SLACKER..

Första dagen på ett tag faktiskt som jag bara har varit hemma hela dagen. Har hållt mig sysselsatt senaste tiden men idag har det varit rätt skönt. Längsta jag har gått är till MatDax för att handla lite smått och gott. Bland annat citron som jag ska ha till kvällens matlagning som ska bli fisk. Första gången jag och Mattias ska äta vanlig kokt fisk tillsammans, men ska man bli nyttig så ska man. Jag syndade dock och köpte en butterkaka också, men den va så färsk och kostade bara tio kronor så nu kommer han bli arg på mig. Köper jag sånna saker kan han bara inte hålla sig, min lilla gottegris.

Det blev ingen Madagaskar igår utan jag gluttade på Min frus förste älskare istället och åt jordgubbar med grädde. Yummie. Eftersom han inte ska på sin träning ikväll så blir det förmodligen till att titta på den idag istället. Vi och våra filmer. Vi ser sjukt mycket film. Men det är mysigt...

När jag gick med min matpåse ned för backen så tutade helt plötsligt en bil till och stannade, blev först lite rädd men det visade sig vara Jocke från gamla klassen. Det är hans flickvän och Benny som har fest nästa lördag och jag längtar faktiskt, ska bli kul att träffa alla gamla igen, händer ju inte alltför ofta nu för tiden.

Dom ringde från ett jobb igår. Jag har hela tiden sagt att telefonförsäljarjobb ligger i den kategorin som jag absolut inte vill jobba med. Men när det inte skedde något så sökte jag några som ändå verkade okej. Fast lön, mån-fre, 8-17, man ringer inte privatpersoner och det var i nya fräscha lokaler i Slussen. Nära och bra. Så det sökte jag och det var dom som hörde av sig igår. Så imorgon ska jag på intervju där. Borde väl vara glad men just nu är jag mest rädd för att jag kommer få jobbet men inte någon semester. Jag menar, börjar i juni och vill va ledig redan i juli/augusti? Låter ju inte så populärt. Men vi får se vad dom säger helt enkelt. Får jag inget ledigt så är det nej tack på en gång. Lever hellre snålt ett tag. Som sagt är solen i sommar gratis sen får jag ju en semester budget av pappsen min så någon resa blir det hur som helst. Kan bara önska att altl verkar bra, jag får jobbet och att jag får ledigt! Men sån tur ska man väl inte ha.

Nej nu tycker jag att min älskling ska komma hem så jag får krama på honom. Saknar honom varje sekund!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback