HELGEN

Så var det måndag igen. 5 dagar kvar till helg, obehagligt! Men jag får passa på att mysa med Mattias som jag märkte att jag hade saknat igår när vi träffades. I helgen bjuds det ju på festligheter igen, mer födelsedagar. We like.

Lördagen började hemma hos Lenita med rimuppläsning, sång, presentutdelning, alkohol och dans. Vidare i massa olika taxibilar mot stan. Sen bjöd kvällen på bland annat tjaffs med någon idiot som vägrade säga förlåt för att han hade puttat på mig och alkoholpåverkad som man var gav man sig inte, och lilla taxen var även i farten. Joanna alltså. Inne på Oxid var det trångt men det blev drinkar och dans, näsblod och en tax som ramlade. Vi smet ut i Humlan för att kissa och där togs lite olika typer av höstkort som jag så gärna hade velat se och förmodligen garvat ihjäl mig men dessvärre glömde jag min kamera i taxin på väg hem! Jag vet inte riktigt vad jag höll på med. Jag höll i den, bad han som körde taxin att vänta för att jag skulle kolla så min mobil var med när jag skulle gå, la ifrån mig kameran för att kolla. Mobilen var där, stänger dörren och kommer på att jag aldrig tog kameran efter att jag hade kollat om mobilen var med. Pucko! Men kvittot var med oss och jag fick tag i honom. Han lovade att komma med den igår, men icke... Fick aldrig tag på honom. Jag skiter faktiskt i kameran, vill ha bilderna från i lördags dock. Och så känner jag mig lite blottad på ngt vis när jag vet att han kanske kollar mina typ 500 bilder... Jag hoppas jag får tillbaka den.

Söndagen var en riktig slappdag hemma hos Joanna. Frukost i sängen, massa repriser och fläskande. Vid sex kom Barris och hämtade oss. Åkte och hämtade Tindra som bott hos husse i helgen, hämtade mat från grekiska kolgrillsbaren och åkte tillbaka till Joanna för mat och TV. Mysigt. Vid halv nio åkte jag dock hem till min Mattias. Där fortsatte myset i ett par timmar med min älskade älskling...<3

Den har dagen har jag inte gjort så mycket nödvändigt. Slappat med fruskost, TV och korsord. Den kommer förmodligen forsätta likadant. Bara slappa hemma med karln som kommer om ett par timmar. Ska njuta dessa tre dagar nu, sen börjar heltiden på jobbet igen.

Nu ska jag ringa och jaga min kamera...

GRATTIS LENITA!

Gårdagen började med en tripp till solariet och fortsatte med en liten shoppingrunda i Farsta. Min karl begav sig mot Katrineholm och jag mot Joanna för en myskväll med tjejerna. Thaimat, Idol och presentfix. Natten var dock mindre mysig då jag inte kunde somna förrens sex pga olika anledningar, bland annat att Joanna snarkade och att Mattias ringde och hade blivit slagen och rånad av några idiotbabbar. Det var ju inte så avkopplande att höra. Nu sitter jag hos Joanna medans hon är och skirver högskoleprovet. Hon kommer hem om ett par timmar och då är det dags att göra ordning sig för kvällen. Den bjuder nämligen på födelsedagskalas för Lenita som fyller glasbanken. Just nu känner jag mig dock rätt seg, men det är väl bara koppla bort och tänka som på Rhodos, dö eller köra. Klart vi kör, vi kör alltid.

SKÅL!

BRA SKIT

repeat repeat repeat


FIRANDE

Igår lyxade jag och Joanna till vardagen genom att hon begav sig hem till mig, åt middag och drack vin. Diverese skrattattacker framför datorn, sköna kommentarer, nostalgitripp och härlig musik. Jag tröttnar aldrig på oss <3

Om en stund ska jag till el city med Joanna & Barris. Lite shopping, äta lunch och köpa present till nästa födelsedagsbarn som är Lenita som firas på lördag. Men en som firas idag är Johanna Barrsveden aka Barris som tog körkort idag :D GRATTIS!







112 - CUPID


JA TACK

     

Det springer runt massa kjolar och klänningar i huvudet på mig...
Förälskad i outfiten på bild nummer 3.

LITTLE BIT BORED...

Inget jobb idag heller, rätt skönt men samtidigt rätt tråkigt. Det är ju tur att man har Joanna som man kan telefonhänga med. Syster ringde dock nyligen och sa att chefen hade pratat lite om att ge mig ett vikariat så vi kan ju hoppas på det bästa...

Sitter här och lyssnar på Lisa Ekdahl och funderar på hur jag ska fördriva närmaste timmarna. Bör organisera upp i klädkammaren nu som faktiskt är rensad men det känns ändå inte speciellt lockande. Däremot känns orden shopping och vin lockande. Men det får vänta till helgen. En partyoutfit, jeans och skor står högt upp på GE MIG DEN DÅ listan, haha...

Men ska jag utöka garderoben så måste ju faktiskt klädkammaren fixas först, så jag kanske skulle ta tag i det nu?

BAD

Jag vet inte varför man det blir alltid samma visa när jag ska bada, hemma i badkar alltså. Tanken känns så mysig, att krypa ner i ett varmt skumbad med bara spotlightsen tända, lite musik och bara va för mig själv. Men när jag väl kommer i hinner jag njuta i ett par minuter sedan tycker jag att det är för varmt. Sätter mig på badkarskanten en stund, sjunker ner, tar i lite kallvatten men nu har ju hela myset försvunnit när man sätter sig och ska hålla på med kallvatten. Så idag blev jag i vattnet i cirkus fyra minuter sen började jag tvätta bakom badkarskanten och under badkaret istället. Det var mitt mys det. Kanske går bättre med täcket och lite popcorn i soffan till dom desperata hemmafruarna istället. I'll give it a try!

När vi ändå är inne på det här med bad så bjussar jag på en bild på mamma & Lasses badrum, i huset som nu är till salu. Fint va?

image295

BORDERLINE


SÅ SITTER MAN HÄR

Så sitter man här. Första gången sen jag började i hemtjänsten och inte vet när jag ska jobba nästa gång, känns ju sådär måste jag säga. Förmodligen finns det mer jobb men det kanske är en bra idé att söka lite andra jobb. Men jag hoppas att det finns, jag trivs. Dessutom har jag ingen lust att börja på yttligare ett nytt jobb, lära sig nya rutiner, lära känna nya människor.

Så sitter man här. Längtar till helgen som vanligt. Helgen som gick var en skön en. Fredagen blev lugn men lördagen bjöd på festligheter. Det va kul att träffa farfar och alla polacker, haha. (Farfars fruga är polack) 70åringen höll stämningen på dansgolvet hela kvällen och det var dricka, dricka, dricka och mat. Servetriserna gick tre gånger runt bordet med absolut flaskan och fyllde på, sen tog dom en paus sen kom dom tillbaka och fyllde på tre gånger. Så det blev en del nubbar, åtminstone för pappa och Mattias. Efter det begav jag mig till Joanna där hon och Barris va, mina sköna sköna tjejer (hur FAN ska jag klara mig utan er i EN MÅNAD?) Sen blev det fest i Sundbyberg och en jävla fylla. Söndagen var väl kanske inte lika kul men man får väl stå sitt kast ibland. På lördag fyller Lenita 20 och det ska firas till en början hemma hos henne sen blir det väl utgång. Mattias åker till Katrineholm i helgen så som jag känner just nu får det gärna bli festligheter på fredag också. Men änsålänge är det ju bara tisdag... Och det suger ju.

Så sitter man här. Lyssnar på musik som får massa olika känslor åka genom kroppen och huvudet. Ena sekunden är jag tvärsäker, andra får jag ångest över tanken att jag kanske inte är så säker. Det finns så mycket jobbigt, samtidigt som det finns så mycket bra. Och sålänge det är så antar jag att jag bara kommer sitta här med känslorna och bara va. Bara låta allt flyta på. För jag vet att när jag går härifrån, från musiken och tankarna så känns allt bra igen. Då flyter det bara på?



LÖRDAG

Vilken härlig dag!
Känns så änsålänge i alla fall. Morgonen började med att Mattias gick upp före mig, vilket aldrig händer. Jag kände stekt ägg doft och tänkte att det var taskigt av honom att inte säga till mig att han ska äta frukost. Men frukosten va ju till mig, på sängen. Gullegrisen. Efter det har vi myst i soffan men strax ska jag gå och handla blommor till min farfar. Vi ska nämligen på hans 70-årsfest idag. Vi är väl där i några timmar, äter och dricker gott sen ska jag möta upp mina favorit flickor och Mattias hans vänner. Sen får vi se hur kvällen slutar. Känns som att det kommer bli en bra dag och kväll.

Nu ska jag bege mig ut i höstens solstrålar och Mattias ska fixa klädkammaren!

BIRTHDAYS

Så, nu finns det inte så mycket mer att göra här hemma. Känns jättebra. Bara den satsans klädkammaren som ska rensas och en av sofforna som ska bort. Ser fram emot när vi ska börja göra om också, måla, bygga och greja. Det må vara litet här men lägenheten har potential! Vi har ätit hembakad pizza som inte blev riktigt lika god som vi hade hoppats, men helt okej. Nu kollar karln på fotbollen och jag klickar runt här. Funderar på att ta en dusch och gå och lägga mig och läsa lite. Ska jobba imorgon så ska väl ändå försöka somna i lagom tid. Efter jobbet ska jag och Tessires hem till mamma & Lasse och fira mammas födelsedag. Det bjuds på tacos och tårta, världens godaste tårta, det är Lasses tårta det. Bra grejer! Mycket födelsedagar nu. Mamma, Lenita, Johanna och jag själv fyller ju systemet om mindre än 1 månad. Efter det har vi älskling också. Om jag vill får jag & Mattias en weekendresa i present av pappsen min när jag fyller år, men har dock inte bestämt mig än. Någon som har ngt tips? Paris lockar lite... men vi får se hur det blir.

Nu ska jag gå och pussa lite på min pojke som sitter med sin marsiopanstång i soffan.


JAG, TRASAN OCH HINKEN

Som sagt är jag ledig idag och änsålänge på min lediga dag så har jag städat och städat. Trots att jag vaknade med värsta huvudvärken och har inga ipren hemma. Bara bita ihop, annars skjuts det bara upp och så skulle det inte bli denna gång. Nu känns huvudet bättre men hade jag lagt på lite illamående och en turr mun imorse hade det det känts som en riktig bakfylla. Har skrubbat i hela badrummet och snart ska jag ge mig på att damma och rensa bokhyllan, den är inte att leka med då det är tusen smågrejer i den. Kan ju hoppas att M vill hjälpa till med det sista när han kommer hem, han var varit så duktig så senaste dagarna. Varför ska man vara så slarvig? Aldrig mer ska det se ut så som det gjorde innan, usch vilken röra. Nu ska vi hålla i det såhär, känns ju fan som ett annat hem.

Back to work!

SKÖNT, SÅ ATT SÄGA

Jag gick igenom bloggen lite och snacka om att det verkligen varierar med ledsna och glada inlägg om mig och min karl. Det säger kanske en del om vårt förhållande. Och för att fortsätta med det så är det bra mellan oss igen. Men lördagen var en riktig skitdag, så att säga. Men så kan det gå.

Vi har röjt upp här hemma igår och idag. Riktigt jävla skönt. Har väntat på det. Allt är ännu inte klart men det är en bra bit på vägen. Just nu står levande ljusen på bordet och fläskpannkaka står i ugnen och väntar. Sen blir det film och för att inte missa DH. Är ledig imorgon, det ska också bli riktigt jävla skönt.







Du vet att jag älskar dig <3

ÄLSKLING...

image288 image289 image290 image291

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

When the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
"Just what your worth"

Tears stream, down on your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face and I...

HMM HMM

Jag har nyligen pysslat lite med bloggen... Frågan är bara hur den ser ut för er? Har inte dom som läser min blogg det typsnittet jag avänder måste den ju se skitful ut. Såhär ska den se ut;


VERKLIGHET

Det sorgliga är att jag vet att det är jag själv som är det största problemet, frågan är bara om jag någonsin kommer kunna ändra på det? Du har gjort mig till den jag är idag och jag vet faktiskt inte om det kommer kunna bli annat än såhär. Och om det inte kan ändras kanske vi närmar oss slutet. Jag vet inte. Jag vet ingenting. Jag önskar att det inte va såhär, jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde ändra mig i ett fingerknäpp, men det går inte. Jag älskar dig, du är mitt liv Mattias. Du är det bästa jag har. Det svider i mitt hjärta att se dig gråta. Jag gråter så det svider i mitt hjärta. Vi älskar ju varandra, vaför ska det vara så jävla svårt?

"Jag älskar att se dig i sånna stunder som när du t.ex. leker ödla, det är då jag älskar dig som mest, när du är glad". Jag är alltid glad med dig. Jag trodde faktiskt inte jag kunde vara tydligare i min kärlek men så fel man kan ha..


ÄNTLIGEN FREDAG

En hel (nästan) arbetsvecka avklarad, känns skönt. Fredag och det bästa för mig själv skulle nog vara att bara ta en dusch och lägga mig på soffan. Känner mig rätt sliten. En dusch ska jag allt ta, men inte för att sedan lägga mig på soffan, nej nej. För att leta fram kvällens outfit och packa ihop diverse saker för att sen bege mig mot Joannas pärons villa. Dom är inte hemma denna helg så vi lånar huset och kör på middag, utomhusjacuzzi och förfest. Jag och tjejerna! Känns som det kommer bli en jävligt nice start på kvällen faktiskt. Vad som sen sker är det ingen som vet, det är bäst så. Spontant skall det vara!

Förutom att jag känner mig lite sliten och att jag är alldeles öm runt halsen efter att ha lekt ödla igår så är jag taggad, riktigt taggad. Man kan inte vara annat när man vet att Pias favoriter och drinkar med flickorna står på schemat.

Trevlig kväll!

     

sorry sorry

Förlåt folket!
Jag har varken haft ork eller lust att uppdatera senaste tiden. Men det ska bli bättring på det. Kommer inte skrivas många rader nu heller men jag lovar att det kommer något imorgon. Nu är det nämligen dags för lasange och mys med älsklingen min. Lite bilder finns även på bilddagboken och här bjuder jag på en på mig själv!

Hörs imorgon...

image274

JAG ÄLSKAR DIG

image273

Se på oss nu, vi står här trots allt och håller om varann när det blåser kallt.
Jag vet att jag vill kämpa, jag vet att jag kan, så länge vi har varann.

STEP UP

Bloggtorka...Eller visst finns det saker att skriva om men jag har varken haft ork eller lust senaste dagarna. Det har jag inte nu heller man tänkte att jag kunde uppdatera med någon rad i alla fall. Dessutom har jag känt mig småsjuk ett par dagar nu. Det går helt upp och ned. Och det kan man säga att det gör med mycket... Men iaf, hade feber på dagen, på min enda lediga dag denna vecka(!) men nu känns det lugnt. Lite olika saker som spökar, som vanligt. Men ngt positivt kanske man kan dela med sig av och det är Step Up jag nyligen kollade på tillsammans med chirre och dirre. Den uppfyllde mina förväntningar, en film i min smak verkligen! Nu får karljäveln ta och komma hem så han kan uppfylla det han lovat.