IRIS

131064-14


Vi laddade ner flash idag. Jag trodde jag skulle vara grym men det visade sig vara på engelska vilket inte är min starkaste sida så bättre än såhär blev det inte. Skulle göra en liten film men efter jag hade försökt 17 gånger för mycket var mitt tålamod nere på noll och det blev ett litet kollage i sämsta kvalité. Med tanke på att den är gjord i flash, kopierad från skärmen, skuren i paint för att bli en uppladdningsbar bild så slutade den såhär suddig. Men det spelar ju ingen roll hur bilden ser ut. För vår kärlek är klar och fin. Oj, oj... där fick jag till det. Hah.

Min man är så upptagen hela tiden. Som vanligt sitter jag här när han är iväg och tränar. Ikväll småkillarna i fotboll. Lyssnar på godingar som man kommer på ibland (som t.ex den här:
http://www.youtube.com/watch?v=SsK90GWBVLY) Mycket bra låt... Är sjukt sugen på coca cola but no no. Så roligt ska vi inte ha det. Vatten eller fun light.

Jag har lite ångest. För cirka tio dagar sen hade jag cirkus tolv tusen på kontot. Nu har jag under tre tusen. Hur? Vad gör jag? Hur lyckas jag? Visst har man ökat ut garderoben lite som vanligt men inte för nio tusen?! Jag förstår inte hur jag någonsin ska lyckas hålla pengar. Det gör mig faktiskt lite orolig. Skärpning...


Sen vill jag faktiskt tillägga att jag tycker det är trevligt att jag och Johanna har fått upp kontakten lite igen. En tid var det faktiskt vi och ibland längtar man tillbaka till det lätta livet också!

Så, lyssna på min youtube länk nu och njut...


Kommentarer
Postat av: Jobo

Ja de tycker jag också är bra :)
Vi hade det allt bra förr

2007-04-10 @ 13:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback