-

Frustration. Ibland blir man så förvånad av dom människorna man tror att man känner som bäst. Jag förstår inte hur man lyckas få allt så insnurrat och vänt åt fel håll. Av simplaste sak. Jag föstår inte hur jag lyckas bli den personen jag inte är av ingenting. Jag blir så förvånad över förmågor som människor innehar. Jag vill säga så mycket... Jag vill få så mycket förklarat, men det kommer jag inte få. Jag blir likadan. Jag vet vad jag själv håller på med samtidigt som det är helt suddigt när jag verkligen ska tänka efter. Eller sätta ord på det.

Gårdagen på Vårkalaset at Gröna Lund blev väl sådär. Mycket folk och kyligt. När man trodde att det började ordna sig på mysiga resturangen med mat och dricka hände det någonting. Hela stämingen for åt helvete och kvällen slutade vid elva. Den fortsatte dock hemma mellan två personer som nog inte var sig själva. Så jävla knasigt. Det finns ingen förklaring för oss idag. Idag älskar vi varandra mer än någonsin känns det som. Skumma jävla kärlek.

Under dagen har M frågat vad det är. Han märker när det är något och det är väl inte så konstigt. Men nu var faktiskt innebörden av "Det är inte du, det är jag" alldeles sann. Jag vet inte vad det är med mig ibland. Jag vet inte varför jag har så svårt att släppa. Jag antar att det handlar om ett beroende.

Sitter här ensam och väntar på något... Jag tror jag väntar på att dricka vin. Men är det verkligen det jag vill?

It still feels like our first night together
Feels like the first kiss and
It's gettin' better baby
No one can better this
I'm still hold on and you're still the one
The first time our eyes met it's the same feelin' I get
Only feels much stronger and I wanna love you longer
You still turn the fire on

So If you're feelin' lonely.. don't
You're the only one I'd ever want
I only wanna make it good
So if I love you a little more than I should


Feeling down..

(L)

Det blev inget Söder igår. Jag var för slut efter storhandlingen på Kvantum. Men nu finns det mat hemma i alla fall. Idag har jag ingen feber men näsan är snorig och jag har huvudvärk. Och ingen ipren har jag. Även fast jag inte känner mig helt kry känns det inte som att jag kan sitta inne i det här vädret så jag ska åka till Huddinge och träffa Joanna. Fika lite och så måste jag inhandla lite saker. Jag vet, jag ska inte shoppa den här månanden men det här är saker jag måste ha. Så ser kanske inte Mattias & padre på den saken men tjejer förstår när jag säger att jag måste ha en ljus väska nu när våren är här då jag bara har mörka!?

Nu är det dags att sätta på sig solglasögonen och gå mot bussen. Älska solsken!

5 månader med min älskling idag. Känns som mycket längre.. Beror väl på att vi har träffats i 10 månader och det vi hade innan vi var tillsammans var näst intill ett riktigt förhållande. Älskar dig baby, av hela mitt hjärta.

HOST HOST

I måndags kändes det som att det hade fastnat något litet i halsen på mig och sen dess har det bara blivit värre och nu sitter jag här, sjuk. Mår visserligen bätte än igår men verkligen inte på topp. Var på intervju igår också. Om man nu kan kalla det intervju, hon ville bara se mitt ansikte och nu vill dom att jag ska börja jobba. Idag klockan tolv var förslaget. Men jag är sjuk och jag måste prata med chefen angående lite saker för det här verkar inte heller vara ett toppjobb, tyvärr. Dåliga tider, inte enligt avtal osv. Men jag ska ringa och höra, har inte fått några direkte svar på det.

För en liten stund sen pep det till på telefonen där Lenita frågade om jag skulle följa med till Söder ikväll på ett par glas och lite skitsnack. Jag, Lenita, Barris & Joanna. Låter hur lockande som helst med tanke på att vi nästan aldrig ses längre och gör sånna saker. Ena sekunden bestämmer jag mig för att följa med men andra så inser jag att jag faktiskt inte orkar. Bara att gå till affären idag var ansträngande. Så jag vet inte om det är en så bra idé att börja hasa i sig massa dricka när jag inte ens orkar stå upp i längre än ett par minuter. Klockan är ju trots allt inte ens fyra så jag har ett tag på mig att känna efter. Kan ju hoppas jag hinner bli frisk under ett par timmar men det känns ganska långt bort tyvärr.

Ligga på soffan och tycka synd om mig själv eller samla lite kraft och ta ett par glas med flickorna? Ligga på soffan och tycka synd om mig själv eller samla lite kraft och ta ett par glas med flickorna? Ligga på soffan och tycka synd om mig själv eller samla lite kraft och ta ett par glas med flickorna? Ligga på soffan och tycka synd om mig själv eller samla lite kraft och ta ett par glas med flickorna? Beslutsångest.

Nu: Hoppa in i en dusch sen ska jag och min tuss åka och storhandla. Får se hur det går att handla, orkar jag det orkar jag nog söder :)

TICK TACK

The weekend
Fredagen hade älsklingen tagit ledigt vilket var skönt med tanke på att vi inte hinner träffas speciellt mycket. Kvällen bjöd i vanlig ordning på förfest hos oss sedan blev det Melles. Efterfesten slutade vid åtta på morgonen, eller det var då jag lyckades somna i alla fall. Inte alltför taggade vaknade vi på lördagen och det vi hade framför oss nu var 30årsfest i Västberga. Så det var bara åka och handla present och göra allt som stog på schemat och torr i munnen från dagen innan börjades det igen. Stressade som fan kom vi iväg så att vi skulle vara där klockan sju då det var sagt att man skulle komma. När vi hoppade av bussen kom vi dock på att presenten låg kvar på elskåpet i Älvsjö där vi tog en kisspaus. Så det vara bara att åka tillbaka. Väl där kändes det väl lite halvkul. 30+ och sen jag och Mattias som inte kände många där inte. Det bjöds i alla fall på sjukt god buffé och dricka. Kvällen rullade på och efter antal timmar pratade man med alla och hade trevligt och det planerades vart vi skulle gå. Vi hamnade på Cafét men det var inte överdrivet kul för det var för mycket folk och eftersom Mattias var rätt bra rund under fötterna så trodde han att alla puttade på honom när alla i själva verket får en armbåge hit och dit. Så efter en stund bar det av hemmåt i stället. Söndagen blev pricken över i:et på helgen då den innehöll pizza, soffmys och filmkväll.

Arbetsintervjun i torsdags gick mycket bra/mycket dåligt. 4 av 70 blev utvalda och dom ville att jag skulle provjobba men jag tackade faktiskt nej. Ingenting var bra. Det kanske inte är rätt läge att vara kräsen nu men jag menar det, verkligen ingenting verkade bra. Speciellt inte att det bara var 20% enligt avtal och resten svart. Nej tack, jag söker vidare. Ska på en annan intervju i morgon. Vet inte riktigt vad det är men någon slags grossist butik i alla fall. Har sökt så mycket jobb så jag kommer inte ihåg. Hoppas det jobbet är lite mer intressant.

Jag är konstigt seg idag. Det var extremt jobbigt att öppna ögonen imorse. Jag som faktikst var taggad på att träna idag hoppar över det. Behöver städa undan lite här men inte ens det har jag kraft till. Vet inte vad som saknas? Motivation eller mer kraft i kroppen helt enkelt?

Det ska bli spännande att se vad slutlönen blir på. Jag ska nog inte vänta mig för mycket. Känns som att jag kommer bli negativt överaskad. Well, well några tusenlappar bör det vara i alla fall.

Trots att jag inte gör så mycket these days känns det som jag behöver paus i något. Jag vet inte vad men det är någonting som är jävligt tråkigt och om det inte händer något snart blir jag riktigt grinig. Inte bara det att jag inte har något jobb just nu. Det är något annat!

sometimes i love you
more than you'll ever know
other times you get on my nerves
that's just reality
no, it can't always be
kisses, hugs, and beautiful words


SUNDAY

Helgen har bjudit på en och annan alkoholhaltig dryck. Såhär på söndagskvällen är man lite småseg. Ätit pizza, druckit läsk och nu är jag sugen på choklad. Ska unna mig det också tror jag men från och med i morgon är det allvar om man ska kunna gå ut på stranden i sommar. Kom i gång med träning ett tag men sen tappade jag det. Tränade dock i veckan och denna vecka ska det bli mer. SATS, here I come. Eller nått. Men inte ikväll. Ikväll glömmer vi allt sånt och åker hem till Joanna, Eric och deras Tindra på lite onyttigt och film.


ARTONDE APRIL TVÅTUSENSJU

Jag fick nyss ett samtal. Finally börjar arbetsgivarna höra av sig! I morgon ska jag på intervju på Sandy's, Mariatorget. Det är en heltidstjänst wich is perfect. Jag har fått för mig att gå från handels till resturang är att gå ner sig men jag hoppas jag får en annan uppfattning imorgon. Jag sökte det jobbet igår och dom har redan hört av sig. Jag har praktiserat där och kan börja omgående så utan att ha för stora förväntningar så känns det ändå på något sätt rätt lovande. Nåväl, vi får se.

Precis innan jag fick samtalet tänkte jag börja skriva och faktiskt inleda inlägget med att beklaga mig över min arbetslöshet och att det är riktigt jävla tråkigt att inte ha något att göra på dagarna. Och så är det ju faktiskt. Men nu blev jag ändå lite motiverad. Vill dock att fler ska höra sig så att man har lite olika valmöjligheter (om man får jobbet vill säga).

Jag måste säga att jag längtar till den tjugoåttonde april när jag och dessa tre ska vara very important persons på premiären av Gröna Lund. Attraktioner, mat, alkohol och mys. Hoppas det blir fint väder! By the way hade vi filmkväll igår like the old days. Måste göras oftare...




image16


Psst, laddar upp bilder på http://ells.bilddagboken.se

Just det. Är det någon som kan förklara för mig hur man får annan design på sin blogg förutom dom man kan välja? Bara en annan bakgrund eller nått. Alla har så fina och jag förstår ingenting? Kommentera det gärna.

TOPPEN - BOTTEN - TOPPEN - BOTTEN. NÄR SKA DET STANNA PÅ TOPPEN?

Som om det inte var nog med ångest i mitt liv så kom pricken över i:et igår. Förr i tiden var jag expert på att beklaga mig över hur dåligt jag mådde på alla sätt och vis. Jag är inte så längre. Men just i detta läge känns faktiskt allting rätt kasst. Två av dom viktigaste delarna i mitt liv går upp och ned och det är en ständig orokänsla i magen hela tiden, i vissa stunder känns känslan mer och ibland mindre, men den finns alltid där. På det gör det inte läget bättre att jag är utan jobb för tillfället och vet inte när jag ska få ett nytt. När man har sökt många jobb och ingen änsålänge har hört av sig så blir man inte direkt motiverad. Inget jobb betyder i sin tur inga pengar. Inga pengar betyder i sin tur ett tråkigt jävla liv. Jag tackar för att solen skiner och att spendera tid i den är gratis. På den ångesten kommer yttligare en till och det är i fall jag får ett jobb, men tvingas jobba hela sommaren. Det är det värsta som kan hända. Jag måste ha ledigt åtminstone två veckor. Inte en chans att jag tänker sitta och slita varma sommardagar medveten om att vänner och pojkvän har semster och allt som det innebär. Men å andra sidan vore det dumt att tacka nej till ett jobb om det kom vare sig jag får vara ledig eller inte. Man vet aldrig när nästa dyker upp. Jag blir bara så frustrerad när jag tänker på det!

Jag måste erkänna att näst intill allt jag har, eller som livet innehåller - så är just nu ingenting på topp. Ingenting.

Mamma & Mattias - Jag älskar er...

HEJ DÅ HELGEN

Jag vet inte hur jag ska förklara men den här påskhelgen har känts som något slags avslut. Kan verkligen inte sätta ord på vad jag menar men det är bara en känsla av förändringar och avslut. Helgen har varit den längsta någonsin känns det som. Den har varit känslosam och händelserik. På något konstigt sätt vill jag inte att den ska vara över. Inte för dens innehåll. Det är bara en känsla. En jätteskum känsla. Det har säkert med lite olika saker att göra. Den har dels handlat om människor som betyder mycket för mig, mest för mig. Isabel, Joanna, Lenita och Mattias. Som bland annat att Isabel var hemma men nu är tillbaka i Spanien. Jag saknar verklgien henne när hon inte är hemma och när hon är hemma förstår jag verkligen varför jag gör det. Joanna har lämnat tonåren till tjugo år. Det har visserligen inte så mycket med mig att göra och jag har inte ens träffat henne i helgen men av någon anledning har jag tänkt en del på det. På konsekvenserna av att bli vuxen. Lenita har förlorat en väldigt närstående till himmlen och när det väl hände ville jag bara finnas i hennes närhet och krama henne. Men hon var för långt bort. Jag har varit med Mattias 24/7 sen i torsdags och bara en sån sak att han åkte iväg på match ikväll kändes konstigt. Som sagt. Jag vet inte hur jag ska förklara men det känns konstigt att lämna den här helgen. Den här senaste perioden. Det handlar inte om att jag inte vill det är bara den märkliga känslan. Någon som förstår ungefär vad jag är inne på?




Mattias, Isabel, Lenita. Jag älskar er.


http://www.youtube.com/watch?v=JVciSFc5Wrw&mode=related&search=
(för er som inte förstått så lägger jag bara in en länk ibland på sköna låtar)

Herregud vilken lång helg..

Jag är sliten. Partajet i torsdag var bra. Så himla kul att träffa alla. Det blev dock lite för mycket av det goda för min del vilket resulterad i att jag fick höra historier dagen efter om vad jag hade gjort. Fast det är ju bara att skratta åt nu. Jag minns att jag hade väldigt svårt att stå i slutet av kvällen och när jag vaknade dagen efter hade jag sår lite överallt och en bula på ögonbrynet. Inga minnen. Läskigt. För det är jag som brukar komma ihåg. Men icke, denna gång var det M som fick återberätta. När jag vaknade låg dessutom han på soffan och jag hade egentligen ingen aning om varför. Jag minns vissa delar men att jag ska ha slagits så mycket som det påstås är väääldigt suddigt. Nåväl, så kan det gå. (Bilder från förfesten finns att beskåda på http://ells.bilddagboken.se ) Mådde sjukt dåligt hela dagen men eftersom jag inte ville ligga hemma ensam på kvällen så följde jag med ut igen. Det tog emot att dricka. Så det blev en nykter kväll ute... jag vet faktiskt inte om det någonsin har hänt. Trött och sliten fick man sig ett skratt av att kolla på andra människor. Blir ju i ett helt annat perspektiv. Bland annat träffade jag den bögigaste bögen ever som pratade om att jag var kvinnan han eftersträvade att vara när han hade dragshows. Nu skulle ju en vanlig helg varit över men nej då var det bara lördag. En filmkväll som började skulle börja med tre slutade med sju. Jag och sex grabbs. Vi såg Alpha Dog och eftersom jag var den enda tjejen var det också bara jag som snyftade. Men den var att rekomendera faktiskt. Vid tolv snåret hade man ju kommit ifrån bakfyllan från torsdagen så då börjde vi pimpla igen. Var dock bara hemma och det var skönt att bara sitta och ta det lugnt med ps2 och xbox. Vid fem gick alla och jag fick somna med min älskling. Skönaste var tidigare på kvällen när vi hade franska balkongen lite öppen och det kommer en spanjor och knackar på. Han tittar in och ser hur många vi är och blir helt nervös och försöker förklara något för oss på väldigt dålig svenska. Så vi frågade som det lät som han sa "Har du kört på en älg?" Han log och sa "Ja!" Men efter en stund förstod vi att det var öl han ville ha. Haha vem gör så?! Anyway. Idag har varit en seg dag och vi sov länge. Mat, tv-tittande och nu är M iväg på match och jag funderar över vad jag ska laga för middag till oss. Funderar på fattiga riddare för det var sjukt länge sen man åt det. Frågan är om jag orkar.

Lenita:
Du ska veta att jag tänker på dig hela tiden. Kan inte sätta mig in i hur du mår men du ska veta att hur svårt det än är att ge någon respons så lyssnar jag. Jobbigt att inte kunna hålla om dig och säga att allt blir bra. I sånna här situationer finns det ingen tröst. Han har det bra där han är nu och han vet att du älskar honom. Och du vet att jag älskar dig!

I morgon ska vi hem till M's familj på påskmiddag och sen börjar en vecka av nya tag i mitt arbetssökande liv.

Grattis Joanna på  din 20-årsdag <3


http://www.youtube.com/watch?v=D45ytaZHtDc


JAG VILL PÅ FEST

Jag är sjukt taggad.
Taggad inför festen i morgon på Clustret, södra mälarstrand. Jag har bara en känsla av att det kommer bli hur nice som helst. Alla man känner, alla bekanta, alla från gamla klassen, gamla gymnasietiden osv. Ska bli så himla kul att festa med alla och fira pojkarna som fyllt år. Jag vill bara vrida fram klockan ett dygn så man sitter här färdig och förfestar. Som sagt, jag är sjukt taggad.

Men det får vänta. För det som står på schemat nu är att laga köttfärsås till mig och min hälft. Innan i morgon kväll ska jag dessutom träffa mamma och syster på dagen och fika. Minns knappt när vi tre umgicks sist... Så det ska bli mysigt.

Denna dag har jag inte gjort så mycket mer än hängt med Isabel. Min Isabel! Det är när man umgås som man förstår varför man saknar varann.

IRIS

131064-14


Vi laddade ner flash idag. Jag trodde jag skulle vara grym men det visade sig vara på engelska vilket inte är min starkaste sida så bättre än såhär blev det inte. Skulle göra en liten film men efter jag hade försökt 17 gånger för mycket var mitt tålamod nere på noll och det blev ett litet kollage i sämsta kvalité. Med tanke på att den är gjord i flash, kopierad från skärmen, skuren i paint för att bli en uppladdningsbar bild så slutade den såhär suddig. Men det spelar ju ingen roll hur bilden ser ut. För vår kärlek är klar och fin. Oj, oj... där fick jag till det. Hah.

Min man är så upptagen hela tiden. Som vanligt sitter jag här när han är iväg och tränar. Ikväll småkillarna i fotboll. Lyssnar på godingar som man kommer på ibland (som t.ex den här:
http://www.youtube.com/watch?v=SsK90GWBVLY) Mycket bra låt... Är sjukt sugen på coca cola but no no. Så roligt ska vi inte ha det. Vatten eller fun light.

Jag har lite ångest. För cirka tio dagar sen hade jag cirkus tolv tusen på kontot. Nu har jag under tre tusen. Hur? Vad gör jag? Hur lyckas jag? Visst har man ökat ut garderoben lite som vanligt men inte för nio tusen?! Jag förstår inte hur jag någonsin ska lyckas hålla pengar. Det gör mig faktiskt lite orolig. Skärpning...


Sen vill jag faktiskt tillägga att jag tycker det är trevligt att jag och Johanna har fått upp kontakten lite igen. En tid var det faktiskt vi och ibland längtar man tillbaka till det lätta livet också!

Så, lyssna på min youtube länk nu och njut...


THE WEEKEND

Helgen har bjudit på lite av varje. Fredagen blev lugn då jag och Joanna kollade på våra mäns första fotbollsmatch. Gick dock runt ganska mycket eftersom hon hade valpen med sig. Efter det blev det mys med min trötta man. I lördags var vi hemma hos oss med dricka och singstar som vanligt. Isabel som är hemma från Barcelona va här, mycket trevligt. Sen blev det en Melles och kvällen blev lyckad! Söndagen hade jag inget för mig så åkte till Media Markt och hälsade på tjejerna. Saknar verkligen er! Jag köpte dammsugarpåsar (köpte dock fel såg jag när jag kom hem) och Karin bjöd på glass i solskenet. Tillbaka till heron city på kvällskvisten för att se Mr.Bean med Mattias. Sjuka Mr Bean, sjuka film- men den var rolig!

Nu har jag äntligen ryckt mig i kragen på jobbfronten. Fixat allt jag har kunnat idag så snart ska jag väl ha ett jobb hoppas jag. Sökt en del och nästa vecka ska jag ha möte med en handledare så att jag faktiskt fortsätter och inte blir bekväm igen. Det är faktiskt lite smått tråkigt att inte ha något att göra på dagarna när inte någon annan är ledig.

Jag längtar till torsdag. Några pojkar från gamla klassen i gymnasiet som ska ha 20-årsfest i Södra Mälarstrand. Då får man festa med alla gamla godingar, ska bli roligt så det ser jag fram emot!

http://www.youtube.com/watch?v=SMUOg7BebKE