FLYTT.

Då var man med lägenhet. Jag har funderat lite fram och tillbaka men bestämde mig idag för att ta den. Ser egentligen inga större anledningar till att inte flytta. Det skulle vara att jag och ekonomi inte går ihop men sålänge jag betelar min hyra och mina räkningar först ska väl det här gå bra. Nu vill man ju egentligen bara flytta på en gång men Årsta får vänta på mig i cirkus 2 månader. Men den som väntar på nått gott!


Glad för detta kan man ju vara. Vilket jag verkligen är.


Men i övrigt är det en konstig kväll. Kan inte riktigt sätta fingret på det, samtidigt som jag verkligen kan göra det. Jag vet inte. Jag säger som Tom; Jag vet inte, finns det mer potatis? Vi talar inte mer om det just nu ungefär.DAGSFÖR FLYTT?

Dagen till ära har innehållt arbete, solarium, tripp till Årsta för att kika på en lägenhet, powerwalk/joggingtur. En bra start på veckan måste jag säga. Nu står jag i valet & kvalet och ska bestämma mig för hur jag vill göra med lägenheten. Dom flesta säger att det bara är att köra- jag har ju tjatat om att jag vill flytta ett tag nu. En del av mig säger samma sak. Det finns en massa fördelar med en flytt till en egen lägenhet. Samtidigt finns det ju alltid något mindre bra- så som dyr peng för få kvadratmetrar. Men å andra sidan skulle det vara grymt att ha ngt eget även om det så är litet. Det är en mysig lägenhet 7 minuter från Gullmarsplan. Inte fy skam. Jag ska tänka ett par dagar till men så som jag känner nu så lutar det åt flytt i början av juli...


underbara sol

Fredagen försvann lika snabbt som den kom och det kommer väl denna underbara dag också göra. Kvällen igår bjöd på resturangbesök i Gamla Stan med pojken min. Mysigt ställe och god mat. Några timmar senare va vi hemma hos mig igen och pimlpade vin sen tjatade jag oss till Snaps för att möta upp Joanna & gänget. Hade väl egntligen kunnat skippa det men så blev det inte. Huvudet bankade inte nådigt imorse i ett ljust litet rum när vi vaknade. Frukost på ballen sen lämnade han mig oh sen dess har jag pinat mig ute i solen. Det går inte att ligga på soffan en dag som denna (nej då Joanna ta inte åt dig...) Nu är det dags att ta en dusch och ladda om för om en stund kommer Therese. Det står middag, vin och prat att ta igen på kvällens schema till att börja med. Sen tar vi nog oss till en smockad uteservering och låter kvällen bli som den blir!


LITE TORSDAG

Sitter här och känner mig lite mysberusad och lyssnar på Melissa Horn. Denna kvinna, denna kvinna. Men jag är inte berusad, inte det minsta. Vore märkligt att ett glas rödvin för ett par timmar sedan skulle få mig det. Nej, det är nog bara tröttheten och låtarna som gör så att jag får den stämningen i kroppen. Spenderade timmarna efter jobbet hos Joanna med middag och balkonghäng. Tanken var att stanna och dregla på hennes kuddar men min egen säng och en bra sömn lockade mer så jag tog mig en promenad till tåget vilket jag inte ångrar för det känns bra här i sängen min nu. 

Snart är det fucking friday som jag och Joanna så fint brukar uttrycka det. Och det känns ju kämpegutt. Några andra saker som inte känns helt fel är att jag fått förlängd anställning, löneförhöjning och ska kolla på en lägenhet nästa vecka. Så här finns egentligen ingenting att klaga på. Det skulle vara magen då, men den ska jag vinna över med start på måndag. Så denna helg ska jag fan äta och dricka allt som kommer i min väg. Sen är det strikt diet!

puss, gull & god natt.

inte helt okej

 

Ta en titt på den där bilden. Möjligtvis ser ni något som inte riktigt passar sig in.

När jag va 12 år piercade jag näsan. När jag var 13 år tog jag ut den. Idag nästan 9 år senare är hålet fortfarande kvar. Jag ser det då och då i spegeln. Jag får ju skämmas. Riktigt pinsamt att folk kanske går runt och tror att jag tog ut min näspiercing igår. För jag tycker inte att näspiercing är riktigt okej i min ålder. Men det är väl bara leva med hålet och se glad ut! Jag vet åtminstone själv att det inte satt en liten pärla eller en ring där igår. Och inte i förrigår. Utan för 9 år sen.

slapptisdag

Allt jag undrar är vart fan den här dagen tog vägen? Två och en halvtimme gick åt till att luncha, fika och skvallra med Joanna med resten av timmarna har passerat utan att innehålla något vettigt alls. Men jag antar att det är okej att spendera sina lediga dagar så ibland. Att göra ingenting alltså. Men bara ibland. Snart är det som sagt slut på slappandet. Även på ätandet av skit, extrakilona ska fanimig bort en gång för alla den här jävla gången. Ska försöka satsa på att gå ner 3 kilo i maj månad, är det ett realistiskt mål tro? Åtminstone 2. Men ni hör ju hur det låter, 2 kilo på 1 månad. Ynkligt! 3 it is.

En av twilightlåtarna har iaf gått på repeat idag.
Vette fan hur vettigt det är, men fin fin skit det här.


FRAMTID?

Detta var väl egentligen det enda som kändes lockande av de ky-utbildningarna jag nyss gick igenom. http://www.phi.se/WSTemplates/Page.asp?id=1087 Men det tåls att tänka på. Det känns tråkigt att inte känna att man har något man verkligen vill göra i framtiden. Nu har jag sagt i tre år att jag vill/ska plugga, känns som att det är dags att börja titta runt lite mer seriöst.


PEACE AND LOVE 2009

A Camp
Abalone Dots
Anna Ternheim
Atmosphere [US]
August Burns Red [US]
Backyard Babies
Blindside
Bongo Brains feat Stefan Sundström
Bring Me The Horizon [UK]
Bullet
Caj Karlsson
Chris Cornell [US]
Cult of Luna
Dengue Fever [US]
Deportees
Dia Psalma
Division Of Laura Lee
Emil Jensen
Erik Hassle
Evergrey
Faela Band.
Faith No More [US]
Fatboy
Frida Hyvönen
Gentleman & the Far East Band [DE]
Gogol Bordello [US]
Goodlooking Trash
Governor Andy/Inna Style Band
Graveyard
Hanna Berglund
Hello Saferide
Henry Rollins [US]
Hockey [US]
Håkan Hellström
Immortal Technique [US]
Jahcoustix [DE]
Jenny Wilson
Jerry Williams
Johan Johansson
Jonathan Johansson
Jonna Lee
Kalle Baah
Kleerup
Kung Henry
Laakso
Laleh
Lars Winnerbäck
Lykke Li
M83 [FR]
Mando Diao
Maria Mena [NO]
Miss Li
Mojo Buford & Jimi "Prime Time" Smith
Moneybrother
Monster Magnet [US]
Mötley Crüe [US]
Navid Modiri & Gudarna
Opeth
Pain
Parken
Perssons Pack
Peter Doherty [UK]
Promoe
Prop Dylan and The Reptilebrains
Raised Fist
Razorlight [UK]
Robert Belfour [INSTÄLLT]
Sanna Carlstedt
Satyricon [NO]
Slagsmålsklubben
Sofia Karlsson
Sonic Syndicate
Sophie Zelmani
Stiko Per Larsson
Strindbergs
Sugarplum Fairy
Sven Zetterberg Blues Band
The Coffinshakers
The Kooks [UK]
The Living End [AUS]
The Sounds
The Soundtrack Of Our Lives
The Stranglers [UK]
The Temper Trap [AUS]
The Wildhearts [UK]
Thomas Di Leva
Thåström
Tiamat
Timbuktu
Titiyo
Turbonegro [NO]
Tysta Mari
Ulf Lundell
Volbeat [DK]
Witchcraft

     

RECENTLY IN COLOR

     

 

     

 

    

112-kryssning, Malins födelsedagsfirande, klassåterträff, Joannas födelsedagsfirande

   

NU FÅR DU TA OCH SKRIVA ETT PAR RADER LOUISE

Det är alltid lättare att beklaga sig över saker och ting än försöka beskriva lycka. Allt är visserligen inte på topp, idag har bland annat förkylningen tagit över mig, jag har kommit in i en äcklad-av-mig-själv fas och ska köpa nytt gymkort det första jag gör när kontot fylls på igen, ett och annat tråkigt besked har påverkat mina tankar senaste tiden och att jag inte vet hur det ser ut med jobb närmaste tiden gör en lite smått orolig, men besides from that så rullar allt på fint och det händer och har hänt saker senaste tiden som man bara kan må bra av. Fint väder, trevliga tillställningar som bland annat kryssning, middagar, födelsedagsfiranden och sist men inte minst kärlekbekräftelse. Senaste månaderna har gått otroligt fort och helt plötsligt har jag en person som från början var jävligt otippad men som jag tycker om grymt mycket vid min sida var och varanann natt. Året som singel gick fort och gav mig en och annan erfarenhet och upplevelse som med allt annat. Nu är det en ny tid och jag trivs redan med tanken att få uppleva nya saker med min nya kärlek och mina vänner våren nollnio.

sinnesstämning

= total jävla lycka.

Sitter på balkongen med en gassande sol mot mig, lyssnar på the power of love med Celine Dion på högsta volym och mår så jävla grymt!

Tack solen, Du och lördag.JU MER JAG LEVER DESTO MER DÖR BLOGGEN

Ju mer det händer ju mindre inspiration har jag att skriva verkar det som.

Senaste veckan har innehållt mycket jobb, fylla på födelsedagskalas, fylla på finskt vatten med jobbet och 112-kryssning, mistah Magnus och vårkänslor. Vår. Nu är det fan vår. Och fan va bra det känns. Fan va bra allt känns.

Livet och jag ler mot varandra!