TOR, ÄLSKADE FREDAG, LÖR

Jag är fortfarande trött och sliten efter tre fartfyllda partydagar. Torsdag var det personalfest på jobbet med tacos, alkohol och singstar. Trots att jag va i säng redan vid halv ett så var det ett helvete att jobba på fredagen. Men det gick! Väl hemma var det bara att försöka återhämta sig då jag inte hade något val om att gå till 90's med Joanna, Barris, Malin, Fanny och Calle. Jag var grymt trött, bakistorr i munnen och hade ont i magen när jag anlände till förfesten. Men efter redbull, vodka och shottar av baileys i plastmuggar kom man igång. Väl på 90's var det grymt kul och vi höll till i schlagertältet med dans fram till halvtre då vi begav oss mot WhiteRoom, dock hade Barris och Fanny lämnat oss då. Där fortsatte dansen i min och Joannas urfuckade bubbla i två timmar, en grymt kul kväll! Lördag hade man väl kunnat sova hela dagen och kvällen men icke. Foccacia på hederliga Cassi och skvaller om kvällen innan samt shopping på glasbanken för ytterligare en partykväll. Några köpte biljetter i sista sekund till melodifestivalen i Globen för tusen kronor styck, men det hoppade jag och Barris. Det fick bli förfest hemma hos mig med Mattias och hans vänner. Denna kväll var tanken att vi skulle till Riddarkällaren igen, dock på gayklubben Lino. Men ni kan ju tänka er. Gayklubb samma kväll det har varit schlagerfinal är det inte direkt en kvarts kö. Så det fick bli GK där vi mötte upp Joanna. En skön Benny, en aspackad Mattias, en illamående Joanna, en kär Barris, ja det blev lite av varje och tack vare att Mattias blev utslängd slutade kvällen där inne redan efter två nån gång. Dock var den inte helt slut, grabbarna följde med hem på mer alkohol och singstar. Mattias & Kirill däckade men jag och Benny satt vakna till elva (!) på söndagen... Fyllesnackade, hade diskussioner med olika åsikter, lyssnade på musik, kollade igenom alla bilder på datorn osv. När jag ville sova vaknade Mattias till liv och galningarna började dricka öl igen. Vid ett fick jag sova några timmar, men som sagt... Jag är fortfarande trött och sliten. Tur att jag är ledig idag, behöver återhämta mig. Nu har jag varit onyttig i fyra dagar dessutom, dags att komma in i vardagen igen känner jag. Precis när man kommit in i rutinerna är det dock helg igen och så förstör man med spriten. Men what the fuck... Är man 20 så är man, måste ju få leva ;)

Efter fredagen måste jag erkänna att jag har blivit lite som Joanna, det vill säga en schlagertönt... Så nu är det Perrelli, Bengtzing, BWO, Ola med mera som spelas i högtalarna!

    

Kommentarer
Postat av: Joanna

Hahah Schlagertönt, tycker vi kör Hero-dansen på den! Höger! Vänster! Höger! :D

2008-03-17 @ 18:49:46
Postat av: camilla

jaså, okej :) men man vänjer sig vid att bo i de flesta lägenhetsstorlekarna.. allt är ju en vanesak :) jo, det kommer säkert bli jättekonstigt isf. tror inte ens att han vill bo hos mig när jag flyttar, men man kan ju hoppas på att han är hos mig mkt iallafall :P skulle inte förvåna mig om jag säljer min lägenhet och flyttar till honom när han flyttar nästa sommar, hehe. men men, man vet ju aldrig.. vi kanske inte ens är tillsammans då :P man får ta en dag i taget ;) är ju ett bra tag kvar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback