SÅ LEVER MAN FÖR HELGEN IGEN

Fredagen började i Josefines lilla instängda källarvåning med vodka redbull som gjorde sitt. Vidare till Mose Backe för att studsa till ngt band jag inte har ngn aning om vad det va. Barris lessna och ville köra en GK, why not. Så resten av kvällen spenderades på ett halvtomt dansgolv dansandes till Håkan. På lördagen var det självaste Håkan Hellström som gällde. Hann knappt komma hem innan det var dags att ladda om. Bakistorr i munnen tvingade vi i oss mat  för att sedan hälla i oss lite dricka innan vi anlände till Arenan på Fryshuset vid sjutiden. Håkan var lovely som vanligt, trots att vi knappt såg honom. 2 liter fulla i magen av folkisar fortsatte vi till älskade Lino och alla underbara bögar! Dansade och drack drinkar till tresnåret. Bakisöndag i solen med älskade vännerna och sedan en jävligt lång strandpromenad med mamma & Lasse runt om på Söder. Riktigt mysigt.

Det var min helg det! Nu kan jag inte göra annat än se fram emot nästa. Löning + 90's = sant. Det är jävligt trist att vara singel på vardagar såhär i början... Så som sagt, längtar till helgen.

Nu är även en lägenhet bokad till Hultsfred, hur nice är inte det? Visste åker man väl på festival kanske charmen är att tälta. Men 5 nätter i tält känns sådär. Hur som helst kommer vi ju bara duscha och sånt där... Resten av tiden ska vi röja. Det kommer bli grymt. Hultsfred, Bredholmen, Nämdö, Zakhyntos... Har en känsla av att sommar 08 inte kan bli annat än bra och om det stämmer med att det ska bli den varmaste sommaren på 150 år kommer den helt enkelt bli oslagbar!

Kommentarer
Postat av: Jobi

Nej sommaren kommer bli underbar. Vi och Zante (L)Galet kul..

2008-04-22 @ 08:51:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback