SINNESSTÄMNING

i detta nu;

-är jag ledig, jävligt värt.
-är det 9 dagar kvar till thailand.
-väntar jag på att joanna ska hämta upp mig och barrsveden i sin nya bil för att åka hem till hennes lägenhet som vi saknat i tre månader nu, för att sen äta sushi.
-är jag glad att jag träffat en som får mig må så bra.
-är jag helt enkelt rätt nöjd med tillvaron.


OVÄRT

Det känns på riktigt som att jag är den enda i hela jävla världen som är hemma ikväll. Hemma och ensam. Hemma och nerbäddad innan tio. Eller innan elva blir det ju nu, välkommen sommartid! Hade visserligen inte orkat göra ett skit ikväll med tanke på att det blev en sväng ute igår efter en middag på Bauer. Lite klaustrofobi-soap och en snabbis förbi ego. Fick ungefär två timmars sömn och vaknade upp innan alarmet ringde med en urinvägsinfektion. Var sjukt taggad på att jobba imorse. Verkligen.

Det känns bra att veta att morgondagen inte kan bli annat än bättre. På alla sätt och vis.


HEAR ME

Nu har jag börjat skriva men sen suddat ut för många gånger för att det skulle bli något bra. Vad är det jag vill säga? Möjligtvis att tisdagen va värd, onsdagen va värd och idag har varit en helt vanlig knegardag. Får dock besök snart så den här dagen också kan bli lite värd.

Det väntas jobb i helgen. Löningshelgen. Känns ju lite sådär. Men det gäller väl ändå att hålla i pengarna nu när resan börjar närma sig. 13 dagar. 13 dagar. 13 dagar. Min chef såg lite förvånad ut när jag idag sa att jag faktiskt inte har tagit ut en enda semesterdag sen i somras. Men nu jävlar ska jag på semester.


DÅSÅ?

Det börjar bli dags. 45 minuter till avgång, hinner lugna nerverna lite till som jiddrar med mig. Botten upp.





SHOCK SHOCK

Vanligtvis på tisdagar hade jag varit på gymet och precis tränat boxning men så blev det icke idag. Anledning ett var att jag slutade tidigare och hade ingen lust att hänga på jobbet i flera timmar innan. Anledning två är att jag är ledig imorgon och ska ut en sväng ikväll. Så, istället för att bränna kalorier häller jag i mig dom istället. Rödtjutet är upphällt. Men det är det värt, för ikväll är ingen vanlig "jag, Joanna & Barris ska dricka vin sen får vi se vad som händer kväll" inte. Ska för det första ha min egna lilla förfest, sen ska jag ut på lite äventyr. Eller äventyr är att ta i, men inget jag brukar ägna mina tisdagar åt som sagt!

MITT I PRICK

Blev tipsad om ett band och det är fan bra skit. Micket micket bra.

SLITET

Skulle kalla mig själv ett uns sliten idag. Gick upp från sängen efter sju nån gång. Whiskey, tequila och vin gjorde sitt igår vilket jag skulle få känna idag. Och även när jag ramlade in hemma inatt. Hej helikopterfylla. Hur som helst var det värt det, skön kväll på Modabar och Ego. Tog mig lite fyllemod och fick med mig en trevlig lapp hem också. Bartenders är verkligen min kopp så att säga.

Duschen jag nyss tog kan ha varit den skönaste någonsin. Dags att krypa ner igen efter att ha varit uppe i hela två timmar eller?

Nu kör vi! Eller?

3cb49d5c3264eb7f6882593f3651bea4.png

Kolla varifrån!

Nu kör vi! Eller?


JAG GILLART



Började helgen igår hemma hos mamma & Lasse på söder med lite middag och vin. Bäst att passa på att hänga lite där nu innan dom ska flytta ifrån den fina lägenheten. Väl hemkommen fick jag besök av damerna och det blev en lugn och skön kväll hemma. Idag har hittills varit en toppen dag. Strålande väder och ett besök hos lilla fader. Nu inväntar jag Joanna och Barris. Vi ska käka thai, dricka tequila och vin. Det blir nog bra det här. Tishan jag fick kommer faktiskt till användning, perfekt när bara schlappar hemma!


TORSDAG

Har haft Garbo över på lite sushi och havrebollsbak ikväll, inte helt fel torsdagssyssla. Nu får vi hoppas att mina kollegor blir nöjda, jag skulle säga att det lätt slinker ner en eller två i alla fall!


ASSOCIATIONER?

Joanna var som bekant i Thailand nyligen med sin familj och man skulle väl kanske kunna säga att jag har en speciell relation till den familjen. Den älskade familjen ska jag tillägga. Av hennes mamma Åsa och platsispappa Christer fick jag denna tisha. "WARNING! STOP AIDS! I DONT MIND FOR A FRIEND" Vet inte riktigt hur jag ska tolka denna present, men det var ju hur som helst gulligt att dom tänkte på mig... Eller?


 


VS.

Jag gillar kontrasten mellan paketet jag hämtade ut och de sakerna jag handlade. Fettförbränningstabletter och en shaker och havrebollsingredienser går väl inte riktigt hand i hand. Hemligheten bakom sakerna till höger på bilden är att det är min bakvecka till det så kallade fredagsmyset på jobbet och eftersom de flesta köper något färdigt tänkte jag slå på stort och baka till mina kollegor, samla på mig lite fler guldstjärnor så att säga. Baka är väl inget jag sysslar med alltför ofta så om någon frivillig känner för det så är det bak på Bränningevägen imorgon kväll. Självfallet bjuds det på en kaloribomb samt en kopp kaffe nu när jag handlat hem det också för första gången.

























DAILY REPORT

Det är fan inte okej att vara förkyld nu såhär innan resan när jag känner pepp inför träningen. Tyvärr så känner jag mig helt slut, ingen energi kvar efter ett arbetspass. Bara en jävla massa snor.

Ligger på soffan och försöker hålla mig vaken, vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med. Känns som att jag måste vara vaken ett par timmar till i alla fall. Man kanske skulle ta sig upp till Ica och hämta ut paketet som jag glömde hämta på vägen hem. Koka lite gröt. Ta sig en dusch. Gör jag dessa saker väldigt sakta kanske klockan har blivit så pass mycket att det känns okej att gå och lägga sig. Jo, så får det nog bli. 

Fy fan vad ospännande inlägg jag kommer med, men det blir inte roligare än såhär just nu.

PHEW!

Har varit aktiv ända sen jag vaknade vid sju imorse. Tvättstuga, storstädning, en sväng till city för lite skoshopping, två träningspass, matlagning, dusch och nu äntligen i säng. Med tanke på den lilla förkylningen jag har var jag död redan efter coren och sen gick det bara utför. Snurrig, snorig, håll, ont i knäna. Men jag tog mig igenom boxningen också och hoppas nu på att inte kroppen tog alltför mycket stryk. Det lär vi la se imorgon.

Good fucking night.


Uppe med tuppen på min lediga dag.

34b64738a473ff017b5732932e7f8eea.png

Kolla varifrån!

Uppe med tuppen på min lediga dag. Roligare har man ju haft det.


DONE

Checkar av kengarhelgen. Och jag gör det med glädje. Har dock en dag kvar att jobba innan jag är ledig vilket känns lite halvdant då det känns som att jag har jobbat flera dagar irad än vad jag faktiskt gjort. En helg kvar att jobba innan semester. Känns helt okej.

GÄSP

Lite feber hit och lite feber dit. Trots detta har jag varit vaken i arton timmar, jobbat, ätit middag och kollat schlager med damerna. Hemkommen och det känns ganska självklart vad jag ska göra nu. Alarmet ringer om fem och en halv timme. Yey.



















DOWN IN A COLD DIRTY WELL

Motig dag. Jag är förvånad över att jag fortfarande är vaken, men det är jag inte mycket länge till kan jag tala om. Jag och min extrema äckelmensvärk ska begrava oss i mina svarta lakan. Ska sova bort ångesten jag just gav mig själv genom att klicka mig 400 kronor fattigare. Men det är inget onödigt klädesplagg eller dylikt, jag lovar. Det är för den här kroppen som fortfarande har ett par kilon att bränna innan bikinin ska på om 26 dagar.

  


HOLLY

Jag har inte stängt ner än, fastnade vid hela albumet som är fantastiskt. Justin Nozuka känns som en blandning av John Mayer och Jason Mraz och det kan ju inte bli annat än bra.

TVÅ STOPP

Det blev middag och en hel del vin i Sandras nya lägenhet i Hökarängen med Tess och Joanna igår, mycket mycket trevligt. Vid ett snåret åkte otippat nog jag och Joanna in mot stan med Harry B som mål. Där gick det inte att jämföra draget på helgerna. Men det blev lite whiskey, öl och snack med några halvskumma dudes. Vid stängning blev det lite fyllemat och otippat nog igen en taxi hem. Joanna behövde inte säga mer än "två stopp" innan chauffören visste exakt vilka två stopp det var. Jag håller med chauffören om att Joanna borde få ngt slags stammiskort hos taxi kurir.

Vakande upp imorse med en igensvullen hals och lite feber. Somande om och vaknade vid sex igen. Har fått i mig lite mat och tagit en dusch men nu ligger jag nerbäddad igen. Eftersom jag nu ska jobba fyra dagar så måste jag sova bort febern, inte okej att bli sjuk och sjukanmäla sig. Måste bara lyssna lite mer på den
här innan jag stänger av. Och kanske spela lite bubbletown. Och hoppas på att grannen sänker sin musik som skakar väggarna.


LITE SLUT OCH DE

Ja jävlar vilket mördarpass det va idag. Men ja jävlar va skönt det är. Snart ska mina stackars små ögonlock få stänga igen och mina muskler få vila. En dag till med jobb sen ser jag fram emot middag & vin i Sandras nya lägenhet och en ledig dag på torsdag. Oh yes.

OSKÖNT

Min mage har sagt upp sig. Värker och vill inte alls som jag vill. Så jag säger god natt nu och hoppas på annat till morgondagen.

NU SOM DÅ VAR JAG ALLTID PÅ VÄG

Det blev inget sällskap, det blev ensamhet. Men det kanske var bra det med, aldrig för sent för att lära sig hantera dessa situationer all by myself.

Andreas Grega – Dom hade mycket att säga







LÄRDOM?

Okej. Dagens sanning kommer här. Det är nästan lika jobbigt som tidigare. Återigen har jag försökt lura mig själv och nu ligger jag här och har ångest.

Jag hoppas att det blir någons slags aktivitet ikväll med mina vänner, för såhär orkar jag inte ha det.


ALLTING VA JU ENKLARE DÅ?

Öl. Det luktar öl. Det luktar öl om hela mig.

För några minuter sen skrattade jag så att tårarna rann. Dom rinner fortfarande, men av en helt annan anledning.

"Jag gick i ett kvarter i dag, som en gång va min hela värld ja.. Allting va ju enklare då, men ingenting kan bli va det va"


LITE AV VARJE

Nu har jag ljusat upp håret, men vet inte riktigt vad jag tycker. Vet inte om jag ska lägga i en ännu brunare färg eller gör det mer åt det blonda hållet. För jag har ljusat upp håret, men det betyder inte att det är jätteljust! Jag vet inte riktigt vad det är för färg. En salig blandning känns det som.

Igår blev det Modabar och Harrys och sedan kom dumma Louise fram och slutade kvällen på ett sätt som jag inte borde ha gjort. Men man är ju en fucking looser. Svag fucking jävla looser.

Hittade precis blåmärken på min arm och undrar då självklart vad jag har gjort? Jag har inte den blekaste. Jag minns kvällen och jag brukar inte få blåmärken lätt, därför är detta lite märkligt.

Ikväll är det tacos & vin hemma hos Alina. Ska bli mycket trevligt. Och mycket gott. Sen får vi la se som vanligt.


HÅRFIX

Gick upp innan nio en ledig dag, händer så gott som aldrig. Kanske var det solen som lockade upp mig. Eller fredagskänslan. Eller att jag ska åka hem till Madde och fixa håret. Håll tummarna nu, det är ju inte det lättaste att bli av med rött. Återkommer om ganska många timmar med resultat!



THERE AINT NO REASON THINGS ARE THIS WAY

Veckan har som alla andra flugit iväg. Den förra helgen var som sagt jävligt värd, ett av toppnöjena var att träffa min halvbror David. Är detta den första bilden som är tagna på oss ihop? Förmodligen. Innan i lördags hade jag kunnat säga att vi aldrig träffas, men det ska vi försöka ändra på! Nästa gång är det jag som testar på festandet i Vetlanda. Sen ska vi ju rocka loss på Hultsfred också. För övrigt till er alla som är svaga för killar som kan spela gitarr och sjunga så skulle ni smälta lite när han gjorde det!




















Det har blivit lite utav en tradition att torsdag var femte vecka släcka ner, tända massa ljus, sippra på ett glas rött, lyssna på musik och bara njuta. Långledighet it is.
Ain't no reason spelas flitigt, tips från herrn på bilden.

Eftersom jag fortf. känner mig bak

63b6c1ee2d91503a329d5b0841d55fbd.png

Kolla varifrån!

Eftersom jag fortf. känner mig bakis får jag synda idag med. Ska ändå tvinga mig och träna efter jobbet så då är det ju okej kan jag åtminstone intala mig själv.