släng dig i väggen sverige

På ett sätt känns det som att det var igår vi stekte på stranden för att sedan försöka sova vilket aldrig gick, middag, förfest och bargatan- samma visa varje dag. Men samtidigt skulle det kunna vara en månad sen. Jag längtar tillbaka så enormt mycket! Värmen, havet, terassen, grannkillarna, förfesterna, skrattattackerna, middagarna, korten, alla sköna kommentarer, drinkarna, alla barer, stämingen, alla låtar, vårt dö eller köra motto. Jag saknar allt så sjukt mycket! Men jag har smått börjat inse nu att den veckan är över och kommer aldrig mer tillbaka. Blä, sinnesjukt bra hade vi det...

Nu efter nästan en vecka har jag lagt upp bilder på
http://ells.bilddagboken.se. Det är inte allt men det kändes som att man kunde skippa lite kort som va lika varann. Bilderna säger mer än mina ord... Jag kommer aldrig kunna förklara resan, kommer bara ha den i mitt minne always.

Har varit hemma i sex dagar och idag åkte Mattias till Tylösand för att vara borta en vecka. Så jag ska nog ta mitt pick och pack och åka hem till Joanna. Där kan vi minnas resan tillsammans och båda vet exakt vad man pratar om. En bakfylla trängde sig på imorse men för mig känns det inte så långt bort nu... Som vi brukar säga ;)

image208

Hello Goodbye - Here in your arms

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback