LEDIG

Jag kan börja med att säga att min mage slutade jiddra på kvällen sen och har inte haft ont sen dess, i fall att ni var oroliga över mig liksom ;)

Nu har jag en ledig dag efter att ha jobbat fem dagar tor, fre, lör, sön, och mån. Riktigt skönt! Känns bra att ha jobbat en helg också. Trots det blev det inte lugnt i helgen som jag hade planerat. Fredagen blev lugn men lördagen var vi ganska många hemma hos oss och sjöng sing star och festade. Sen blev det stan och jag satte en gräns på senast två och höll den ganska bra då jag va hemma kvart över. Det var tufft att gå upp halv sju och jag mådde illa till och från under dagen, men jag tog mig igenom den iaf.

Har försökt träffa mamma senaste gångerna jag är ledig men icke, hon hinner alltid planera in ngt annat innan jag pratar med henne. Samma sak idag, så idag ska jag ist ta mig till Media Markt och träffa Therese. Tycker det är synd att vi inte har mer kontakt än vad vi har, vi kom väldigt bra överens och hade alltid kul när jag jobbade där. Så det ska bli trevligt! Tänkte kolla runt lite där också i samma veva, man ska ju trots allt köpa julklappar snart också.


image319 Jag och Therese, november 06

Kommentarer
Postat av: camilla

hehe jo det måste nästan vara så... jag själv kommenterar inte speciellt mkt på andras inlägg, så det är nog förklaringen då ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback