AJ MIN MAGE

Jag är ju som tidigare sagt ledig idag, vilket är skönt. Något som är mindre skönt är smärtorna i min mage. Dom kom jätteplötsligt igårkväll och är kvar än. På mage kunde jag somna, då kändes det nästan inget. Nu när jag sitter känns det inte heller speciellt mycket. Men när jag ställer mig upp och går smärtar det. Jag förstår inte vad det är, jag känner inte igen den här typen av smärta i magen. Det är på högersidan och ganska högt upp. Läste ifall det kan vara symptom på blindtarmen men det verkar som att det brukar göra ont längre ner mot naveln då? Men högersidan brukar man ha ont på tydligen. Jag som hade tänkt åka en sväng till stan eller Farsta idag, nej det verkar som att jag får ligga på mage eller sitta här hela dagen, om det ska fortsätta såhär :(

image312











ONSDAG

Nu har jag jobbat tre dagar och känner mig fan död, såhär på kvällskvisten i alla fall. Imorgon är jag ledig och på fredag ska jag på matlagninskurs hela dagen. Sen är det jobb fredag till måndag. Fyra dagar och dessutom helg. Har inte jobbat en hel helg sen jag började på jobbet, jag hoppar gärna över dom. Men nu är det så, lite extra pengar är ju aldrig fel.

Skulle kolla efter ett par billig skor att jobba i igår, självklart kom jag hem med ett par skor som egentligen inte är gjorde för att jobba i när det är kallt plus en jättefin jacka enligt min smak, inte Mattias, en klänning och ett par tjocka ribbade strumpisar. Dom gick det dock hål i nyss när jag skulle dra upp dom, ska man orka reklamera? Går det ens när det blir ett hål i dom sådär? Dom kostade trots allt 100 spänn.

Mattias jobbar över så jag har passat på att äta lax när han inte är hemma, den kräsna jäveln. Med sås, räkor och potatis. Riktigt gott! Nu är magen mätt och jag tänker lägga mig på soffan och lösa korsord och njuta över att jag inte har något jag måste göra imorgon.

061126-

För ett år sen blev det du och jag.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta Mattias <3

image310

VIN

Det var planerat att jag och M skulle gå och se Saw 4 igår. Vi köpte biljetter men eftersom att det var så lång tid kvar så tänkte vi att en tupplur skulle vara skönt. Vi somnade och tror ni att vi kom iväg på den betalda bion? Nej, vi sket i den. Men det var det fan värt. Vi körde lite pizza och TV istället, inte så dumt det heller.

Jag vet inte riktigt än vad kvällen ska bjuda på. Jag vet att jag och Josefine ska dricka lite vin men vart, när eller så är oklart. Och jag vet att vi ska möta Johanna senare. Vart eller när är också oklart. Får ta det som det kommer. Idag tänkte jag prova Jacob Creeks rosévin. Det är en av de trevliga sakerna med att man får handla på systemet, att man kan kolla runt och testa nytt. I ett mess nyligen fick jag vet att Joanna & Barris skulle på fullmoon party på stranden i Thailand ikväll. Svin! Nåväl. Trevlig kväll på er. 








ditt & datt

Nu har svinen lämnat Sverige och lämnat mig kvar, i kalla gråa Sverige. I en hel månad. Jag hoppas det går fort. Och jag hoppas dom har solat för mycket så att deras brunfärg har flagnat bort när dom kommer hem. Nej då, jag är inte avundsjuk på att dom glassar i Thailand, inte alls.

Men men helt ensam är jag ju inte. Igår blev det söder och Mest med Jossan plus ett par damer. Lite öl, lite vin, lite fotboll, lite förhållandesnack. Men det blev en tidig kväll, vilket var tanken också. I helgen vaknas det tydligen utgång, det blir visserligen inte en spårad kväll på GK som alla helger senaste tiden, men andra söderställen med Josefine kan väl egentligen inte heller gå fel.

Jobbar bara tre dagar denna vecka och en av dagarna jag är ledig är idag. Sov ända till tolv, men jag har inte dåligt samvete. Är man ledig så är man. Förutom att sova har jag tagit mig an diskberget och nyss varit och solat.
När jag efter står i endast trosor öppnas dörren... Jag märkte när jag låste innan att låset var lite skevt men trodde det skulle hållas låst, men icke. Det var en tjej iaf så det var väl inte hela världen, men lite små pinsamt var det allt. Det är bland annat sånt man kan få för sig när man solar, att dörren ska öppnas när man är där naken. Och nu vet jag hur det känns.

Jag vill ha ny musik! Tips på ngt bra album ngn?

TUMMEN UPP FÖR LÖRDAG, TUMMEN NER FÖR THAILAND

Jag orkar inte dra lördagen men jag vill dela med mig lite utav av den så jag tänker vara så fräck att jag kopierar det Joanna skrivit om lördagen!

Som duracellkaniner

"Jag slutar aldrig förvånas över min och mina vänners förmåga att festa. För varje helg kör vi lite längre och spårar lite mer. Lördagens festande slutade inte förns klockan tio på söndagsmorgonen. Det började lugnt och sansat runt klockan sju med middag tillsammans med Louise och Barris. Sen blev det lite dator, musik och dans innan Simon och Balazs kom, eller Stefan och Balazs som Louise sa hela kvällen. Då blev det prat om allt möjligt samtidigt som fotbollen var på. Strax efter klockan elva plingade även Eve på och då var vi verkligen igång, redan klockan åtta kände jag, Louise och Barris att kvällen skulle spåra så jag vill inte ens tänka mig Eves syn när hon helt nykter plingar på här. Här någonstans blir det svart för mig. Har fått berättat vi kört "Jag har aldrig", dansat, slitit av Simon och Balazs skjortor och tafsat på varandra. Även Mattias komm hit och runt tre, halv fyra börjar minnena komma tillbaka. Det är ungefär då Simon, Balazs och Eve går hem samt då Mattias däckar i min soffa och ramlar ner på golvet. Och eftersom mer folk är påväg hit försöker vi väcka Mattias, jag örfilar honom flera gånger utan någon som helst reaktion så vi fattar beslutet att vi ska försöka bära in honom. Men eftersom han är lång och tung orkar vi inte ens lyfta honom så vi släpar honom längs golvet och när vi ska dra honom över en tröskel vaknar han och undrar vad fan vi håller på med. Efter mycket om och men går han tillslut med på att lägga sig i sängen, vi stänger dörren och välkomnar nästa gäng. Klockan har troligtvis blivit efter fyra nu men alla är fortfarande lika taggade för det. Jag kan inte säga att jag exakt vet vad som hände resterande timmar, men jag vet att någon låg däckad inlåst på toaletten i flera i timmar så att folk var tvugna att gå ut och kissa, jag vet musiken spelades för fullt fram till klockan åtta på morgonen, jag vet att det hånglades, sjöngs och dansades. Jag vet att någon somnade i soffan, fick hela ansiktet fullt med kladdigt glitter och åkte hem. Jag vet att det diskuterades tuttar, sex och vänner. Jag vet att någon klockan 9 på morgonen halsade ur en flaska Malibu. Jag vet att någon filmade oss i över fem minuter. Jag vet att någon sov med någon och att någon annan lackade. Jag vet att när jag vaknade på golvet 13:00 dagen därpå ville ta ett gevär, trycka mynninen mot tinningen och trycka av. Huvudvärken och bakisångesten var inte att leka med! Sedan började folk röra sig hemåt och dom sista att lämna mig i kaoset gick runt klockan halv sju på kvällen. Sammanfattningsvis var det en grymt, grymt kul och spårad kväll!"

Finns annat smaskigt där också
http://joan.webblogg.se
Förutom att hon och Barris åker till Thailand ikväll. Jag är sjukt deprimerad över det. På riktigt. Jag har fällt tårar idag och kommer säkerligen fälla några till. Fan vad jag kommer sakna er... 1 månad utan er, HUR ska jag klara mig?! Jag har Mattias men just nu känns det som att jag kommer bli den ensammaste människan på jorden. Ja, det är känsloladdat just nu, då brukar det bli överdrivet.

Nu ska jag iaf iväg och möta svinen. Vi ska luncha ute i Sundby på Malins jobb. Ska bli mysigt. Glad att jag är ledig såhär sista dagen innan dom åker faktiskt.

UPDATE DARLINGS

Det är trevligt att besökarna håller sig kvar trots att jag blivit jävligt kass på att uppdatera. När man ser det får man lite motivation till att skriva ett par rader.

Och vad har skett sen sist?
Inget speciellt om jag ska vara helt ärlig. Jag har jobbat och varit död när jag har kommit hem. Jag och M har somnat runt nio senaste dagarna, skönt, men jag har fan inte varit piggare på jobbet för det. I tisdags när jag var ledig hann jag med lite shopping iaf och igår efter jobbet köpte jag och M lite saker hem. När det har blivit målat här kommer jag nog gilla den lilla hålan rätt mycket ändå! Pappa har erbjudit sig att hitta en schysst tvåa till oss, han och hans kontakter. För att sedan hyra ut denna! Men vi vill vänta lite... Men går vårt förhållande som det ska så är det något jag verkligen vill göra om ett tag. En tvåa som inte ligger på nedre botten och som har en balkong, vore great.

Idag har jag handlat på glasbanken för första gången. Men... det kändes inte så märkvärdigt alls. Jag var lite nervös innan men jag har varit inne där så mycket med Mattias, skillnaden var bara att det var jag som betalde och visade leg. Och så fick jag en gratulation såhär 5 dagar senare. Ikväll blir det till att börja med laxmiddag hemma hos Joanna med mina guldklimpar som lämnar mig för Thailand en månad på tisdag. Därav ska vi vara hemma hos henne några ikväll och ha lite avskedspartaj. En månad är väl inte överdrivet lång tid men för mig kommer det kännas som en evighet... Så vi kan ju hoppas att sista festkvällen med dom innan dom drar blir lyckad! Plinga Joanna och kom förbi vettja ;D

Man kan ju undra om det blir en sån här kväll?
Förmodligen, jag brukar vara rätt bra på att bjuda på mig själv...


 
Ps Äntligen har vi fått Rhodos-låten!
Där kan man snacka minnen så man får rysningar, lovely!


sweet 20

Så har nästan 2 veckor flugit förbi utan att jag delat med mig av något smaskigt. Jag orkar inte dra allt från senaste tiden heller men det viktigaste ska ju sjävklart nämnas, min 20årsdag. Den inträffade igår och väl egentligen inte speciell alls. Det känns inte ett skit att fylla år längre, lite tråkigt. Jobbade till kvart över fyra som vanligt men kvällen försökte jag och Mattias göra lite speciell iaf. Vi badade med badbomber, ljus och rosébubbel. Så mysigt så. Det riktiga firandet hade jag i lördags med tjejerna. Middag, presenter, ballonger, alkohol, singstar, GK och efterfest till sju på mogonkvisten. Riktigt skön kväll måste jag säga. Dock inte lika skönt att gå upp vid tolv för att åka hem till pappa och fira med familj och släkt. Men det gick bra, smörgåstårtan gjorde en till människa igen. Fått en del fina saker men mest pengar som jag ville ha... Av älsklingen fick jag en bongo upplevelse. Man får välja på massa olika saker, men den ska vi utnyttja ihop mot våren istället och göra ngt av dom mysiga alternativen. Och inte heller var jag på glasbaken igår... Det kändes så töntigt på ngt sätt att gå dit själv, en måndag, bara för att. Så jag sket i det och handlar til helgen istället. Helgen, sista helgen med mina två bästa vänner på en månad... Det svider faktiskt. En annan sak som jag kan dela med mig av är att vi har börjat göra om i lägenheten nu. En klack eller vad fan dom nu kallar det, i taket längs väggarna är gjord av min söta pappa. Där ska det upp spotlights runt hela rummet sen. Och målningen sker snart också. Sen är det bara inreda, ska bli riktigt skönt och kul.

Jag glömde min kamera hemma i lördags så inga födelsedagsfirandebilder har jag, men det kanske kommer några sen från Joans kamera. Så nu får ni nöja er med bild på det fina myset Mattias ordnade igår <3

image305 image306


we could keep tryin but things will never change


fuck feber

Så har man gått och blivit sjuk. Riktig ångest. Både jobbet och Johannas 20årsfirande hamnar i kläm och det känns ju tråkigt. Vaknade vid halv tre inatt och kunde knappt svälja och kände att jag hade fått feber. Så där låg jag vaken och frös och svettades fram till sex tiden då jag faktiskt gick upp och tog mig till jobbet. Klarade av ett ärende sen var det bara ta bussen hem. Har sovit mellan nio imorse när jag kom hem och tre nu på eftermiddagen. Känner mig lite piggare men absolut inte bra. Skittråkigt verkligen!

Nu ska jag gå och köpa saker för att försöka kurera mig. Ipren, bafucin, frukt, glass med mera.