KOM IGEN NU JUMBOJET

Mina vackra damer (känner att jag kan sluta kalla dom för svin nu) skulle ha kommit hem tidigt imorse. Men vet ni vad? Deras plan är grymt försenat.  Finns en artikel på aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1503583.ab) om försenat plan till thailand och det är det planet som ska ta damerna hem. Dom uppdaterar mig med tider men jag blir så förvirrad när jag får veta svensk och thai tid så jag orkar inte tänka längre. Men det senaste jag hörde var i alla fall att dom förhoppningsvis kommer hem till klockan sex imorgon EM/kväll. Hoppas, hoppas, hoppas! Vi ska ju ut och klubba. Som jag saknat det! Men tiden har ändå gått sjukt mycket fortare än jag trodde att den skulle. Kom igen nu flyget! Gasa! Flaxa! Eller hur det nu kommer fram. Bara det kommer fram och hämtar mina tjejer och tar dom hem till Sverige.

image327


Har varit ledig idag, tvättat och haft mig. Skulle egentligen behövt köpa klappisar idag men det har jag inte råd med förrens lönen som kommer imorgon. Men imorgon jobbar jag så jag måste påbörja klapphandlingen på lördag för att förmodligen fortsätta på söndagen. Självaste julafton är körd för då jobbar jag. Skoja inte om att det kommer vara kaos i affärerna i helgen! Men klapparna måste ju handlas. På det har jag klipptid halv två på lördag så det måste ske innan det och om vi ska ut imorgon kommer jag va rätt sliten på lördag? Hur skall detta gå? Det får vi se. Det måste gå :) Jag ska försöka njuta av denna helg trots att det står mkt på schemat för jag jobbar hela nästa vecka förutom torsdag. Alltså hela jul + helgen + nyårsafton. Kommer nog bli lite tufft men jag får tänka: pengar.

HMM

Jag fick nyss upp ett svagt minne från i lördags om att jag skrev ett annat namn på ett block efter att en fotograf fotat oss. Jag gick in och tittade och se, mycket tydligt så var vi med ett på kort. Ångest! Bilden är ju inte vacker heller. Det känns inge bra att komma på sånt här tre dagar senare. Dags för en vit helg? Njae. Nästa år kanske.


SHWEPPES RUSSIAN

Min fredag bestod av jobb till kvart över fyra som vanligt, sedan städade vi till nio. Vilken jävla fredag va?! Drag. Nä men det behövdes och vi satsar på ikväll istället. Jag vet inte riktigt hur många Mattias har bjudit hit... Jag hoppas att det inte blir för trångt, men det ska nog gå bra. Jag menar 37 kvm är väl inte stt skryta med men finns det hjärterum finns det stjärterum som man brukar säga. Nu är tar jag en paus från allt plock. Har precis städat/dammat bokhyllan, jävla mkt skit man har. Ska ta en cigg sen är badrummet nästa projekt. Ta bort alla kläder som jag alltid lyckas samla på tvättmaskinen och tvätta av lite. Men sen, sen är det bara äta, blanda första drinken och påbörja kvällen. Vi får se hur den slutar, inga större planer än så länge, men jag antar att vi går ut sen.

Om drygt fyra dagar kommer mina svin hem :D

DET BÖRJAR ARTA SIG

Snart helg, snart helg, snart helg. Skönt!

Igår fick vi lite saker gjorda. Köpte gardiner, en värmeljuscirkel till väggen, stativ för att få upp vår tv på väggen och Mattias blev helt klar med spottarna i taket. Det är lite smådetaljer som saknas plus att bokhyllan måste rensas på småsaker men sen är rummet klart, som vi längtat. Nästa projekt blir köket, men det får vänta ett tag. Kök är inte det billigaste.

Jag bjuder på bild på min fina pojke samt en del av rummet (kameran har gjort lite konstig grön färg på den smala biten av väggen man ser, det är den ljusaste som gäller).

 

LITE AV VARJE

Så har yttligare en helg passerat. Nu är det bara en helg kvar innan mina damer kommer hem. Tiden har gått rätt fort ändå. I fredags blev det Idolfinal, singstar och akoholhaltiga drycker hemma hos söta Annie med Tess och Sandra. Riktigt trevligt. Var hemma hos pappa runt två och sov till två dagen efter, det där jävla vinet alltså. Laddade om på lördagen och mötte upp Johanna och hennes arbetskompisar för att gå till GK. Som alla andra kvällar på GK hade jag kul, dansa och dricka drinkar kvällen lång. Därefter fortsatte faktiskt kvällen mot Patricia och jag var fortfarande taggad men kom dessvärre inte in, dom rensade hela kön på alla under 26, så det var ju tråkigt. Satte mig i en taxi och var hemma vid halv fem. Kom upp innan tolv på söndagen så där har vi det bevisat- jag ska dricka sprit, inte vin. På söndagkväll kom karln min hem från Spanien lagom sliten.

Ikväll blir det bowling och julbord med jobbet. Kollade mitt konto nyss och det var inte den roligaste synen så drickan får man nog ta det lugnt med ikväll. Dessutom ska jag jobba imorgon så relativt lugnt får det bli. Men man vet aldrig...

Fick nyss 2 dagar till i december att jobba vilket betyder att jag kommer jobba 19 dagar denna månad. Jobbar jag såhär mkt är det väl dags att göra mig månadsanställd ist för timvikarie :p Jag ska jobba hela julveckan samt den helgen och nyårsafton. Så januarilönen är verkligen att se fram emot...

Lägenheten vår har blivit ommålad i helgen. Resultatet blev dock inte riktigt som vi hade tänkt oss. Min kamera är på lagning så jag kan inte visa men... det är bättre än innan iaf, ett annat rum med en annan känsla. Så det får gå an, kanske bara är ovant men nu kan vi iaf börja sätta upp fina tavlor, gardiner mm. På tiden, verkligen!

image321













alone

Nu har karl min gjort som svinen- lämnat mig. Han begav sig till Spanien med jobbet imorse men till skillnad från svinen är han hemma igen redan på söndag, så det känns rätt lugnt. Idag har pappa och hans målarvän börjat måla om hemma hos oss så jag sitter just nu hemma hos pappa & Janet i gamla Skugås. Tagit med mitt pick och pack för att bo här tills på söndag. Vet dock inte hur mycket jag kommer hålla hus här med tanke på att jag jobbar imorgon och direkt efter det bär det av hem till Sandra för middag med henne och Tess, därefter hem till Annie för Idolfinal, singstar och vin i mängder såklart. Lördag är oklart med jag och JoBo har bytt lite ord angående utgång eller liknande så det här blir nog bra. Jag saknar redan Mattias. Men jag tror det har med o göra att jag är ensam och inte gör ngt just nu, är man väl sysselsatt så tänker man ju inte så mycket på det. Men just nu vill jag bara ha honom här ju. Men näpp, han är ute och svänger sina lurviga på varmare breddgrader. Jag får nöja mig med pappa, Janet och hundarna ikväll.

Btw, nu ser jag på den här datorn hur min layout på bloggen ser ut för vissa. Inte vackert! På min dator är den snygg... Det här går ju bort.

LEDIG

Jag kan börja med att säga att min mage slutade jiddra på kvällen sen och har inte haft ont sen dess, i fall att ni var oroliga över mig liksom ;)

Nu har jag en ledig dag efter att ha jobbat fem dagar tor, fre, lör, sön, och mån. Riktigt skönt! Känns bra att ha jobbat en helg också. Trots det blev det inte lugnt i helgen som jag hade planerat. Fredagen blev lugn men lördagen var vi ganska många hemma hos oss och sjöng sing star och festade. Sen blev det stan och jag satte en gräns på senast två och höll den ganska bra då jag va hemma kvart över. Det var tufft att gå upp halv sju och jag mådde illa till och från under dagen, men jag tog mig igenom den iaf.

Har försökt träffa mamma senaste gångerna jag är ledig men icke, hon hinner alltid planera in ngt annat innan jag pratar med henne. Samma sak idag, så idag ska jag ist ta mig till Media Markt och träffa Therese. Tycker det är synd att vi inte har mer kontakt än vad vi har, vi kom väldigt bra överens och hade alltid kul när jag jobbade där. Så det ska bli trevligt! Tänkte kolla runt lite där också i samma veva, man ska ju trots allt köpa julklappar snart också.


image319 Jag och Therese, november 06