061126-

15 månader igår <3

image444 image445 

DAGS ATT KOMMA I FORM

Det här med diet och träning verkar vara allvar nu från min karls sida också. Han ringde nyligen och sa att han hade beställt hem en träningsmaskin, en sån där som man går på samtidigt som man tränar armarna. Vart den ska få plats har han väl inte riktigt tänkt på men det löser sig, den var tydligen inte så stor. Så när den kommer ska den användas minst 30 minuter om dagen, helt klart. Själv har jag varit duktig sen igår (wow!) med min diet. Jag har ju bara handlat "bra" mat så nu ska jag fan hålla det här. Började denna dag med havregrynsgröt och till lunch åt jag en lingongrova med keso och tomat och en med kalkon och paprika med ramlösa. Man behöver ju faktiskt inte svälta, men det gäller att röra på sig också. Mitt gymkort har gått ut och jag väntar på att Mattias ska bestämma sig för om han ska träna på sats eller inte innan jag förnyar, vore väldigt smidigt om han också tränade där, då skulle jag få en spark i rumpan, för när han har satt igång med seriös träning så har han. Problemet när man ska följa en diet är dock lördagarna då det brukar förtäras mycket alkohol och söndagarna då man bara vill proppa i sig en pizza...

Nu ska jag vika tvätt.

Ciao.

HEJ DÅ PENGAR.

Nu har jag satt sprätt på lite pengar, tusen spänn i mataffären känns väl sådär men nu ska jag inte behöva handla på ett tag. Dessutom har jag försökt köpa relativt nyttiga saker. Sen lite behövliga saker från Farsta som jag var och besökte en sväng på förmiddagen.

Det är visserligen ganska kul att handla mat, om det hade varit för någon annans pengar hade det varit ännu roligare. Nu har jag inte så mycket att göra. Har satt på en maskin med tvätt, skurat golven och plockat. Känner mig duktig idag måste jag säga.


Nu ska jag äta middag och sedan kolla efter resa. Min karl och hans kompisar har tydligen bokat alanya nu. Så tjejer, vart drar vi. Zante?

 


GICK JAG EKONOMI ELLER?

Två senaste helgerna har innehållt en hel del jacuzzibad och alkohol, we like! Nu i helgen vankas det dock annat. Alkohol är ju självklart med i bilden men det börjar på Stuvstakällaren och återträff för SMEK/SMEKBE. Hur roligt som helst enligt mig. Förhoppningsvis blir det staden efter det. Så det är vad jag ser fram emot denna vecka. Har egentligen inget annat inbokat, jobbar lördag på dagen, har inte fått några andra dagar men jag hoppas verkligen the boss hör av sig imorgon. Efterlängtade 26:e imorgon, vilket betyder lön. Men efter att ha satt sprätt på senaste lönen som var 15000:- på två veckor så ska jag verkligen försöka vara försiktig denna gång. Har gjort en budget som jag måste följa, nu har pappa hjälpt mig alldeles för mycket. Jag är 20 år och har flyttade hemifrån för mer än ett år sen, jag måste för fan kunna hålla i mina pengar?! En grej kan ju vara att ta det lite lugnare på helgerna. Men jag och mina damer har kommit fram till att vit månad inte är att prata om förrens oktober. Illa.

Denna dag har gått åt till att bråka, en powerwalk och storstädning. Har precis ätit pommes frites till middag, för det finns inte så mycket mer att erbjuda här hemma. Känns som att det blir en storhandling imorgon. Och svabbning av golven, då skurmedlet var slut idag. Och kanske en powerwalk. Jag vet inte.


Det är mycket jag inte vet just nu känns det som.
Jag vill också känna för att gå på en äng och sjunga "Ja, jag är lycklig"..

image440


DET HÄR FÅR MIG PÅ LITE BÄTTRE HUMÖR!

image432

take me there

Nu har jag svettats mot nya solarierör, men jag var lite försiktigare denna gång så jag ska nog inte bli alltför röd. iPoden har ju laddats nu.. Men ingen lust att gå ut och gå har väl jag för det. Eller jo, det skulle vara skönt. Försöka rensa ur lite tankar och aggressioner. Men min kropp säger att den vill lägga sig på soffan...

Vill ni veta en sak? Idag känns livet så jävla tråkigt.
Så jävla tråkigt.

-

Städa? Powerwalk? Sola?

Det var länge sen Mattias städade.
Jag har inga batterier på min iPod.
Solariet ligger cirkus en minut härifrån.


Slutsats: Inte så svårt att lista ut, nu går jag och solar.

FREDAG

Dags att gå mot glasbanken och möta mina allra bästa damer. Sedan bär det av till Joannas pärons villa i hooden för middag och utomhusjacuzzi. De har flytt sin kos till Thailand och då är det ju bara låna huset som gäller. Får se vad som sker efter det, det ekar i plånkan!

HEJ 10 DAGAR SENARE

Förra helgen blev det som sagt 90's på fredagen. Lördagen hamnade vi på GK för att sedan komma hem till Mattias & gänget som hade efterfest då bl.a en granne kom över och försökte sno min kamera, men det är en anna historia. Sen jobbade jag rätt mycket förra veckan och blev på det sjuk innan helgen nu. Men jobbade ändå. Så fredagen blev lugn men vi åkte dock till Ikea och shoppade lite till hemmet. Tog igenom mig lördagen på jobbet och på kvällen bar det av till Tess i Midsommarkransen för tjejförfest innehållande vad vet ni. Efter det blev det Södermalm- ett ställe. Och till min egenförvåning inte efterfest hemma hos oss, utan hemma hos Tess. Drog med oss Mattias och de han hade varit ute med också och åkte från kransen runt sju på morgonen.  Väl hemma då slängdes det ostkex i golvet men det är också en annan historia. Gårdagen slappade jag och karln min bara hemma. Jag somnade hela tiden och gick och la mig relativt tidigt men han den där som vänt på dygnet kom väl till sängen vid fyra. Nu sitter jag här och har diskat och städat i köket och Mattias snarkar bakom mig. Han vill inte vakna. Tänkte göra frukost på sängen med omelett bland annat för då borde han inte dissa mig, han älskar min omelett!


AJ...

Det gör ont!

Det gör fruktansvärt ont i mitt ansikte, bröst och rygg. Bäst att man kollar om det är nya rör i solariet nästa gång. Det har bara blivit värre och värre under dagen och just nu känns det faktiskt på riktigt som att man skulle kunna steka ett ägg på mig. Åtminstone värma.

Men vad gör detta? Det är ju fredag. Denna fredag kommer Barrsveden hit i vanlig ordning. Blir dock bara vi till och börja med. Mattias är och ps3 nördar och Joanna är med klassen, så henne och förmodlgen flera möter vi upp vid 90's senare!

Nu får damen ta och komma, är hungrig och tänker kötta en Hawaii. Det må inte synas bra på bilden, men trust me, jag är bränd!

image430