Ett litet stopp för rökning och toabesök. ...

dsc01003 (MMS)

Ett litet stopp för rökning och toabesök. Nu fortsätter vi mot Borlänge och Peace and Love!


Jag klagar absolut inte på värmen. Jag äls...

dsc01000 (MMS)

Jag klagar absolut inte på värmen. Jag älskar den. Men vad jag inte älskar är att jobba i den. Fy fan vilken plåga säger jag bara.


ÄNNU EN MIDSOMMAR

Midsommar för tredje året irad ute på Nämdö blev som förväntat lyckat. Bortsett från att jag låg och mådde som en påse skit halva lördagen. Men på fredagen var det sill-lunch med nubbevisor, dans runt stången med rekordmycket folk, jordgubbsfika, tipsrunda och massa lekar som bland annat strutfotboll, gubbgång och norsk fylla, grillning, musik och dans på ängen i partytälet tills natt blev dag och ett tradionellt midsommardopp vid sexsnåret. Därefter är det dock lite suddigt, men något som har gett mig ett sjukt stort blåmärke har jag uppenbarligen gjort. När man började bli lite människa igen på lördagen var det tacosmiddag och sen lite vin nere vid havet med härligt sällskap. Rekord i myggbett har jag också fått den här helgen. Ungefär femtio stycken för att vara exakt. Allt från prickar till bölder.

Det må inte synas så bra, men stort är det och ont gör det.Bjuder på lite myggätna ben också.Det där va igår det på självaste midsommna...

dsc00953 (MMS)

Det där va igår det på självaste midsommnar som för övrigt va riktigt bra och midsommrigt. Idag däremot. Död på riktigt. Död. Nästan i alla fall.


And off we go! Mot en grym helg på nämdö.

dsc00943 (MMS)

And off we go! Mot en grym helg på nämdö.


Hallon daquiri på söder ja man tackar.

dsc00936 (MMS)

Hallon daquiri på söder ja man tackar.


HURRICANE

"Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.."

Lite Håkan och rödtjut en kväll såhär innan lite ledighet. Lite ledighet = 1 dag.


TRÖTTHET

Nog för att jag är en väldigt morgontrött människa, men jag försover mig aldrig. Kan nog räkna på en hand de antal gångerna det hänt under mitt liv. Imorse vaknade jag av att en kollega ringde, blev lite smått förvirrad tills jag insåg anledningen till varför hon ringde. Jag hade börjat för tio minuter sen, vaknade alltså 7.40 när jag vanligtvis brukar vara på jobbet 7.10. Med andra ord försov jag mig nästan två timmar. Hur jag inte kan ha vaknat av mina tre alarm är ett mysterium, men kort och gott tror jag att jag får för lite sömn nu för tiden och min kropp kanske ville säga det till mig. Detta tog jag igen genom att sova när jag kom hem tills för en timme sen och nu ska jag sova igen. Och förhoppningsvis komma i tid imorgon så att inte hela dagen blir upfuckad.


MONDAY, I DO NOT LOVE YOU

Fredag blev måndag men helgen som gick va jävligt värd. Nu är det sex-dagars vecka på jobbet istället för fyra som det är på schemat, men då är jag ledig midsommar iställer vilket är min högtid och sin tur gör det värt det. Nu ska jag gå och lämna in Sin Nombre som nyligen gjorde mig tokig när den fastnade i DVD-spelaren, fick ut filmen men är förmodligen en DVD-spelare fattigare. Sen ska jag sätta mig på tunnelbanan i en evighet för lite middag och Avatar med min karl.


SATURDAY

Dags att övervinna bakfyllan och köra igen.
DAGENS

BRA; Biffy Clyro till Peace and Love!

ANUS; Att efter tre år fortfarande inte vara fast anställd och allt det innebär.

BILD; Jag och Barris på Kaktusfestivalen 2006.LITE NYTT OCH DE

FRÅN OCH MED DU

Fredagsvinet är utbytt. Till fredagste. Inte helt fel det heller. Nu tänker jag sömn för imorgon tänker jag tydligen jobb och skrattstock med resten av invånarna i huvudstaden ungefär.


OH HORATIO

Inte så pigg som jag önskar att jag va. Det är fruktansvärt tråkigt att vara sjuk. Åtminstone på sommaren. Förhoppningsvis börjar det ordna upp sig nu när jag väl vilar efter ett par veckors förkylning utan vila. Inte nog med detta så har jag ett myggbett som gör mig tokig och ett par möbler som behöver monteras, just nu är jag dock både utan kraft och hjärna när det kommer till det.