DÅ RA!

Det vore ju lite halvjobbigt att dra den här "vad har hänt sen sist" med tanke på att det handlar om tre veckor och två av dom spenderades i Thailand. Men vi kom efter en del oro över askmolnet hem i tid efter en skön och rolig resa. Semesterar går ju dock alldeles för fort och nu sitter man här och vet inte när man ska vara ledig på riktigt igen. Nåväl. Kan ju inte klaga på vädret här hemma. Våren sitter riktigt fint efter en hemskt lång vinter. Vanligtvis brukar jag inte ha så mycket som väntar här hemma på mig men annorlunda var det denna gång och av den anledningen var det också skönt att komma hem igen.

Idag har det inte hänt så mycket mer intressant än promenad, solning, handling. Matlagning och tvättstuga står på tur. Imorgon är det valborg och det har ju blivit lite utav en tradition att ha middag i villa á la Röckner/Ockland och så ser det ut att bli i år också. Mycket trevligt, mindre trevligt att jag ska jobba helgen dock.

Lägesrapport: Sol, bad och singah

0-2f2edc666d80aef2366704a2af966b34.png

Kolla varifrån!

Lägesrapport: Sol, bad och singah i ett galet varmt Thailand.


NÖJD ELLER?

Fy fan vad jag har längtat efter den här dagen. Den här dagen innebär att jag har jobbat mitt sista arbetspass på tre veckor, att jag avnjuter ett glas rött och ska snart ge mig på packningen. Den innebär också att det är dagen före planet lyfter mot Thailand. Ja jävlar vilken underbar känsla. Men innan morgondagen är här ska jag även få träffa en jävligt bra jävel. Grymt, helt enkelt.På't igen som vi brukar säga. Trot

0-70d5771608e108577cd3236e4e718893.png

Kolla varifrån!

På't igen som vi brukar säga. Trots den relativt lugna kvällen igår känns denna som en återställare. Ikväll blir det påskmiddag med damerna. Eller ja, årets första grillning för att vara exakt. Resten kan ni nog räkna ut själva.