PIGG, ELLER?

Jag vill verkligen inte jobba imorgon. Jag känner redan ångesten som jag ska få möta när klockan ringer. Men vilken jävla bra helg jag har haft. Helt värd.


LÖRDAG

Det blev ingen färgning idag, jag insåg ganska snabbt efter att jag börjat att det var väldigt dumt att tro jag skulle klara av det där själv. Jag har velat lite fram och tillbaka om hur jag ska göra ikväll men tror att jag har bestämt mig för att åka hem till Jossan där hon och Johanna ska hålla hus. Länge sen jag träffade dom båda så det kan ju bli riktigt trevligt. En annan som det var länge sen jag träffade, evigheter närmare bestämt är min bror. Han är i huvudstaden så det vore trevligt att även träffa honom senare.




















LJUSHUVUD?

Bakfyllan smyger sig på. Men det är ju i vanlig ordning smällar man får ta. Vi hamnade på Harry B och det visade sig bli en riktigt skön kväll. Jag har precis tryckt i mig en kalkon&lök omelett men skulle inte banga på en pizza heller. Ni hör, det är bakishunger som talar. Sitter i detta nu med blekningsmedel i en slinga i håret, visar det sig funka så är det avfärgning, avfärgning, blekning och färgning som jag ska pyssla med närmsta timmarna. Kvällen är oklar, men är ganska säker på att det lutar åt den lille lille utgången.

FREDAG SITTER FINT

Har varit trött och bitter hela dagen pga sömnbrist. Sömnbrist pga en dåre till granne som kände för att spela hårdrock på högsta volym till cirkus fem imorse. Men efter en powernap, lite middag och ett glas vin känns det bättre. Ska dra en snabb sväng med dammsugaren, diska diskhögen, duscha och invänta Barrsveden. Jag behöver nog inte ens skriva vad vi ska göra. Eller?


QUICKGUARD

Läste precis på en tjejs blogg att UF mässan ägde rum igår. Då slog det mig att det är fyra år sen vi stod där och tog emot pris. Fyra fucking år. Det är helt sinnessjukt hur snabbt tiden går. Här går man och gnäller över att det är lite mer än en månad kvar till semester och thailand, men innan jag vet av det sitter jag väl och beklagar mig över att den resan är slut. Jag minns hur lyckliga vi va. Hur mycket tid och energi vi la ner på det företaget för att sedan gå ut och göra Stureplan minst tre dagar i veckan. Vi hade alltid något att fira. Vi vann första pris i Bästa affärsplan i Stockholm och ja jävlar där snackar vi glädjetårar. Jag har sagt det många gånger förut och jag säger det igen, det är den roligaste tiden i mitt liv och jag kommer alltid att minnas den. Precis som den här alltid kommer att påminna om sista terminen på gymnasiet.

















LIGHTNING CRASHES

Det var ju dumt av mig att ens ha en liten förhoppning om att tunnelbanan skulle gå imorgon uppenbarligen. Då är det väl bara hoppas på ersättningsbussarna. På det ska jag tydligen ut och börja jobba lite tidigare imorgon och då ställer jag mig ju frågan när jag skulle behöva gå hemifrån för att vara säker på att komma i tid. Men jag satsar nog på att gå senast 06.30 vilket är ungefär då jag brukar gå, får försöka slänga i mig min gröt hemma istället. Tidigare än så är det ju inte mänskligt att bege sig ut. Inte ens så tidigt är egentligen mänskligt. Wish me och resten av alla kollektivtrafikåkare good luck imorgon då.

Nu blir det lite bubble town. Jag är fast och mina tummar börjar ta stryk. Level 5-1 it is.

Jag fortsätter dela med mig av lite sköna dängor
Rock Feast – You Shook Me All Night Long
Live – Lightning Crashes

KAOS, ELLER?

Kan känna att det är skönt att man är ledig idag eftersom det verkar råda kaos ute i trafiken. Det finns visserligen inget som säger att det kommer vara bättre imorgon när det är dags att ge sig ut i kollektivtrafiken igen, men förhoppningsvis rullar det lite tåg imorgon? Jag hade en liten tanke om att åka och träna idag, men den som ger sig ut i det här frivilligt är ju helt dum i huvudet. Trots många minusgrader skiner ju faktiskt solen, man får vara glad för det lilla dagar som dessa. Och något måste man ju göra av dagen så det blir en promenad, lite handling och ett träningspass hemma.

The Flys – Got You (Where I Want You)


NEJ, JAG ÄR INTE BITTER

Blodpudding, bacon, lingon, rödvin, naturgodis och tjuvkik på DH. Det blir inte mer spännande än så en fredag som denna. En fredag veckan innan lön, en fredagkväll innan det är dags för jobb imorgon bitti. "Det kunde ha varit värre" har varit min motivation idag. Jag måste tänka så när jag går ute i det här äckliga jävla vädret hela dagen så att jag inte slänger mig i en snödriva och skriker och gråter. Fy fan, fy fan, fy fan vad less jag är. Jag vet att vi alla är det men jag tycker lite extra synd om mig själv som faktiskt traskar runt i skiten även när jag jobbar.

Jag älskar att den
här kommer på min oldiesplaylist just när jag skriver om hur deprimerande det här vädret är. Det är som att någon hörde mig och ville plåga mig lite lite till. Och om jag vill bli yttligare lite bitter kan jag ju tänka på Joanna som i detta nu sitter på ett plan på väg mot +35c.

VELIG

Jag brukar ha någon slags syssla planerad för mina lediga dagar men idag har jag inte en enda. Var förmodligen av den anledningen jag sov till tolv. Jag känner mig orkeslös men samtidigt rastlös. Borde gå ner och boka tvättstugan, men det orkar jag inte just nu. Borde träna men skyller på värken jag har sen gårdagens träningspass. Eller så åker jag bara och tränar. Eller går ut på en powerwalk i vårt kära vinterland. Eller så börjar jag med att gå och boka tvättstuga. Eller så hämtar jag täcket och slår på tv:en. Eller så? Känner ett uns velighet. Även ett uns likgiltighet, skulle lika gärna kunna ligga på soffan hela dagen och inte ens gå ut med sopppåsen.

Det är ingen bra dag det här. Av okänd anledning kan jag inte riktigt koppla av. Hade jag kunnat hade jag åkt till pappa.

KVÄLLSTANKE

Sitter här med ett glas rött. Just nu är det jag och Håkan. Hellström förstås. Funderar över min nästa tatuering. Och näst nästa. Och näst näst nästa. Jag är helt inne på att tatuera hela ena underarmen. Eller är det bara något jag har fått för mig för att jag tycker det är ruskigt snyggt på andra? Sen om det kommer bli så är en annan femma, först och främst ska jag väl ta och börja någonstans. Det är snart fyra respektive tre år sen jag gjorde dom jag har. Det är på tiden nu. Det är på tiden att göra något riktigt värt.







































ENSAM ÄR STARK. ELLER?

Alla hjärtans dag säger ni. Jahaja säger jag.

Första gången någonsin jag är ensam denna dag. Inte för att det gör mig speciellt mycket, men det slog mig bara. Tidgare år har jag umgåts med antingen pojkvän, vänner eller familj.

Nu ska jag och ensamheten sova, känner nämligen sjukdom smyga sig på och det är inte riktigt helt okej.

THE TIME IS NOW



LUGN NU. eller?


FREDAG OCH DE

Man kan lugnt säga att jag har tagit igen sömn från helgen den här veckan. Nu tror jag att jag har sovit ett par timmar för mycket istället. Känner mig seg och mosig, men det borde väl ändras snart när jag får finbesök av -trumvirvel- Joanna & Barris! Och det borde absolut ändras när vi dricker -trumvirvel- vin. Lutar dock åt en lugn kväll, men som Barris med plattång och kjol säger; man vet aldrig vad som händer.

ENJOY

Tre låtar som spelas flitigt;

1. Johnossi's nya singel -
What's the point

2. Jag tipsar vidare om JoBo's tips, blev också kär i - Impossible

3. Den sköna låten som jag var tvungen att fråga coreinstruktören om vad den hette - Hollywood Hills

UNFRESH

Jag antar att det är okej att se ut såhär när man är ledig och är mitt uppe i storstädning. Men en sak som däremot inte är okej är att vara så fucking blek. Sola regelbundet anser jag vara för dyrt och att busa är egentligen bara jobbigt, men det får nog en bli en busning ikväll. För som sagt, inte okej.



Ska en sväng till fridhemsplan och Calle om ett par timmar och hämta mina saker och lämna hans. Efter det blir det core och boxning. Jag är inte alls taggad, men både blek och tjock vägrar jag vara!

JAG & KEPSEN

Näst senaste gången vi var hos Calle snodde vi med oss solglasögon som vi lyckades roas oss själva med hela vägen hem. Extra roligt tyckte vi att det var när vår taxi blev stoppad av polisen och i baksätet sitter tre finttrande tjejer med solglasögon en vinternatt. Nu senast blev han av med ett par andra glasögon samt en kepa. Kepsen satt på mitt huvud från det att jag fann den tills det att jag ramlade innnför dörren. Jag tog inte ens av mig den när jag åkte bussen hem själv. Tacka vet jag att jag tydligen var så pass med att jag åtminstone la glajjerna i fickan. Och självklart som alla andra gånger när jag kommer hem i dimman så har jag dokumenterat.

 


SKALLEBANK

Fantastiskt att jobba idag, verkligen! Jag har det visserligen lugnt på schemat men jag vill inget hellre än att sova. Det blev i alla fall en trevlig kväll igår hemma hos Calle med trevligt sällskap och schlager. Vid två tiden fick vi för oss att gå ut, åkte in till city men gick inte in någonstans. Kom dock hem strax innan fyra ändå. Och ja, resten vet ni ju.

Lite halv sliten tjej och de efter

124564290b709b9e135cf9c3b10e04c0.png

Kolla varifrån!

Lite halv sliten tjej och de efter fylla och två timmars sömn, fy fan.


IM IN PAIN

Just nu kan man fråga sig vad jag inte har i mitt stackars ansikte. Varenda yta smärtar ungefär. Är det inte en finne i pannan så är det en vagel i ögat som dock inte syns men som smärtar halva ansiktet eller lite envisa sprickor i mungiporna. Det är tur att det inte syns lika mycket som det gör ont i alla fall och som äckliga Joanna sa är det väl kanske bra att jag jobbar i helgen med mitt painful & ugly face. Nej fy fan, jag håller mig inne ikväll. Joanna och Barris är på väg hit för att ha en lugn kväll. På återseende.



UPDATE

Snabb summering av helgen som gick; fredagen började riktigt trevligt men slutade riktigt otrevligt. Lördagen började riktigt trevligt och slutade likaså. Söndagen var dock en ångestladdad dag utan någon vidare anledning. Veckan har sett ut som dom brukar göra nu för tiden, lite jobb och lite träning. Va på boxning i tisdags vilket va grymt jobbigt men också grymt kul. Idag har jag varit ledig, kan ju låta skönt och det har det varit också, sov tolv timmar inatt. Mindre skönt att anledningen till varför man är ledig är för att det är dags att jobba helg. Men jag antar att jag inte ska gnälla, för snart kanske jag inte har ett jobb överhuvutaget. Ja, mina 2½ år med kärringarna kanske snart är över. Någon som har ett jobb över? Jag hoppas dock innerligt att jag får vara kvar, annars kan det bli jobbigt att sitta med lägenhet, räkningar och en resa till thailand. På tal om thailand var jag förbi mamma idag och hon hade köpt en thailandspresent som hon så fint kallade det. En klänning var det. En mycket tjusig klänning. Tub, tajt, muskort, fina kulörer- precis min kopp.


SKIT!

Alltid ska det vara nått. Jag blir så jävla less.



God natt.