grå eftermiddag

Det pigga humöret man hade förra veckan bara försvann när det gråa och kalla kom. Inte så konstigt kanske. Fikan var mysig och det skvallrades i någon timme sen tittade vi runt lite. Livsfarligt. Men jag köpte dock inget speciellt, endast ett sött diadem, toffsar, en kam och avslutningsvis färgning och slingor i ett. Mahognybrunt med lite ljusare slingor, ska testa det men är inte alls säker på om det kommer synas. Min färgning jag har i är ju rätt mörk, så det återstår att se. Hemma och väntar på Mattias, behöver väl inte ens skriva längre vad han gör. Jävla f o t b o l l. När han kommer hem blir det matlagningsdags. Har dock ingen aning om vad som står på menyn för vi har inte tagit ut något ur frysen så det kan bli svårt.

Vi håller på och laddar ner Madagaskar. Han har inte sett den än och jag tycker om den så den ska vi glutta på ikväll. I morgon kanske det blir en fika med Kim och sen träffa Joanna för att få hjälp med håret, men inget är helt hundra än, får se får se.

Det är lite kalas tiden framöver. Nästa helg är det Benny & Camillas 20-årsfest. Man ska komma hungrig och törstig klockan två på dagen och förbereda sig på att inte komma hem på ett bra tag. Mer än så får man inte veta. Har ingen aning om det är ute/inne eller något, men men. Därefter kommer midsommar och bara ett par dagar efter det har Jossan krökarfest som hon själv uttrycker det, hon fyller systemet hon med. Hoppas vädret vill ge med sig vid dessa tillfällen. Blir en helt annan stämning om solen skiner och det är varmt.

Det var allt för nu / L

I'll give you every thing I can
I'll build your dreams with these two hands
We'll hang some memories on the walls
And when, and when just the two of us are there
You won't have to ask if I still care
'Cus as the time turns the page, my love won't age at all

I swear by the moon and the stars in the skies, I'll be there
I swear like the shadow that's by your side, I'll be there
For better or worse, 'till death do us part
I'll love you with every beat of my heart

image56


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback