LÄGENHET?

Varje dag går jag in på bostadsförmedlingen och anmäler intresse och kikar runt. Varje dag går jag in på olika fastighetssidor där först i kvarn gäller, men det har inte kommit upp något aktuellt. Jag har bara stått i kö i lite mer än två år, vilket gör att det känns omöjligt att få ngt. Men gud så jag vill! Jag vill flytta, nu. Jag vill bo ensam, ha mitt egna lilla krypin. Så vet du ngt, hör av dig kompis!

Efter jobbet igår blev det en afterwork med Isabel. Även Malin dök upp på Carmen där vi befann oss. Vi får skämmas att det var första gången vi sågs på mer än 1 år. Glömmer man bort hur trevligt det är eller vad är grejen? Förbättring på den fronten kan jag känna. "Issa, Lollo & Malin" -  minnena flödar när vi ses.

Den afterworken ledde i sin tur till en bakfylla imorse. Hur i helvete det går till har jag ingen aning om, med tanke på att det inte var större mängder och att jag dessutom lämnde stället vid tio. Känner mig helt seg ännu. Men det är bara slänga i sig mat och hoppa in i en dusch. Det står dejt på schemat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback