tvåtusensju

2006 är avslutat. 2006 kommer aldrig mer tillbaka. Jag har så många starka minnen från det året att jag nästan börjar gråta när jag tänker på det. Ryser i hela kroppen. Bra och dåliga minnen. Det tar emot att tänka att allt som hände det året aldrig kommer tillbaka.

I början av året var fortfarande utgångarna och QuickGuard med slinkorna prio nummer ett. Vi kämpade för mässan med företaget, vi var ute flera gånger i veckan med helrör och det ena med det tredje, vi förberedde oss för studenten med att fixa vår skiva, flak, studentskivor och hela våren var en stor fest o längtan. Tillslut nådde vi dit alla vill nå. Studenten... 2:a juni 2006 kl.13.36... då förändrades våra liv. Av vissa andra skäl så splittrades vi ganska snabbt och sommaren spenderades mestadels med Barris, det var båtar, nya människor, Bredholmen, festival, Nämdö, uteserveringar. Midsommar var dagen jag träffade my beloved och där förändrades mitt liv till stor del också. Det var lyckliga dagar, det var olyckliga dagar.. Människor flyttade hemifrån och man insåg vart livet faktiskt var påväg. Min bärre Isabel flydde iväg till Barcelona för att plugga i tre år.. Hösten och den såkallade vintern på slutet av 2006 spenderades mestadels på mitt jobb Media Markt och med Mattias... Nu bor vi i princip ihop i hans lägenhet och även om det handlar mycket om jobb och en viss ekonomi att tänka på så trivs jag som fisken i vattnet. Han är det bästa jag har!!!

Nyårsafton är allt lite överskattat men den kvällen blev bra. Bra avslut på året som varit och en bra start på det nya året... det nya året med min älskling och förhoppningsvis andra sköna saker.



Det tar emot men... goodbye 2006, welcome 2007. Man vill både minnas och glömma.


131064-8

Jag älskar dig Mattias  <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback