BLÄ!

JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!JAG BLIR SÅ JÄVLA AAAAARG!

matlagning

Det visade sig att Lindex hade mycket mer än jag hade förväntat mig att hitta. Men jag hejdade mig och kom hem med ett par skor, en kofta, en klänning och ett linne. Tog bort hälften av sakerna jag ville ha. På väg till hemmet så ringde karln min och sa att det lär ta ett tag så då blir det ändå jag som står för matlagningen idag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men jag har tinat köttfärs så jag funderar på pannbiffar men att spexa till dom lite med en skåra med ost i dom och stekt potatis. Frågan är vad man har till det? Sås? Ketchup?

Nu ska jag i alla fall bege mig ut igen och gå till MatDax för att handla det som saknas.

/ Hemmafrun

pysselmaja

Pysseldag var ordet. Idag med. Mer tvätt, dammsugning, disk. Har precis tagit mig en lååång dusch och tänkte snart gå upp till Lindex här i Högdalen för att införskaffa mig dessa. Kanske inte alla tre... vi får se.

   

Efter det har jag planerat en powerwalk men ja tänker inte säga att jag kommer gå den för jag är lite osäker. Inte så taggad men jag önskar att jag va. Vi får se på den punkten också. Sen är det bara invänta min man som jobbar över idag också, när han kommer hem har han lovat att laga middag till oss. Underbar är han <3

Moulin Rouge

Love lifts us up where we belong..

http://www.youtube.com/watch?v=VnaCUPr3q6s&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=K-xs42kcOus&mode=related&search=


image179


uttråkad

Gårdagen gjorde jag en del nytta och skulle behöva fortsätta idag... Men det känns ju halvkul. Idag regnar det inte så då vill man ju inte sitta inne hela dagen. Skulle dock behöva tvätta lite mer. Det får nog bli så och efter det kanske jag tar en tripp till Farsta och kollar runt lite. Joanna som är den enda som är lediga på dagarna har tvättid så vi kunde inte leka. Men innan mina aktiviteter börjar ska jag slå mig ner i nya soffan och äta mig en lite sen frulle.

Jag älskar dig ღ

Jag? Vuxen?

När ska det börja kännas att man är vuxen?
Jag bor inte hemma längre, jag lagar mat, tvättar, städar, handlar. Men jag känner mig fortfarande som ett barn, på sätt och vis. Jag har visserligen inget jobb och jag måste tänka på min ekonomi mycket mer än jag gjorde när jag bodde hemma. Hur lång tid tar det egentligen? Det kan ju inte handla om så många år tills den dagen man ploppar ut ett barn. Jag antar att det kommer...

Bara det sakerna jag har gjort idag är nog vuxet tycker jag:
Tvättat, diskat, varit på banken, varit och handlat. Påsens innehåll ser ju inte direkt ut som den hade gjort om man bodde hemma då den innehöll:


Ost
Lök
Mjölk
Potatis
Äpplen
Tvättmedel
Matlagninsgrädde
Hollandaisesås
Creme Fresh
En tidning


Jag ska laga en fiskrätt till middag. Tänka exprimentera lite själv och det jag har i tankarna nu verkar gott. Sen får vi se hur det smakar när den verkligen står framme och ska ätas. Man borde äta mer fisk. Underskattat som satan. Jag älskar fisk. , nu blir det mer fisk här hemma framöver!

Nu ska jag ta mig ett par mackor och lösa lite korsord, sen är det dammsugning som väntar. Ganska mysigt att bara vara hemma och pyssla en regning dag som denna faktiskt.

Ikväll får vi en "ny" soffa också. Joanna och Erics gamla kommer till oss då dom har köpt nya. Det ska bli trevligt att båda kommer kunna ligga skönt utan att få någon fot i ansiktet.


"All I want to do is make love to you"


hjärta

7 månaders / 1 års present av min älskling.
Jättefina smycken. Enligt honom måste vi (han) leva på nudlar nu men det var jag värd!


   

uppdatering

Midsommar har varit. Ett år har passerat sedan jag träffade Mattias första gången. Idag har vi varit officiellt tillsammans i 7 månader. Igår fyllde Josefine 20 år och det firades. Idag är jag seg och ska åka och äta och promenera med Johanna Barrsveden i city.

Varsugud.


...

"I just died in your arms tonight, it must've been something you said"


me like this pic

image175

midsommar 06

DETTA ÄR ETT INLÄGG SKRIVET AV JOANNA OM MIDSOMMAR 06, SKRIVET NÅGON GÅNG PRECIS DÄREFTER FÖRRA ÅRET. JA - JAG HAR SVÅRT ATT SLÄPPA DET. DET VAR GRYMT!

"Midsommar 2006, fucking oslagbart!

Jag och min pärla Eric (uttalas med engelsk brytning) anländer till Bredis på tisdag eftermiddag utrustade med mängder av cider och diverse mat för 20 personer.

Onsdag glider förbi med lite städning och tavelupphängning. Det är lugnet före stormen.

Torsdag eftermiddag anländer Malin med tre tjejkompisar, en till Malin, en Johanna och en Carro. Vi käkar en god middag nere vid bryggan och drickandet är redan igång. Några timmar senare kommer Mattias +6 personer och jag och Eric åker för att hämta dem. Där är partyt redan igång, alla utom Mattias som körde verkade fått i sig lite. Väl iland började hetsjakten på bästa sovplatsen. Sedan var det bar iväg igen för att hämta Louise, Barris, Issa och Gustav. Och sen var det bara iväg för att hämta de sista, Lenita och Patrik. Alla var på plats och intrigernas helg kunde börja. Redan första kvällen börjar snacket gå och efter knarkprat med grannen var verkligen snacket igång. Men med tanke på nästa dag blev det en relativt tidig kväll för de flesta.

Fredag, Midsommarafton. Endast Mattias och gänget vaknar upp bakis och startar med en återställare. Frukost plockas fram, rostat bröd sköljs ner med öl. Folk badar, solar och har det allmänt skönt. Vi får besök av min 88-åriga, halvt blinda och halvt döva granne som bjuder upp alla ungdomar till midsommardans med dragspel och sång. Ingen kommer dock ihåg att gå dit. Klockan två inser jag att det kanske är dags att börja med lunchen. Efter ett första dopp i det blå ställer jag mig för att skrubba ca. 3 kilo potatis. Malin utses till köksmästare och får till och med Balazs att vispa grädde till tårtorna. När allt är klart, två timmar senare sitter vi tjugo personer och tuggar i oss diverse sill, lax, potatis mm. Nubbarna slinker ner med jämna mellanrum under skönsång. Efter en härlig midsommarlunch börjar grabbarna basta och bada medan vi andra spelar tabu på verandan. Som vinns av lugna Simon och Gustav. Louise och Lenita/Issa får nöja sig med en snopen andra plats medan jag och Barris är nöjda med vår tredje plats. Alla börjar nu bli mer eller mindre runda under fötterna och intrigerna hopar sig. Musiken är i full gång och jag diskuterar månadens slitzbrud med simon: "Hon är söt, hon ser liksom inte sådär Blondin porrig ut, hon ser mer oskyldig ut, typ: Åh snälla kom och knulla mig" Simon ser först ganska förskräckt på mig men håller sedan med. Men ingen dricka utan mat och ingen mat utan dricka. Malin förvisas in i köket igen för att fixa potatis och ett gäng såser. Gustav utses till grillmästare mot sin vilja, men allt går ganska bra ändå. Middagen sköljs självklart ner med fler nubbar. Patrik försöker nog lite diskret supa mig under bordet efter som han ständigt bjuder mig på Jäger, som självklart mer än ofta snabbt slinker ner. Sen är det dags för bastu och bad, vi tränger oss in säkert 15 pers i bastun för att sen slänga oss i det härliga havet. Den ena efter den andra håller varandra handen och och hoppar i det blå. Efter mycket bastu och bad är det dags för fyllekäk, fram med kvällens tårtor som alla glatt smaskar i sig. Vi har nu även fått besök från andra sidan ön som hört att det är drag. Nu börjar intrigerna på allvar, folk gråter, skriker, gömmer sig och hotar att slå varandra. Slagsmål inträffar dock aldrig och kvällen slutar runt femtiden på morgon med nupp i olika buskar.

Lördag. Alla är mer eller mindre bakis, folk solar på bryggan och vissa packar för att åka hem. Kvar blir vi bara sju stycken. Men vi har en grymt skön kväll. Eftermiddagen börjar med att lyssna på matchen på bryggan vilket visar sig att bli riktigt kul med överexalterade kommentatorer. Från och med nu följs bara VM på radio. Middagen består av lite smått och gott som finns kvar. Eric eldar igång bastun igen och vi kör en favorit i repris med bastu och bad. Malin och tjejerna lägger dig relativt tidigt. Medan Eric, jag och Frugan sitter uppe till halv fem ännu en natt. Det snackas allvarliga saker som död men slutar med att frugan ligger på golvet och skrattar: "Jag ville berätta vad som hände när jag blev våldtagen AV ÄLDRE MÄN!!!!!" - Skönaste!

En underbar, oförglömlig och oslagbar helg."


multikvinnna

Förbannade telefonoperatörer. Att det ska vara så svårt att byta abonnemange och flytta mitt nummer. Kom nyligen hem från en tripp till Farsta med far min och hans sambo. Nu har vi fått lite klarhet och hoppas på att det blir som det ska snart. För besväret fick jag en extra laddare? Generöst. Efter en bra stund på The Phone House tog vi en fika och sedan gick vi runt lite och jag tog arslet ur vagnen och gick in i hälsobutiken och köpte mig Vitamintabletter, det var på tiden det. Får hoppas dom ger resultat, trött på att mina hårstrån ligger överallt.



Om en stund kommer min man hem och det känns bra med tanke på att han kommer hem för att vara ledig med mig några dagar. I morgon är det midsommar och det vi vet bestämt änsålänge är att vi åker hem till hans föräldrar på midsommarlunch/middag. Sen får vi se helt enkelt, har inga förväntningar överhuvudtaget längre. På lördag hoppas jag att vi hittar på något mysigt med tanke på som jag tidigare nämnt att det är den dagen för ett år sen vi fann varandra.

Nu ska jag kolla vad som Joanna kallar den glasbanken har för öppettider. Man vill ju inte missa alkoholen i helgen trots allt. Lite firande ska det väl bli på ett eller annat sätt.

/ L

sista minuten

Jag är splittrad.
Ska jag använda största delen av min semesterbudget till en sista minuten eller försöka hitta på något hemma i Sverige, åka någonstans? Jag är så sjukt sugen på att åka utomlands nu, närmaste tiden, få en bränna inför sommaren och bara koppla av. Det skulle vara med Joanna i sånna fall. Men jag vet inte. Jag kan inte komma till pappa med valpögon sen, om jag gjort av med pengarna långt innan det var tänkt. Åh får ångest när jag tänker på det! Hittas det en jävligt billig resa tror jag fan att vi drar. Men samtidigt, näe. Som sagt, splittrad.

Det är jag över dagens middag också. Har fortfarande inte kommit på vad jag ska laga. Tror faktiskt att jag väntar på att Mattias kommer hem så får vi slå ihop våra fantasier och se vad det blir. Börjar bli hungrig nu i alla fall!

Förresten...
Susanne Rombin angående Robert Jäderbeg Rombin; Jag kände Robert när jag var yngre och bodde i Trångsund... Tror du vet vilka mina föräldrar Eva och Patrik Törnberg är också. Jag umgicks mycket med Robert och Jerry tillsammans med min syster Tessi... Hur hamnade du på min blogg? Kram

besvikelse

Nu har vi lagt ned det där med midsommar. Det är svårt när det inte är så många som engagerar sig. Igår var jag riktigt arg/besviken/ledsen. Jag har seriöst sett fram emot det i ett år. Längtat och byggt förväntningar. Men folk vågar inte säga att dom ska med eller inte förrens man vet vilka dom andra är. Då säger alla så och slutsatsen är att det inte blir något. Tycker man kan säga från början istället. Well. Just nu orkar jag inte bry mig. Kommer väl va en vanlig jävla helg hemma. Så sjukt tråkigt. Om inte jag och Joanna får en superidé såhär i sista sekund när vi sitter och klagar under fikan vi ska ta snart. B L Ä säger jag bara.

Nämdö & Midsommar

Hemma i hålan Högdalen efter en skärgårdshelg.
Vädret var ju bara med oss Fredag och Lördag men det är trots det varit underbart. Riktigt mysigt! Helgen har innehållt båtar, havet, solen, grillning, hamnkrogen, kortspel, en viss mängd vin och massa skratt. När man var tretton var man tvungen att följa med och ville bara hem till betongen men senaste åren längtar jag alltid ut dit. Helt annan femma när man är "vuxen". Nämdö och Bredholmen är klara skärgårdsfavvisar. Helgen var jag ju dessutom utan min karl, det gick bra men jag kände saknaden riktigt mycket i söndags. Så igår när han kom hem blev jag varm i hela kroppen och kände hur sjukt jävla mycket jag älskar honom. Min kärlek! Sen mös vi hela dagen och kvällen och inget går upp mot det. Det skulle väl just vara skärgården men det är ju på olika plan.

        
(Mer bilder på min bilddagbok som vanligt)

På fredag är det midsommarafton och det är den högtiden på året jag tycker om mest. Helst vill jag uppleva det vi gjorde förra året ute på Bredholmen men tyvär blir det nog inte så. Just nu är jag och speciellt Joanna i en planeringsfas och försöker kolla vad som egentligen kommer ske. Nu lutar det ändå åt att åka ut, dock lite färre och lite annorlunda gäng från förra året. Men det gör inte mig något. Jag vill ut, jag vill fira midsommar där. Sill, potatis, nubbar, bad, bastu, dans och allt. Jag vill! Hoppas det som finns i våra tankar nu går igenom. Jag vägrar fira midsommmar "hemma".

Midsommar betyder även ett år för mig och Mattias. Inte den officiella årsdagen men det var då vi fann varann första gången. Sedan det datumet (den 23:e) träffades vi som i ett förhållande. Det var lite stormar i det hela efter en stunds träffande, men den dagen är ändå vår. Det känns som en årsdag på sätt och vis. Kan inte förstå att det var ett år sen. Att mannen i mitt liv fortfarande är här... Hade inte kunnat tro det men jag är lycklig :)


(Midsommar förra året)

Dagens planer är inte många. Ska nog börja med att ta något att äta för så långt har jag inte kommit än. Sen tror jag att det lutar åt ingenting. Jag är seg med lite smått huvudvärk så det blir nog en mindre händelserik dag idag. Tror minsann att fotbollsuppehållet har börjat nu också och då har jag mannen min för mig själv all night long <3

hej skärgård

image146

Ciao! Nu flyr jag min kos till NÄMDÖ (L)

morgonkvisten

God morgon. Eller snarare god dag kanske.

Jag förstår inte varför jag alltid ska känna av vitt vin så väl. Skittråkigt med tanke på att det är väldigt gott att dricka. Men smällar får man ta dagen efter. Det är inte farligt men så som jag känner mig just nu så är jag inte speciellt taggad att ta med mig en dunk vitt till landet. Kanske skulle ta rött, gott det med. Eller inget alls... Joho! En skärgårdshelg ska inkludera lite akoholhaltiga drycker enligt mig. Men mest just nu ser jag fram emot när jag mår lite bättre vid sex tiden och vi är på väg i båten med en kall cider i handen och med förhoppningsvis sol på klar himmel. Brukar vara lite bättre väder i skärgården också.

Nu ska jag hoppa in i en dusch för att piggna till och sen står det frukost/lunch på schemat. Efter det måste jag packa lite. Jag lyckas alltid ta med mig för två veckor även fast det bara handlar om tre dagar. Denna gång ska jag försöka ta med det viktigaste bara. Vid tre ska jag möta älskade syster i Farsta. Handlat lite saker som dricka och jordgubbar (dom på landet har ju inte kommit fram än tyvärr).

SAKNAD hit och dit

Malin kom förbi efter att ha åkt fel till Hökarängen (där jag bodde hos mamma och Lasse förut) vid sju och har precis åkt hem. Timmar av massvis av prat, vin och Regina Spektor. Jag antar att det här med att man inte riktigt inser vad man saknat förrens man träffar det stämmer. Det var jättemysigt och nu har vi verkligen sagt att vu måste träffas mer.



Nu är det sovdags för mig. Ska som tidigare sagt sova utan min Mattias men det ska nog gå bra. Vet inte om det är alkoholen eller om det faktiskt är så att jag saknar honom sjukt mycket! Jag chansar på det andra. Min luddboll, mitt liv, mitt allt!

Imorgon bär det av till Nämdö. Längtar tills vi sitter i vår båt på väg mot skärgården med färddricka i handen. Njutning till tusen! Det enda som kommer saknas är min älskling...

Good night / L

Regina Spektor

Får man höra saker när man är onykter kan det vara väldigt svårt att komma ihåg det sen. Jag har försökt men har inte lyckats. Men om man sedan ser det man skulle komma ihåg kommer man ju plötsligt på. I detta fall var det Regina Spektor som jag lyssnade på med Josefine som jag skulle komma ihåg. För flera veckor sen. Men nu vet jag i alla fall.
Regina Spektor- Fidelity...

Jahapp...

Nu har min älskling åkt.
Tyckt jag är löjlig men vetskapen att vi inte ses förrens måndag kväll gör nästan så jag får lite ont i magen. Har ju aldrig varit utan honom så länge. Men som sagt, är nog bra för oss båda. Men jag saknar honom redan...

Jag ska åka till Farsta en snabbis och möta upp mammsen för lite sponsring. Har ju inte fått mina skattepengar som jag hade räknat med så ekonomin är inte riktigt som den ska. Efter det ska jag hem och ta det lugnt, kanske ta mig ett bad, senare kommer Malin och då ska vi dricka vin och ha det trevligt.

Nu: Stressa till bussen.

två favoriter att se fram emot

Första gången på riktigt länge som jag verkligen storstädat hela lägenheten. Känns riktigt skönt såhär i efterhand. Men är man på städhumör så är det nästan kul. Men det är ju dock inte ofta man är det. Fyra timmars städning. Pluspoäng till mig! Imorse var jag som sagt hos tandläkaren också, var inget speciellt förutom visdomstanden som spökar. Den är nästan framme men fan va den kan störa alltså. Hoppas den kommer fram helt snart så slipper den förstöra mitt humör.

Imorgon ska jag för första gången sen december träffa Malin. Det ska ju vara fint väder så förmodligen ska vi till tanto och dricka lite öl. Med tanke på att vi inte träffats på hur länge som helst så lär det finnas en hel del att prata om. Men det ska bli riktigt trevligt. Känns som igår när hon, jag och Isabel satt ihop.



På fredag bär det av till Nämdö, älskade Nämdö.
Stannar till måndag och det ska bli riktigt mysigt. Vädret kommer väl inte vara det bästa men det gör inget. En sommrig helg där får man ta senare. En av mina absoluta favoritplatser.


    

Nu väntar Vänner sen middag när min luddboll kommer hem.

/ L

onsdag 13/6

Uppe med tuppen!
Nästan i alla fall, såhär tidigt brukar jag inte vara uppe.
Men nu är det för att jag ska åka till tandläkaren. Gjorde aldrig det igår. Det känns visserligen lite bättre men inte alls bra så det är lika bra att åka dit och kolla så det inte blir värre. Efter det har jag inga planer men jag tror jag bara ska hem och ta det lugnt till att börja med. Sen så hoppas jag att jag orkar städa, det behövs verkligen...

image135

QuickGuard

Jag blir stolt när jag tänker tillbaka på vad vi faktiskt gjorde, trots att det bara blev ett guld och att vi inte vann hela skiten! I december 2005 var vi ju faktiskt med i Aftonbladet :)

Artikeln (ful som stryk är jag men det bjuder jag på):
http://images.google.se/imgres?imgurl=http://img.aftonbladet.se/kvinna/0512/08/QuickGard375.jpg&imgrefurl=http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/story/0,2789,743601,00.html&h=205&w=375&sz=13&hl=sv&start=1&tbnid=9DEzp9eFvHyvbM:&tbnh=67&tbnw=122&prev=/images%3Fq%3Dlouise%2Bt%25C3%25B6rnberg%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dsv

image134
Ni betyder..

TANDVÄRK :@

Jag hatar tandvärk.
Jag hatar det så otroligt mycket!
Jag har varit hos tandläkaren titt som tätt sen jag var 14 år. Trodde alla problem skulle försvinna när jag tog bort min tandställning för två år sen men jag har problem hit och dit ändå. Nu är det självklart så att jag är en av dom som har problem med visdomständerna. Den har inte kommit fram, det är bara sjukt svullet och gör sjukt ont. Det fanns ingen tid när jag ringde så alternativen är att åka till akuttandvården senare när Mattias kommit hem (jag satt med honom på ögonakuten i flera timmar så nu är det hans tur) eller att vänta tills imorgon och gå till tandakuten i Farsta. Frågan är om jag står ut tills imorgon. På att jag den här förbaskade värken och svullnaden måste jag börja betala tandvården nu också. Jag som har så mycket pengar att röra mig med! Mitt humör blir verkligen piss när det kommer till sånt här. Tandvärk är den värsta värken enligt mig. Tro mig, jag har varit med om en hel del.

Från det ena till det andra, från det tråkiga till det roliga så var det i alla fall en härlig dag igår. Jag, Joanna, Johanna och Malin tog med oss picknick och åkte till Kvarnsjön och mös. Sol, bad, mat, skvaller. Det var en riktigt mysig dag. Sånna måste vi ha många i sommar. Och från det roliga till det tråkiga igen så bestod kvällen inte av så mycket mer än lite falukorvsmatlagning, tv, tandvärk och lite tjaffs.

För att fortsätta på tråkigheter så har ju solen tydligen tagit en paus också. Verkar som att den ska göra det närmaste tiden också. Nu är det inte säkert att det blir något Nämdö i helgen. Men jag känner för att åka dit ändå. Kan nog få med mig Tess ändå. Mysigt att äta god mat, dricka lite vin, spela kort och bara ta det lugnt ute i skärgården. Men helst vill man ju ha sommarvärmen som varit senaste tiden. Tyvärr har man ju inte ett smack att säga till om, solen gör precis som den vill tydligen, bläää...

Nu ska jag gå till centrum och handla yoghurt (eftersom jag knappt kan tugga!) och ipren. Sen ska jag väl lägga mig på soffan och tycka synd om mig själv pga tandvärken och undra över vart mina skattepengar har tagit vägen? Jag hoppas verkligen att dom kommer snart.

 / L

Mattias (L)

image124 
Han ser så annorlunda ut här min prins. Såhär såg han ut när vi träffades..
Snart ett år sen. Den 23:e juni. Jag älskar dig mest i hela världen min underbara pojke!

the weekend

Denna helg har innehållt en del nöjen. Den här helgen har varit bra. I fredags undvek jag och Joanna solen och gick runt i Skärholem C istället. Käkade lunch och inhandlade lite. På kvällen åkte jag och min älskling på en liten trip och avslutade med pizza vid Långsjöng. Vi spelade lite fotboll också, gissa vem som vann. Efter det hyrde vi film och mös. Igår var det en stressdag till att börja med. Vi var tvugna att göra lite ärenden innan kvart i ett när vi skulle bli hämtade. Vi hann nätt och jämt men när jag kom hem till Joanna vid halv två ville man bara varva ner. Men nej då var det dags att göra ordning sig för tre började Benny och Camilla ståhej. Vi hann ej i tid men det gjorde inget då det var lite dropp in hela dagen och kvällen. Men jag och Joanna kom vid halv fyra och fick oss bål i den stekheta värmen. Ingen visste vad som skulle ske men sen delades vi upp i 7 lag och gick iväg. Det var inte mycket stationer men det var Norsk fylla och den var snurrig vill jag lova. Ramlade innan jag ens har snurrat alla varven. (För er som inte vet vad det är så- man tar en snaps, springer till en pinne och tar ned huvudet mot den och snurrar x antal varv, vi körde tio, sen springa tillbaka). Efter rundan hamnade vi på ställe nummer två där det var mer alkohol och mat. Sedan varade partyt i några timmar och med tanke på värmen så var det många som var på pickalurven! Det var kubb och bara mycket trevligt och en och annan glaenskap. Vid elva började folk röra sig mot stan men jag och Mattias tog förnuftet i fånga och åkte hem. Båda var lagom runda under fötterna, han skulle upp tidigt idag och plånboken är inte den fetaste just nu. Väl hemma mådde jag inte alls bra. Toaletten och sängen. Klockan var väl inte ens tolv tror jag. Bilder finns i alla fall på http://ells.bilddagboken.se

Men det som var bra var att vi vaknade tidigt eftersom vi la oss tidigt. Har varit vaken en bra stund nu och Mattias har åkt iväg på match gånger 2 och kommer inte hema på ett bra tag. Själv vet jag inte vad jag ska göra eftersom typ alla är tråkiga eller jobbar. Jag vill ut i solen.

Nästa helg ser jag fram mot Nämdö. Ska åka dit över helgen med mamma, Lasse och Tessi. Hoppas på bra väder för bra väder + Nämdö = oslagbart! Mannen min ska på fotbollscup tors-mån så då passar jag på att följa med familjen. Kommer bli sjukt svårt att sova fyra nätter utan honom... Har varit utan honom 2 nätter som max en gång under vårt förhållande. Men det kan vara bra att sakna varann lite extra också!

Nu ska jag äta knäckebröd med philadelfia, gurka och aromat.
Sen får jag väl gå ut i solen själv om det ska vara så!

Så äckligt sjuka människor det finns..
http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1090805,00.html

sol sol sol

En till underbar dag.
Blir nog dock inte så mycket solande idag. Är bränd från igår och det är nog inte den bästa idén att sola ännu mer på det. Fast egentligen handlar det lite också om att jag och Joanna ska till Skärholmen för att kolla lite och köpe present till födelsedagsbarnen på festen imorgon. Men i solen ska vi vara i alla fall, men en glass eller så. Nu måste jag göra ordning mig om jag ska hinna. Har kommit på att jag också blivit lite som Joanna, en sista minutare- alltid sjukt stressad.


 :D

SOMMAR!

Jag bara älskar den här sommarvärmen. Låt den hålla sig kvar, snälla. Nu när jag inte kommer jobba något alls i sommar får det gärna vara såhär hela tiden. Och förresten, hur underbart låter det inte? "Ledig hela sommaren". Jag njuter av bara tanken.

Har varit dålig på att uppdatera senaste dagarna men det är helt enkelt pga vädret. Vem vill sitta inne och blogga när man kan vara ute.. Men såhär har senaste dagarna sett ut:

Tisdag: Började dagen med att diska den jävla högen. Sedan simmade jag med mamma i Högdalen och efter det blev det en fika. På kvällen samlades alla sex tjejer (som för övrigt har börjat ses mer och mer och det är verkligen skitkul) och åkte till Medborgarplatsen där det blev ett och annat glas vin och öl. Lite mat fick också vara med i bilden. Vid stängning splittarades vi dock och jag och Johanna åkte till en fest i Huddinge där Mattias höll hus. Det var trevligt precis i början men sen blev det kaos. Mer än så vill jag inte gå in på..

Onsdag: När jag såg vädret ville jag bara dra upp Mattias ur sängen, men han var trött. Men efter ett par timar gav vi oss iväg mot Ågesta för att möta upp Joanna och Eric. Det blev en mysig picknick med grillning och en del insektspanik. Mattias tog sig även årets första dopp, dock endast för att hans fotboll ramlade i vattnet. Efter ett par timmar där spelade pojkarna lite fotboll och jag och Joanna njöt i solen med musik och jordgubbar. Kvällen spenderade vi också ihop alla fyra med film och onyttigt.

Idag: Kom iväg vid halv tolv mot Huddinge och Joannas päron. Med sol, pool, god sallad och bara ren sommarnjutning låg vi där i ungefär fyra timmar. Riktigt jävla nice. Efter det tog jag mig hem för att byta om och hoppa in i bilen med Mattias för att åka till Korpenmatchen. Där stekte det ännu mer på kroppen, det var nästan bra att dom matcherna endast är 2 x 20, annars hade jag nog inte haft mina armar kvar nu. Det bränner, det bränner, det bränner.

Nu är jag hemma och dagens hetta har nu satt sig innuti huvudet känns det som. Lite huvudvärk sådär. Ska snart börja göra den goda bacon & ost salladen så att den är klar lagom till när min man är hemma. Han är galen som efter sin match åker på träning. Nåväl, det är väl bra att någon är hurtig i alla fall.

På lördag är det heldagskalas vilket jag ser fram emot. Benny och Camilla har 20årsfest tillsammas, har en känsla av att det kommer bli bra. Utomhus redan från klockan tre. Ska bli spännande att se vad dom har hittat på. Gratis mat och dricka- bara en sån sak är ju trevligt. Morgondagen är oklar men något kommer helt klart hända.

       

Bilder från igår och idag..
Mer bilder
http://ells.bilddagboken.se

/
L

jaaaaaaaa

Sköna sköna SOMMAR! :D

aj mitt hjärta

Om han tyckte det var jobbigt innan ska han bara veta hur det kommer bli nu.
Han har bara sig själv att skylla.


jag hjärta skor

Att det aldrig ska gå att hålla händerna i styr i affärer. VISA kortet skriker typ innefrån väskan: Draaaa mig! Det hände idag, trots att jag bara hade 150:- på kortet så köpte jag ett par skor på rea för en hundring (skulle inte förvåna mig om Mattias blir sur, har sjukt mycket skor nu överallt). Men det förstår väl iofs vem som helst att om man ser ett par söta skor för det priset kan man inte bara lämna dom. Så nu är jag fattig men dock ett par skor rikare. Kontot fylls på imorgon igen vilket är tur. Sen ska man väl få skattepengarna snart hoppas jag. Jag har inte bara införskaffat mig ett par till nya skor utan ett nytt abonnemang och en ny mobil också bara sådär. Hej då 3 och välkommen Comviq. Kommer ha ett fast pris abonnemang nu så jag alltid vet vad räkningen blir. Så som mina räkningar sett ut med 3 har inte varit OK så jag hoppas det här blir bättre. Det blev en Sony Ericsson K800i. Har alltid tyckt om den och nu när den fanns i brun så var den ett självklart val faktiskt. Mycket fin, mycket nöjd.

Som vanligt skulle jag behöva diska osv men som vanligt skjuter jag upp det till nästa dag. Nu vill jag bara lägga mig på soffan efter en dag med lilla mamsen i Farsta.

  

:(

image111 
Dom där satans molnen förstör!

sunny sunny

God morgon

Strålande sol vid sex imorse men just för tillfället har det blivit lite molnigt, hoppas det löser upp sig. Fast det behöver det inte göra på ett tag för innan jag beger mig ut för att göra något måste jag diska och plocka undan lite. Men senare tänkte jag åka hem till mamma & Lasse i Hökarängen. Bland annat för att jag rev upp massa kläder på lite olika ställen när jag tittade förbi där i lördags som jag bara lät ligga för jag va så stressad. Ta undan den röran uppskattas nog. Sen också för att jag vill sitta ute i solen och det kan man inte här, vi har ju ingen balkong. Men på tomten där hemma går det utmärkt att sola.

Ny vecka, fortfarande arbetslös.
Men jag har inte lika stor ångest längre...
Skulle inte ha något emot att vara ledig hela sommaren och sen börja jobba i augusti. Låter som en idé! Pappa är dock lite ledande i detta och måste vara med i mina beslut så jag ska inte ta ut något i förväg. Men nu har juni börjat och ett jobb just nu känns ärligt talat ganska långt bort.

image109

helgen..

Fredag: Var på Sjödalsgymnasiets utspring. Rös från topp till tå och var lagom avundsjuk. Alla var så glada och känslan som man själv hade för ett år sen kom tillbaka, helt sjukt. Men det var härligt! Efter det fördrev jag, Joanna och Johanna lite tid på Castello i väntan på att alla mottagingar skulle börja. Jag och Joanna gick sen till Malins och fick god dricka och mat. Va där ett par timmar sen åkte jag hem en snabbis för att sedan åka hem till Joanna medans våra män hade fotbollsmatch. Vi surrade och färgade mitt hår (som inte syns speciellt mycket). Det blev lugnt och sen blev jag hämtat av Mattias och vi fortsatte kvällen hemma på soffan och mös bara.

Lördag: Spenderades lite av dagen i Farsta för diverse inköp och stress. Från det till Hökarängen för att hämta upp lite kläder som jag skulle ha på Hollywoodfesten som skulle äga rum senare på kvällen. Därifrån till mattias brorson som fyllde 1 år för att ge lite presenter. Kom hem, gjorde orning mig sen var klockan tid att bege sig mot Huddinge och Johanna. Alla sex tjejer var samlade, precis som förr. Precis som det ska vara. Vin, cider, sprit, öl, massa skvaller och hårspray. Vid elva var det dags för festen. Där träffade man mycket folk, dansade och fortsatte förtära alkoholhaltiga drycker. Jag och Joanna blev lite väl runda under fötterna och det kom vi väl på i den stunden som vi stod och smällde till varandra (hårt!) för att vi skulle rycka upp oss. Senare kom Mattias också och några av hans kompisar. Mer dans, mer dricka men sen vart det hemgång vid tre nån gång. Kom hem till parkeringen och Bennys nya bil som någon hade lekt med, två rutora trasiga. Har aldrig hänt något med Mattias bil som alltid står där och när han står första gången sker det. Underligt. För ovanlighetens skull sov jag och Mattias själva en festhelg och därav blev det mycket mys vid sängdags. <3

Söndag: Sov länge imorse. Vaknade med sprängande huvudvärk och en hemsk bakfylla. Men efter lite ipren och mindre trevliga händelser mådde jag bättre efter ett tag. Jag kände att vi inte kunde sitta inne en dag som denna så vi bestämde oss för en liten pick nick. Åkte och handlade lite godsaker sen mös vi vid Farstabadet. Riktigt härligt! Nu sitter jag här i väntan på att mannen min ska komma hem, då blir det middagsdags och ikväll film och något onyttigt antar jag. Att det ska vara så svårt att hålla sig från onyttigt skit. Men det är ju så gott!

Bilder från helgen finns på
http://ells.bilddagboken.se

Hörde något om att vädret ska hålla i sig?! Hoppas verkligen det stämmer.

Love L

ett år sen - studenten

Det är både skönt och jobbigt att vakna med träningsvärk. Då vet man i alla fall att det tog på träningen igår. Var uppe för någon timme sen och fördriver tiden lite genom att kolla på Våra bästa år. Den serien kan man alltid komma in snabbt igen om man inte kollat på flera månader. Den är inte alls bra men ändå fastnar jag. Om ett par timmar ska jag till Huddinge och möta Joanna och Johanna sen ska vi till Sjödalsgymnasiet och kolla på utspringet. Det kommer kännas så konstigt. För ett år sen var det vi som sprang ut för dörrarna i matsalen och ställde oss på bänkarna oh skrek som aldrig förr. Fan va glad man va, den känslan alltså- den kommer alltid sitta kvar. Vi hade dock mer tur med vädret på vår student. Skinande sol, inga moln och sommarvärme. Dagen var helt perfekt. Nu är det grått, kallt och blåser. Hoppas i alla fall att studenterna och framförallt Malin som ska jag på mottagning hos slipper regn, det kommer förstöra så mycket för dom. Även fast man är full och glad så är det aldrig kul att det regnar på en när man är i ordning gjord på en av livets viktigaste och roligaste dagar. Nu är det bara idag kvar sen vaknar dom upp som jag i morgon - arbetslösa förmodligen. Näe jag skulle fan göra mycket för att uppleva sista tiden i gymnasiet igen. Det var underbart. Jag vet att jag har sagt det förut men det var lätt den roligaste tiden i mitt liv.

Första bilden från studentmiddagen
resten från vår student 2:a juni förra året..
Lovely!