Not feeling to well.

Nu känns det som jag har haft det mesta under den här veckan. Jag mår mycket bättre men det är nästan alltid något som spökar känns det som. Men torsdag blir det jobb för nu är jag ledig i två dagar. Jag ser inte fram emot att komma tillbaka men jag måste. Har man ett jobb kan det ju vara en fördel att vara där också. Är man sjuk kan man visserligen inte göra så mycket åt saken men det känns fortfarande inte bra att vara borta.

Lönen som var på vift har hamnat på rätt plats, mitt konto! Nu är det påfyllt och det känns mycket bra. Mindre bra efter utbetalningarna men jag har nog ändå rätt mycket pengar kvar. Så därför tänkte jag åka in till staden idag och kolla runt lite. Shoppingbehov, shoppingbehov, shoppingbehov. Vill bland annat ha nya skor, några tröjor, ett par jeans, örhängen och träningskläder. Vi får se hur det slutar!

Ringde precis Klippoteket och bokade en klipptid i morgon. Att det ska vara så svårt att få arslet ur vagnen. Men nu så. Det svider lite att betala där men vill man vara hundra procent nöjd med håret så är det ett bra ställe... och det vill man ju.

Dags för city.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback