa mig.

För mindre än fyra timmar sen klev

3a5bfbaf3d4e9f42a60c15a627b6300b.png

Kolla varifrån!

För mindre än fyra timmar sen klev jag av bussen. Nu ska jag kliva på den igen. Men fyra timmars sömn, det är ju lugnt tänker väl ni. Jo, om man hade fått sova den tiden också och inte blivit bombaderad med sms under tiden. Men nu, efter ett par resorb och koffeintabletter biter vi ihop och startar en 8 timmars arbetsdag!


Kräftskiva i Hallunda Gård.

0-4dc6c10b11181c86e4e9b4def5307abd.png

Kolla varifrån!

Kräftskiva i Hallunda Gård.


bitter

Jag försöker intala mig själv, men kommer sedan på mig själv att jag inte ser något positivt alls i det här med att börja jobba varannan helg. Jag vill inte. Det suger. Det är värdelöst. Men jag ska vara glad tt jag har ett jobb säger dom. Så jag får väl vara det då.

Det blev inget av kvällens planer. Jag känner mig rastlös samtidigt som jag känner mig fucked up och bara vill lägga mig under täcket och skrika, eller nått.

Men jag ska ta mig samma och gå till Maritime (ja visst det finns en sådan kvar i här i Årsta, precis där jag bor t.o.m) och köpa mig lite mjölk. Det blir jag, mjölk med kelloggs redberries och Sagan om ringen ikväll.


Vi belönar oss efter en arbetsdag

0-646caee0615567165ecb1dc868ad6e18.png

Kolla varifrån!

Vi belönar oss efter en arbetsdag med sushi. Eftersom det står klart att det blir till att jobba varannan helg f.o.m oktober så va det värt slanten.


Se lite mer besvärad ut liksom. Me

63004d5ea7ca3d86a479f90a6379eed0.png

Kolla varifrån!

Se lite mer besvärad ut liksom. Här ser ni att jag klippte av mer än en decimeter igår, minns knappt när jag hade såhär kort hår senast. Men det känns fräscht. Eller ska man kanske säga fräsigt.


RÄDD

Är det kvällar som dessa man har att vänta sig nu när hösten kommer? För det är verkligen inte okej. Mörker och ensamhet är inte riktigt min grej. Har aldrig varit. Kommer aldrig att vara. Jag fasar för att den här hösten ska bli likadan som förra. Om det nu finns någon gud ber jag till den att det inte blir så. Eller så får jag helt enkelt själv se till att det inte blir så. Men som vanligt kan man inte styra allting hur mycket man än vill. Man kan dock styra sina handlingar och vara tillräckligt smart nog att inte sätta på Melissa Horn. Men jag brukar inte beskriva mig själv som smart.

Imorgon ska jag köra skiten ur mig själv på bodypumpen. Koppla bort allt och koncentrera mig på det jag vill vara koncentrerad på nu. Typ.
Dom kallar mig mästerkocken! Eller

739b804a20a1de3cc7b6cf93d7f0e378.png

Kolla varifrån!

Dom kallar mig mästerkocken! Eller inte. Men visst fan blir man bättre och bättre. Nu ska det få brinna i munnen.


SLUT

Alltså, ska man gå och lägga sig eller? Va ett bra tag sen man gick och la sig såhär tidigt. Men jag är helt slut. Jobb, träning och en solning på det. Mina kropp är helt slut och min hy bränner. Kom hem för bara en timme sen, men snart är man nog tillräckligt nervarvad för sömn. Ledig imorgon, så dagen ska spenderas i stan med Joanna & Johanna. Ska även gå och klippa bort en bra bit på håret, tyvärr. Men det behövs.

Vi velade lite om vi skulle köra Labbet ikväll, jag är glad att vi var förnuftiga nog att skita i det.

INTE ALLS.

Första gången sen jag flyttade som jag faktiskt känner mig ensam. Det är ensamt. Men den känslan har väl sina anledningar, bland annat efter en händeserik helg. En bra helg. Det är där jag lever kvar. Fast jag verkligen inte borde. Den här dagen sätter vi i kategorin en av de sämre dagarna. Smärta på alla möjliga ställen på/i kroppen. Trött från det att jag gick upp imorse och alldeles för tankspridd.

Imorgon tar vi nya tag. Står träning på schemat, ska bli skönt att komma igång igen.
Fan va ljust det är! Och fan va ka

7a98dfc6b6cd0d75d1eeac5494c1b4e6.png

Kolla varifrån!

Fan va ljust det är! Och fan va kallt det är! Ligger här och skakar, inte okej. Klockan visar snart halv åtta och det har varit en sjuk kväll. Om ett dygn är jag på jobbet, den tanken ska jag sova bort nu.


Vi vill gå ut. Samtidigt som vi ha

2f21421cc46f3cd6ee2f8fb7323ba69a.png

Kolla varifrån!

Vi vill gå ut. Samtidigt som vi har trevligt i villa a la Barrsveden. Men snart händer det. Eller inte. Vi får väl se. Jag är lite disträ i tankarna idag.


status

60b4320e6b2ac3288a366ec633305678.png

En kväll som denna har jag lite levande ljus, lite Toto samt lite lättkesella med blåbär & hallon. Nyttigt men gott. Snart är det helg. Snart, snart, snart.

PICMIX
Håller på och städar lite. Provade

55195d7fe2c6111a6ce04c20fe08506f.png

Kolla varifrån!

Håller på och städar lite. Provade en jacka som jag inte använt på länge. Mycket länge tydligen. I fickan låg ett taxikvitto från december 2007. Snart två år sen. Herregud vad tiden går.


OPS..

Däckade efter jobbet. Vaknade kvart över tio och visste knappt vart jag var, vilken dag eller tid det var. Det var ju inte riktigt meningen. Laxen låg tinad och väntade på att bli tillagad, men den får vänta tills imorgon. Känns lite halvsent att laga middag nu. Så det blev duschen och nu ska jag återgå till att sova. Om jag nu kan somna igen, vill säga.

god natt, sa knegaren

Hemma. Nykter. Nyduschad. Redo för säng och sömn. Kan ju va skönt. Jo, det är faktiskt ganska skönt. Hade dock varit lättare om folk slutade tjata på att jag ska gå ut, för just ikväll verkar det ju som att alla festar till det. Bara för att jag inte gör det.

Den här veckan har gått så sinnessjukt fort. Hoppas morgondagen på jobbet också gör det.

Jaha.. Nähä.. Sängen var det ja.

DAGS ATT BLI AV MED BILRINGEN

Jag har tjatat om det gång på gång, år efter år. Vissa gånger har gått bättre än andra, men ingen så bra som jag önskat. Det jag pratar om är träningen. Extrakilona. Konditionen. Jag kan såhär i efterhand inte förstå varför jag har lagt ner när jag väl känt att det har börjat ge resultat. Konstigt det där. Efter en ohälsosam semester känner man inte sig som den slankaste tjejen i stan direkt. Så nästa vecka är det dags igen. Gymkortet har legat i lådan och dammat nu i väntan på att användas i mer än 2 månader. Jag är taggad som fan. Nu ska det dock bli mer pass, mer svettiga pass och mindre svettiga pizzor. 


frågan är när jag ska lära mig?

Inatt var första natten sen i söndags som jag fick sova på riktigt. Och dessutom sova ut. Ingen ställd klocka resulterade i att jag kom upp från sängen vid ett, men jag har inte det minsta dåligt samvete gentemot mig själv eftersom jag kände att jag verkligen behövde det. Men något vettigt ska man väl försöka göra på sin enda lediga dag denna vecka, så det blir lite tvättstuga och kanske en liten städrunda. Kanske.

En annan syssla idag blir att fundera ut hur jag ska klara mig fram till löning.
-175:- sa kontoutdraget igår. Visserligen visste jag att kontot inte var fyrsiffrigt, men what the fuck?! Så kan det gå när det dras belopp flera veckor efteråt tydligen. Önska mig lycka till, haha.

NÄR MAN MINST ANAR DET..

En av anledningarna till varför jag trivs på mitt arbete är för att man ständigt känner sig uppskattad. Jag är tveksam på om det finns något annat yrke där man kan få känna så mycket tacksamhet som i mitt. Att vårda och ta hand om någon som inte längre är kapabel till att göra det är stort och ansvarsfullt. Alla gånger får man ingenting tillbaka, men för det mesta finns det anledningar till det beteendet och i dom flesta fallen har man förståelse. Men detta överväger inte, utan jag kan varje dag gå hem från jobbet och känna att jag har gjort något bra. Det kan vara så lite som att ställa fram ett glas vatten, då personen ifråga förmodligen hade haft ut vattnet och sönder glaset om den hade hämtat det själv.

Det skapas band, starka och mindre starka. Det skapas relationer. Och även om man försöker hålla det på arbetsnivå är det lätt  att man tar med jobbet hem i huvudet. Speciellt när det kommer till dom här starka banden och relationerna. Det är svårt att inte fästa sig vid en människa som man går till flera gånger om dagen. Det är svårt att inte fästa sig vid en så otroligt speciell och stark personlighet.

Varför vi faktiskt finns för dom är för att dom inte klarar sig själva längre. Varför dom inte klarar sig själva längre är för att dom är sjuka och gamla. Gamla och sjuka. Vi har ett ansvar att se till att deras sista tid i livet ska vara så bra som möjligt. Tiden kan variera från dagar till flera år. Men hur länge det än handlar om så ska vi försöka se till att det blir en så bra tid som möjligt.

Det man glömmer bort är att det kan vara så nära. Slutet kan vara så nära.

Jag har under under flera månaders tid kämpat med en människa. Världens sötaste människa med som jag nämde tidigare, otroligt stark och speciell personlighet. Vi har skrattat, envisats, blivit grininga på varandra och jag vet inte allt, och genom det byggt upp en relation. Det här va en sån som var svår att inte fästa sig vid. Senast igårkväll tog jag med mig jobbet och henne hem i huvudet.

Imorse mötte jag det som man så ofta glömmer bort, slutet. Det var en obehaglig upplevelse och med tanke på att det var första gången jag mött något liknande i verkligheten tog paniken över mig. Tankarna och bilderna har stannat på det jag upplevde imorse hela dagen, hela kvällen. Dom kommer inte försvinna i första taget. Trots all uppskattning och tacksamhet undrar man stunder som dessa varför man jobbar med det man gör. Fästa sig och ge allt för att sedan möta döden, med sina egna ögon och händer.

Vila I Frid

Hemkommen, trött, ledsen, chockad.

0-504ca530c6da94d6b6712c160def6527.png

Kolla varifrån!

Hemkommen, trött, ledsen, chockad. Nu ska jag vila. Ledig imorgon så jag får vila en stund.


Alltså det här är ju inte okej. De

6028f26b1e32fabd7c23f492ef75ea11.png

Kolla varifrån!

Alltså det här är ju inte okej. Det kanske inte syns men det verkligen Öser ner just nu, vet inte om jag sett det regna så mkt förut! Så här står jag tills det lugnat ner sig. I detta nu är jag inte alltför glad över att jag går ute så mkt i mitt jobb.


-

HAHA

Nu gäller det bara att hålla sig borta från ett simpelt litet klick.


Hemma hos pappa för att ta hand om

6556bb109e4f0b66089b52c948de4b23.png

Kolla varifrån!

Hemma hos pappa för att ta hand om dessa sötnosar tills imorgon.


nu var det kul på det roliga

Då var det alldeles snart dags att krypa ner då. Ikväll har jag lagat mat, vilket jag inte har gjort överdrivet mycket senaste veckorna. Och svullat popcorn. Upptäckte nyss att hela skålen nästan är tom. Fy fan. Men snart är det dags att ta tag i det där också. Ni vet, äta frukt istället för exempelvis popcorn. Önska mig nu lite energi till arbetet imorgon.

 

hej då semester

Okej. Nu får jag ta och rycka upp mig. Jag tog mig trots allt ut i solen i några timmar och har försökt slå in i huvudet att det är jobb som gäller imorgon. Första gången på en månad. En månad. Det enda positiva med detta är att jag kan komma in i lite bättre rutiner igen vad gäller sömn, mat, dryck, träning med mera. Men det kommer ta emot sjukt mycket att gå upp vid samma tid som jag har gått och lagt mig hela semestern. Men som sagt, nu får jag ta och rycka upp mig. Jag är inte direkt ensam om börja arbeta igen efter en semester.

:(

Jag har ångest idag. Av olika anledningar. Jag har ont i magen. Jag vet inte riktigt om jag ska sitta eller stå, gå och lägga mig igen eller ut i solen. Jag vet ingenting, förutom att jag har ångest idag. Och ont i magen.


Det blev ju sådär. Det känns som a

0-4609399bb829f857c3d85508c37eb8dc.png

Kolla varifrån!

Det blev ju sådär. Det känns som att jag ska jobba nästa gång jag vaknar. Och det känns sådär. Det jag håller på med känns sådär. Du känns sådär. Han däremot, he's all fucking that. Sjukt.


Jag vet, det syns knappt. Men jag

0-5013a99803896c46a1ee6b3f64ce998d.png

Kolla varifrån!

Jag vet, det syns knappt. Men jag har fått bett åt en fucking myra ikväll. Två på benet och ett på armen. Det gjorde sjukt ont. Jag hade glömt bort att en vanlig svart liten myra kunde göra en så illa. Well, nu kör vi stan. Tydligen. Taggad men ändå inte.


batterierna är laddade

Solen tvingade upp mig idag, hade inte samvete nog att ligga kvar när det faktiskt var vackert ute. Det blev en sen lunch/tidig middag med syster i Midsommarkransen. Uppdaterade varandra om de två senaste veckorna som vi inte setts på. Hem coh slöade på soffan tillsammans, men när jag kände att det var nära dregel så begav jag mig hemåt. Blir dock inte hemma så länge till, ska första gången på mycket länge hem till villa á la Barrsveden. Kvällen vet vi inget om, som vanligt. Men det är sista partykvällen på semestern så jag ska dricka rosét som att det inte fanns någon morgondag. Jag kommer må bra imorgon!


Jag och min bästaste syster myser

6db8da7fcade76418592ed6a647e6348.png

Kolla varifrån!

Jag och min bästaste syster myser i Svandammsparken. Jag är ett uns bakis, men det ska nog ordna upp sig tills senare.


Så va det tydligen dags igen. För

-bfbdb813d590647500c9e0c7a165e95.png

Kolla varifrån!

Så va det tydligen dags igen. För sömn. Lite halv kul sådär att jag gick av en station innan jag skulle.. Varför? Det ni.


Jag och Therese är på Solidaritet.

6df62ef477718b785d108ee4730d1813.png

Kolla varifrån!

Jag och Therese är på Solidaritet. Ja det är vi.


FÖR FA'AAAN

Allt jag undrar idag är hur fan man orkar? Hemma efter fem någon gång imorse, allt snurrade. Precis som i tisdags. Jag hade kanske delvis karusellerna att tacka för detta och när jag vaknade några timmar senare kände jag klassikern; jag ska fan aldrig mer dricka. Somnade om och tvinga upp mig själv från sängen vid fem. Hade det inte varit för att Therese ska komma hit hade jag säkert legat kvar än. Men det är väl bara slänga i sig lite mat och ta en dusch, för sen är det vin som gäller. En del av mig vill fortfarande bara dö, den andra delen vill köra till fem imorgon bitti igen, det är ju trots allt sista helgen på semestern. Sen är det back to reality, har jag hört.

Vi kör lite Gröna Lund ikväll. För

2fa787da4f3907705d0f761d1c5a502a.png

Kolla varifrån!

Vi kör lite Gröna Lund ikväll. För att få det lite roligare i köerna så är vi 14 på nytt och har en petflaska med redbull&vodka. Nu är det dags för Kvasten!


on and on

Sådärja. Återhämtad efter tisdagens festligheter. Idag blir det nya. Pengarna börjar sina, men ikväll är sista dagen på semestern som jag kan spendera med mina damer, eftersom dom små lökarna åker till juggarna tidigt på lördag. Nej då, jag är inte avundsjuk. Ikväll satsar vi på Gröna Lund.

För några timmar sen dök Joanna up

5cb8c90346f8e96cada2a1cf4a816d18.png

Kolla varifrån!

För några timmar sen dök Joanna upp. Fick mat och vin serverat, så hon kan ju inte va annat än nöjd! Vi har varit lite nostalgisgka och ska väl snart röra oss mot staden. Allt jag undrar just nu är dock hur glada mina grannar är över att jag har spelat hög musik 14 timmar i sträck nu. Well, they just got to love me!


HOT

Hurtig som man är (ytterst sällan) var jag uppe och nere vid tvättstugan vid tio, sen blev det en städning i lägenheten och nu försöker jag mig på att få lite färg. Kan verka lite halvkonstigt när jag säger att jag har en fransk balkong, men jag har helt enkelt dragit fram bordet till öppningen och sitter på bordet. Dator, sol och musik- klockrent. Klockrent men svettigt.

Ikväll kommer Joanna över hit på lite middag och alkoholhaltiga drycker. Tänkte bjuda på lite thaimat så förhoppningsvis tar hon med sig ett par Singha. Med lite kvällssol kanske vi kan få en kvällskänsla á la Thailand.

Jag borde och vill göra så mkt. Me

0-42a4a56fc97faac68d082e30fe6a4ef2.png

Jag borde och vill göra så mkt. Men jag tror jag ska ta mig en sen siesta.

SNARK

Från tolv till sex idag käpmade vi med att komma på en lösning om hur jag skulle ta mig hem till Stocktown. I princip alla biljetter var slut från alla stora städer på västkusten. Från sex till elva satt jag på ett tåg och började känna ångesten mer och mer ju närme jag kom. Självklart ville jag komma hem, slippa tåget. Men jag hade det jävligt bra i helgen. Intensivt, men grymt kul. Nu är det dags för sömn. Jag tror det kan behövas efter tre dagars festande.

Planen va väl egentligen inte att

0-2a4e5e00d0dcced8c4ca7c3d599a81eb.png

Kolla varifrån!

Planen va väl egentligen inte att åka hem idag, men det hände lite saker på vägen så nu efter att ha letat efter tåg eller buss hela jävla dagen är jag på väg. En timme kvar till huvudstaden, hade mer är gärna fortsatt trippen men nu när det inte blev så och jag sitter i bistron då jag inte hade ngn biljett, så vill jag bara va hemma just nu.


Sexa shot, sexa drink. Lite spel,

0f23ce8295a022d05ccdbc531f9fc043.pngSexa shot, sexa drink. Lite spel, lite fest.


Här har vi sol. Sol och bad.

0-7201cdeaa3bcd71672b9bff5f7d40267.png

Kolla varifrån!

Här har vi sol. Sol och bad.


Det är i Malmö det händer.

0-38e075c314f303e4ee72058703a02921.png

Kolla varifrån!

Det är i Malmö det händer.