DET JAG GJORT ÄR ATT BLI BRUNETT IGEN

Fredagen slutade mycket riktigt som man visste innerst inne på krogen efter ett par timmar hemma hos Eve. Jag vet inte ens om jag vill minnas allt jag och Joanna pysslade med, ibland är det skönt att man får så mycket minnesluckor. Vaknade hemma hos Aleks och ville kort och gott bara dö. Jag kunde inte i min vildaste fantasi föreställa mig att jag skulle gå på en båt om några timmar. Jag försökte sova lite till, spy lite, sova lite. Väntade med att åka hem in i det sista då jag hoppade in i en taxi, åkte hem och duschade och gjorde mig i ordning för att börja om. På en båt, på havet. Men som vanligt kom man igång och det blev en enligt mig riktigt lyckad kryssning. Båten var väl inte den bästa, men sällskapet, stämningen och folket man träffade får bra betyg! Det gungade fortfarande när jag var hemma igår och efter att ha varit lite social i cirka en halvtimme med gästerna som va här däckade jag vid åtta och sov till sex imorse. Men det behövdes, vaknade relativt pigg och nu sitter jag här. Har i princip packat klart och laddat iPoden med lite ny musik och tänker snart hoppa i säng. Klockan tio imorgon förmiddag blir jag hämtad för att åka mot Arlanda och Thailand.

Nu ska jag betala räkningar och efter det kommer jag inte ha några som helst tråkiga saker att tänka på. Bara två veckor sol, bad & fest.


FUCKING FRIDAY

Som jag längtat efter denna dag, just denna stund. Hemma hos Joanna, ätit middag, lyssnar på musik och sipprar vin. Om en stund ska vi bege oss mot Eve en stund. Jag är sugen på utgång... Jag är dock inte sugen på att vara bakis imorgon. 

Idag efter jobbet fick jag lite gjort, handlade det sist inför resan. Bland annat en resväska. 30% rabatt, så den största jag hittade, dessutom lila, blev min för 700:-. Viket egentligen känns lite dyrt men jag behövde en egen stora bra resväska. Jag menar, resorna har ju bara börjat! Precis som kvällen, och nu ska den fortsätta utan datorn. 

"Puss på rej"

INTE DETSAMMA UTAN ER

Igår var det julbord med jobbet på Hirschenkeller, som faktiskt var över förväntningarna. Jättemysigt och god mat. Det saknades dock två personer, dom som enligt mig gjorde vår arbetsplats! Pratar självklart om Tessi & Sandra. Men samtidigt har det gått bättre på jobbet än jag trodde det skulle göra när dom tog sitt pick och pack och stack. Lite halvtrist att kvällen slutade redan vid nio, men det var det bästa så att man slapp vara bakis på jobbet idag. Känner att jag har varit det tillräckligt. Idag skulle jag ha tvättstugan, men mamma tog på sig den så jag har inte gjort mycket vettigt förutom att jobba. Solat, skrivit packningslista och haft huvudvärk.
 
Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar, känns lagom skönt. Imorgon blir det lite alkoholförtäring hemma hos Eve sen får vi se, ska väl försöka hålla mig skaplig med tanke på att vi ska bege oss ut på havet och kryssning på lördag. Men känner man mig, eller oss, så vet man ju hur det brukar sluta. Söndagkväll kommer jag komma hem lagom sliten, däcka, upp och jobba sen är det bara packa sen är det HEJ DÅ SVERIGE 12.45 på tisdag. Ja, jag ser fram emot det. Kanske märks, men det skulle väl vem som helst göra.

God natt

SUPRISE

Vill ni veta vad jag har gjort...?

Snart får ni veta!

MYS

Sitter i Joannas lägenhet och dricker rödvin och gluttar på Boston teaparty. Vi har solat, ätit fajitas och tittat på Världens minsta barn- mycket nöje! Hemsk att skratta åt dom men dom såg ut som små seriefigurer... Deras röster smittade av sig och det med en kombination av vinet blev skratt till tårar. Vi har lite vardagslyx helt enkelt, riktigt mysigt. Älskar att vara i den här lägenheten och älskar ju självklart att vara med min Joanna. Imorgon är jag ledig och tanken är att vi ska handla nödvändigheter till Thailand. One week to go.



FIX & TRIX

Efter ett par timmar pillandes på designen får den duga. Lite detaljer som mitt fantasifulla personnummer i hörnet som jag vill ändra men jag har inte kommit på hur man gör det snyggt där så det får vara sålänge. Frågan är som vanligt om ni ser vad jag ser;



Repeatlåten, lyssna & njut


SVART ELLER VIT?

Nu njuter jag av tanken att jag inte ska jobba helg på hela 6 veckor, att nästa vecka har flera saker jag ser fram emot och att resan är sjukt nära nu. Yeah, I feel fine!

Har också bestämt mig för att köpa en dator, tror att det blir en LG X110. Frågan är om jag ska köpa svart eller vit? Jag har inte hört så mycket om den men det känns som ett bra pris och så är den ju söt. Visst?

 

 


GOD NATT, GOD MORGON

Eftersom att Johanna blev fullare och fullare och Balazs dök upp igår så blev inte kvällen riktigt som tänkt, bara nästan. Kom i säng lite för sent, dock nykter tack och lov. Men musiken och tjattrandet fortsatte i vardagsrummet när jag hade bäddat ner mig. När jag efter ett tag hade insett att jag inte kommer kunna somna till det provade jag med lite iPod men det gick inge vidare heller. Klockan tickade på och fick mer panik över att jag ville ha några timmars sömn innan jobbet. Somnade efter ett bra tag men vaknade sedan självklart av en snarkande Joanna som också hade krypit ner vid halv fyra snåret. Somnade om efter ett par knuffar på henne men hann inte mer än att stänga ögonen innan klockan ringde, ren jävla ångest. Men det var bara att ta sig upp. Efter jobbet blev det kinabuffé med pappa, hans brutta och hennes dotter och nu sitter jag här efter en lång dusch och det nästa jag tänker göra är att sova. Yes, sova!

YOU GO KEVIN

Efter jobbet tog jag bussen raka vägen hem till Joanna och hjälpte henne med middagen. Hon bjöd mig och Johanna på fläskflié provencale och det var grymt gott. Till det blev det vin och sedan har vi roat oss med att göra en karta med en hel del människor som har koppling till varandra, sjukt men kul. Sedan stod det Idolfinal på schemat och det var helt rätt som vann tycker jag. Malin har precis dykt upp med panacotta och Johanna sitter och tjatar sönder sig om att gå ut. Nu är hon bitter för att hon inte får med sig någon. Men min ursäkt är att jag jobbar imorgon och snart är det nog med vin för min del. Jag har faktiskt bara druckit knappt tre glas vin på typ 6 timmar trots att det som vanligt finns en bag in box. Vågen för Louise!

Imorgon efter jobbet ska jag ut och äta med pappa och sen ska jag hem och sova, i flera timmar. Ser fram emot det redan nu.

BLOGGEN HAR ÅTERUPPSTÅTT

Jag har insett efter några månader på blogspot att det sög. Så nu är jag tillbaka. Känns mer hemma, känns mer rätt. Här finns det dessutom inlägg från två år tillbaka. Känns som att det är här jag ska vara, eller hur?

Ska jobba på designen men just nu ska jag jobba på en förbränna till Thailand i solariet.

Välkomna tillbaka mina vänner.